Trending Now

Σε είδα... 598

Σε είδα Σάββατο μεσημέρι, μουσάτε, χοντρούλη

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 598
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337316-701577.jpg

Πτι-Παλαί

Πέμπτη 12/01, προβολή Paterson 10.40, πέντε φίλες, καθόσουν πρώτη από αριστερά όπως κοιτάμε την οθόνη. Γοητευμένος. 6945840983

Tiki 

Τα Χριστούγεννα. Στους Πόλκαρ. Ήσουν ένας μαυροντυμένος ξανθός άγγελος με κυματιστά μαλλιά, κοντά στο μπαρ. Θέλω να σε παντρευτώ.

Madama 

14/1. Είχε πολύ κόσμο αλλά εγώ είχα μάτια μόνο για σένα. Ψηλός, μελαχρινός και μοιραίος. Αχ, αυτό το τατουάζ που έβγαινε δειλά πάνω από τη μπλούζα στο λαιμό σου. Είμαι η ξανθιά με την κοτσίδα. Στείλε εδώ!

Σταδίου 

Χάζευες ένα κόκκινο φόρεμα. Φορούσες καφέ μπότες και κόκκινο μπερέ. Θα σου πήγαινε. Στείλε εδώ.

Πόρτο Ράφτη

Καθόσουν στην παραλία και διάβαζες ένα βιβλίο με ποιήματα. Σε ρώτησα ποιο και μου είπες. Σ’ ευχαρίστησα και έφυγα. Τώρα ξέρω πόσο θέλω να σε ξαναδώ. Αν θες κι εσύ, πήγαινε στο ίδιο μέρος την Κυριακή.

Θεσσαλονίκη

Μητροπόλεως, Δευτέρα 16/1. Θέλω να φωλιάσω στη ροζ κουκούλα σου, χαμογελαστή γαλαναμάτα! Το ξέρω ότι με είδες κι εσύ. Είμαι ο ψηλός με τα παραπανίσια κιλάκια στο γωνιακό καφέ.

Zonar’s 

Σε είδα Σάββατο μεσημέρι, μουσάτε, χοντρούλη. Έπινες μαρτίνι. Καθόμουν απέναντί σου. Κι εγώ μουσάτος. Αυτό το Σάββατο θα είμαι και πάλι εκεί, πίνοντας μαρτίνι. Μίλα μου.

Taxibeat

Είσαι οδηγός, με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι. Έκανες την καρδιά μου να τρέχει πιο γρήγορα κι από το ταξίμετρο. Σε έβαλα στους favorites οδηγούς. Θα με καταλάβεις την επόμενη φορά;

    

Θεσσαλονίκη

Κάθε μέρα, 7.30 με 8 παρά, σε βλέπω να περπατάς την Τσιμισκή. Δερμάτινο καπέλο, καμπαρντίνα, ύφος σκεπτικό, είσαι ο Γκάμπριελ Μπερν. Μεγαλούτσικος, αλλά γλυκούτσικος. Στείλε εδώ: gabrielburnthes@gmail.com

Μαραβέγιας

Μου άναψες φωτιά με τον αναπτήρα που μου χάρισες  πάνω στο «Κατάστρωμα» του Μαραβέγια. Ξέρεις εσύ. Να σε περιμένω;   

Σίνα

16/1, απόγευμα. Καστανά ίσια μαλλιά και καταπράσινα μάτια. Λευκό δέρμα σε καλοντυμένη ολόλεπτη φιγούρα. Περίμενες το λεωφορείο λίγο πιο πέρα στην Ακαδημίας. Την επόμενη Δευτέρα θα σε περιμένω στη στάση να ανέβουμε μαζί.

Μέγαρο Μουσικής 

Σε είδα έξω απ’ το Μέγαρο Μουσικής, αλλά ήσουν κλαμένη γιατί μόλις σκίστηκε το καλσόν σου. Μην χαλάς τα όμορφα γαλανά ματάκια σου αφού μπορείς σε 30’ να έχεις ένα καινούριο καλσόν BIC Touch δωρεάν στο ίδιο χρώμα και μέγεθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο www.bicrescuebutton.gr.  Μήπως βρω κι εγώ το θάρρος να σου μιλήσω την επόμενη φορά!

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE κενό και το μήνυμά σου στο 19400. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Χρέωση SMS œ0,31 με ΦΠΑ (Mediatel - Τηλ παραπόνων: 2142148020)

Σε είδα έξω απ’το Μέγαρο Μουσικής, αλλά ήσουν κλαμμένη γιατί μόλις σκίστηκε το καλσόν σου. Μην χαλάς τα όμορφα γαλανά ματάκια σου αφού μπορείς σε 30΄να έχεις ένα καινούργιο στο ίδιο χρώμα και μέγεθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο http://www.bicrescuebutton.gr/. Μήπως βρω κι εγώ το θάρρος να σου μιλήσω την επόμενη φορά!


ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

Σου είπα να βρεθούμε και είπες όχι. Μπορεί μετά από 20 προτάσεις να πεις ναι αλλά εγώ δεν θα ταΐσω τον εγωισμό σου. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

Έχω την κοκκινομάλλα που ψάχνετε κύριε – είμαι σχεδόν βέβαιη. Είναι κοκκινομάλλα και σκεπτική και καθόταν στο πάσο. Καλησπέρα.

Γράψε για το ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE κενό και το μήνυμά σου στο 19400. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Χρέωση SMS œ0,31 με ΦΠΑ (Mediatel - Τηλ παραπόνων: 2142148020)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ