Trending Now

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του μήνα

Κέρδισε δύο φορές στη λοταρία μέσα σε ένα 24ωρο (video)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ιούνιος υπήρξε γενναιόδωρος για τον εργάτη Κάρι Κόλινγκς που ζει στην Ουάσινγκτον και βλέπει πλέον το όνομά του να φιγουράρει δίπλα σε χαρακτηρισμούς όπως ο «πιο τυχερός άνθρωπος στην Αμερική». Καταρρίπτοντας κάθε αστρονομική πιθανότητα, ο 61χρονος υπερτυχερός κέρδισε συνολικά 255.500 χιλιάδες δολάρια μέσα σε μία μέρα παίζοντας απλά το «ξυστό» παιχνίδι «Bring On The Bens».

Συνηθίζοντας να αγοράσει τα «ξυστά» χαρτάκια από το 2004, ο Κόλινγκς ακολούθησε στις 14 Ιουνίου την ρουτίνα και πήρε το πρώτο καρτελάκι ενώ γέμιζε το φορτηγό του βενζίνη. Λίγο μετά, διαπίστωσε πως είχε «πιάσει» ένα διόλου ευκαταφρόνητο «Red Hot 5» που του χάριζε 55.500 δολάρια.

Ο ηλικιωμένος εργάτης αποφάσισε να το γιορτάσει το επόμενο πρωί κερνώντας πίτσες στους φίλους του για τα καλά νέα και όπως αποδείχτηκε η τύχη είχε μεγάλη φαγούρα. Αποφασίζοντας να παίξει ξανά κατά τα μεθεόρτια του πρώτου τυχερού λαχνού δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το νέο «ξυστό» αξίας 30 δολαρίων να τον αναδεικνύει σε μέγα νικητή και αυτή τη φορά να τον κάνει πλουσιότερο με 200 χιλιάδες δολάρια! Ο ίδιος σκοπεύει να ρυθμίσει ένα προσωπικό του χρέος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Fox News, και δεν σκέφτεται να παρατήσει τη δουλειά του σε εργοστάσιο της Boeing. Λογικά πάντως, δε θα σταματήσει να το «ξύνει» ποτέ.

Δ.Α.