Trending Now

22χρονος ξόδεψε το φοιτητικό του δάνειο για να γνωρίσει τον Kanye West

Πήρε τη μεγάλη απόφαση και περιμένει το τηλεφώνημα που θα του αλλάξει τη ζωή

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
phone-me-kanye-01-960x640.jpg

Για πολλούς, σήμερα, δεν είναι και η κατάλληλη εποχή για να είσαι φαν του Κάνιε Γουέστ. Η αμφιλεγόμενη στάση του γνωστού ράπερ στις Αμερικανικές Εκλογές, όπου φωτογραφήθηκε δίπλα στον ακροδεξιό πολιτικό Κάντας Όουενς φορώντας ένα καπέλο με το μότο του αμερικάνου Προέδρου «Make America Great Again», προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια από την Αμερικανική μουσική κοινότητα. Ο σάλος αυτός δεν φάνηκε να πτόησε ιδιαίτερα έναν 22χρονο φανατικό οπαδό του, ο οποίος προτίμησε να σπαταλήσει τα χρήματα από το φοιτητικό του δάνειο αλλά και προσωπική περιουσία, ώστε να βάλει το τηλέφωνό του σε διαφημιστικές πινακίδες και να ζητήσει από τον Γουέστ ... εργασία.

London Billboard! Live now! ?#Kanye #kanyewest #PhoneMeKanyeWest #yeezy

Ο Χάρι Ντράι, όπως ονομάζεται ο 22χρονος, θέλησε να πιάσει δουλειά στις επιχειρήσεις του Κάνιε Γουέστ, γνωστές ως YEEZY. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της ένδυσης και της υπόδυσης αλλά τελευταία ήθελε να επεκταθεί και στην αρχιτεκτονική και φυσικά είναι ανοικτή σε νέες προτάσεις και σύμφωνα με τον 40χρονο ράπερ είναι μια από τις πιο άμεσα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ιστορία. Τα νέα γραφεία της YEEZY ανοίγουν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Ουαϊόμινγκ και Καλαμπάσας και ακριβώς εκεί στόχεψε και ο Ντράι.

We've reached Wyoming! #PHONEMEKANYEWEST #kanye #yeezy #kanyewest

Ο 22χρονος φοιτητής ξόδεψε 6.900 δολάρια για να αγοράσει διαφημιστικές στις 4 αυτές περιοχές και να γράψει τον αριθμό του και να παρακαλέσει τον «Κύριο Γουέστ» να τον καλέσει ή να τον προσλάβει, γιατί έχει καλές ιδέες.

"Of All Time" .Thanks to our boy  @fatangryasian for this illustration. #kanyewest #Kanye #kimkardashian #yeezydating #yeezy

Αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα του νεαρού να προσεγγίσει τον Κάνιε Γουέστ, αφού στο παρελθόν είχε δημιουργήσει μια εφαρμογή για ραντεβού των απανταχού φαν του με το όνομα «YEEZY Dating». Ο Ντράι σε συνέντευξη του δεν δίστασε να ομολογήσει ότι πίστεψε στην ιδέα του, όταν είδε ένα tweet του συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, όπου έλεγε συγκεκριμένα «Τι θα έκανες σήμερα, αν δεν φοβόσουν τις συνέπειες της αποτυχίας;» και τόνισε, ότι εάν είσαι φαν του Γουέστ, τότε είσαι και φαν του εαυτού σου. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε αν ο 22χρονος θα τα καταφέρει και θα δεχθεί το τηλέφωνο που θα του αλλάξει τη ζωή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.