O μισογυνισμός του Τραμπ σε 7 δυνατές εικόνες
Το #SignedByTrump δεν ξεχνά όσα έχει πει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ


Υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2016 και η χρονιά που έρχεται θα τον βρει 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε επανειλημμένα τη μήνη των πολέμιών του με τις απόψεις του και έδωσε έμπνευση σε πολλούς καλλιτέχνες για να ταχθούν εναντίον του.
Η σειρά φωτογραφιών #SignedByTrump της 18χρονης Άρια Γουότσον είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Υπογραμμίζοντας τα προσβλητικά σχόλια του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα και το σκανδαλώδη μισογυνισμό του, μια σειρά δηλωτικών εικόνων απαιτεί την προσοχή μας. Γυναικεία σώματα που φέρουν πάνω τους τις περιβόητες λέξεις που εκστόμισε ο Ντόναλντ Τραμπ. Η γυμνή αλήθεια στο φακό μιας ανήσυχης γυναίκας.
«Το μόνο που ήθελα από αυτές τις φωτογραφίες ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ποιος πραγματικά είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και θέλω απλά να αισθάνομαι πως ακούγομαι» εξηγεί η 18χρονη δημιουργός του #SignedByTrump μετά την εκτεταμένη δημοσιότητα που γνώρισε το εγχείρημά της.
«Γνωρίζω πως οι περισσότεροι άνθρωποι εμμένουν στις απόψεις τους για τον Τραμπ αλλά ελπίζω ένας άνθρωπος να δει το #SignedByTrump και να τους ανοίξει τα μάτια» εξομολογείται.
Σπουδάστρια στο Clatsop Community College του Όρεγκον, η νεαρή δημιουργός τράβηξε τις λήψεις της στο πλαίσιο των μαθημάτων φωτογραφίας της τάξης της και αφού τις ανάρτησε στη σελίδα της στο Tumblr, κέρδισε γρήγορα την προσοχή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο.
Φωτογραφίζοντας τον εαυτό της και τέσσερις κολλητές της, η Άρια Γουότσον, έγινε δέκτης κριτικής για το γεγονός πως δεν υπήρχαν γυναίκες με διαφορετικά φυλετικά χαρακτηριστικά, δεχόμενη καταιγισμό μηνυμάτων.
«Μη με παρεξηγείτε, θα ήθελα να έχω μερικές έγχρωμες γυναίκες, αλλά ζω σε μια τόσο μικρή πόλη και παρακολουθώ ένα τόσο μικρό κολλέγιο όπου η πλειοψηφία είναι λευκοί» απάντησε.
Συνεργαζόμενη με την εταιρία Outrage, η νεαρή καλλιτέχνιδα αποφάσισε να παραχωρήσει τις εικόνες της στο πλαίσιο μιας σειράς προϊόντων, από τις πωλήσεις των οποίων το 15% θα δοθεί στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες».
«Μην αφήσετε κανέναν να σας σιωπήσει» είναι το ηχηρό μήνυμά της. Μπορείτε να το διαδώσετε με το hashtag-υπογραφή της. #SignedByTrump.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατέρρευσε στο vidcast της Δάφνης Καραβοκύρη
H ιδιοκτήτρια του συνελήφθη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως στην Αθήνα
Τι έκανε μόλις διαπίστωσε ότι 22 κιβώτια βρίσκονταν ήδη έξω από το σπίτι τους
Tα βίντεο προκάλεσαν αντιδράσεις...για τη μιζέρια των Ελλήνων
Το βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
…και το φορούσε η Λίζα των Blackpink και του White Lotus
«Δε θέλω να πεθάνω», φώναζε
Ο βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας έδωσε ξανά ρεσιτάλ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε τη φωτογραφία που...αυτοχρίστηκε Ποντίφικας
Η Νεφέλη Μεγκ σχολιάζει την επικαιρότητα σε πρώτο και τελευταίο βαθμό
Η Away επαναπροσδιορίζει τη διαφήμιση στον τουρισμό
Το πείραμα έχει ήδη ξεκινήσει
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος, τραυματίστηκε και εκεί ανέλαβε δράση ο Άγγλο επιθετικός
Ο τρόπος που λειτουργούσε την «επιχείρηση» της
«Αυτό είναι το reunion που ζητάει όλη η Ελλάδα»
Με μια επεξεργασμένη φωτογραφία του έδειξε ξεκάθαρα ποιον θεωρεί κατάλληλο για τον θρόνο του Βατικανού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.