Trending Now

Γιατί η Athens Voice φόρεσε το λευκό t-shirt...

Πάρε μέρος στο #WhiteTshirtChallenge

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kentriki.jpg

Το SKIP με στόχο να παρέχει την πολύτιμη βοήθειά του όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε, το 2016, το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο

Εσύ γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP; Αν όχι, ήρθε καιρός να μάθεις!

Το SKIP, με στόχο να παρέχει την πολύτιμη βοήθειά του όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε, το 2016, το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP, το οποίο προσφέρει δωρεάν πλύσεις αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν δύσκολη πρόσβαση σε καθαρό ρουχισμό. Δυστυχώς, τέτοιες οικογένειες είναι αρκετές, με πολλούς συμπολίτες μας να μην έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν οικονομικά τα συχνά πλυσίματα ρούχων, εξαιτίας του κόστους του νερού και του ηλεκτρισμού.

Skip Κοινωνικό Πλυντήριο

Δημιούργησε έτσι με δικά του έξοδα μια σταθερή δομή, ένα κτίριο με 5 επαγγελματικά πλυντήρια και 5 επαγγελματικά στεγνωτήρια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων, όπου και παρέχει τα απορρυπαντικά Skip και τα μαλακτικά Cajoline για να καλύπτει τις καθημερινές μπουγάδες άπορων δικαιούχων, πραγματοποιώντας, κατά μέσο όρο 400 πλύσεις μηνιαίως. Είναι μία αξιέπαινη κίνηση, η οποία προσφέρει ανακούφιση και μία αίσθηση πολύτιμης ρουτίνας σε άτομα που έχουν ξεφύγει από την κανονικότητα λόγω δύσκολων συνθηκών.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP έδωσε το παρών σε μεγάλες δοκιμασίες της χώρας μας, όπως εκείνη της πλημμύρας στην Μάνδρα και της πυρκαγιάς στο Μάτι, προσφέροντας καθαρά και στεγνά ρούχα σε περιοχές που δεν είχαν ρεύμα και νερό για ημέρες.

2 χρόνια δράσης & 800 τόνοι καθαρά ρούχα

Τώρα μπορείς να βοηθήσεις και εσύ στο έργο τους!

Από τις 19 Μαΐου, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip πραγματοποιεί μια πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης, στην οποία όλοι μπορούμε να αποτελέσουμε μέρος της αλυσίδας προσφοράς του.

Πώς; Ανεβάζουμε μία φωτογραφία μας στο Instagram με ένα λευκό T-shirt, χρησιμοποιούμε τα hashtag #WhiteTshirtChallenge #SkipKoinonikoPlintirio, κάνουμε tag τη σελίδα @skip_greece και προκαλούμε τους φίλους μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας. Όπως έκαναν τα κορίτσια της Athens Voice, Κρίστυ και Ελένη.

 

 

Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip θα προσφέρει πλύσεις αγάπης, παρέχοντας δωρεάν τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ