Trending Now

Σε είδα στο Λαύριο

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε είδα: Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Στο Λαύριο τις ημέρες του Πάσχα, νομίζω Μεγάλη Παρασκευή ⇒ Έχεις ένα μπλε σκόντα, είσαι ψηλός και ασπρομάλλης. Πήγες σε ένα ουζερί σε ένα τραπέζι με πολλούς. Κατέβαζες το τσίπουρο σαν νεροφίδα. Αν είμαστε μαζί, έχω τρόπους να σε κάνω να ευθυμείς και χωρίς να πίνεις τσίπουρο. Σκέψου το συκώτι σου!

Σε έβλεπα κάθε μέρα να περνάς, κάθε μέρα, από το συνεργείο με τις μοτοσικλέτες που δουλεύω στο Παλαιό Φάληρο και να χαζεύεις τα scrambler. Μιλήσαμε και καλημετιζόμαστε, πρωί απόγευμα, μέχρι που χάθηκες. Πού είσαι, motocycle girl, με τα ωραία γυαλάκια και το κόκκινο κραγιόν;

Μετρό ⇒ Ανεβήκαμε και οι δύο από Πανεπιστήμιο, κατέβηκες Άγιο Ιωάννη, κατέβηκα Δάφνη. Μουσάκι και οι δυο μας, κοιταζόμασταν μάλλον με καχυποψία. Τώρα είμαι σίγουρος πως σου άρεσα και μου άρεσες. Πάντως, έστω κι αυτό το μετρημένο φλερτ μου έφτιαξε τη μέρα!


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ και στείλε το μήνυμά σου με mail στο info@athensvoice.gr

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.