Trending Now

Ένα παιδί γράφει στο νεκρό πατέρα του τα όνειρά του για τα Χριστούγεννα (εικόνα)

Δεμένο σε ένα μπαλόνι το γράμμα δεν έφτασε στον παράδεισο, αλλά σε ένα πάρκο «ανθρωπιάς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334046-692914.jpg

Ένα σπαραχτικό χριστουγεννιάτικο γράμμα ενός παιδιού στο νεκρό πατέρα του έχει ενώσει μια ολόκληρη κοινότητα της Σκωτίας, η οποία έχει κινητοποιηθεί για να εκπληρώσει τις επιθυμίες αυτού του αγοριού και να αντικαταστήσει όσο μπορεί το κενό που έχει αφήσει ο θάνατος του μπαμπά του.

Το παιδί έδεσε το γράμμα σε ένα μπαλόνι για να πετάξει και να φτάσει στον παράδεισο, εκεί που πιστεύει πως ζει πια ο μπαμπάς του. Το μπαλόνι ξεφούσκωσε και «προσγειώθηκε» σε ένα πάρκο του Ντανφερμλάιν μαζί με το γράμμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η φροντίδα του παιδιού έχει ανατεθεί προς το παρόν σε μια ανάδοχη οικογένεια.

Ο μικρός γράφει:

Μπαμπά γεια,

Σου γράφω για να σου πω πόσο πολύ μου λείπεις και να σου πω τα νέα μου! Είμαι σίγουρος πως το ξέρεις ότι ζω με μια ανάδοχη οικογένεια, γιατί η μάμα είναι άρρωστη και εγώ έχω ωτίτιδα από τη Δευτέρα!

Αύριο φεύγουμε. Μου λείπει πολύ το σχολείο και εσύ. Το ξέρω ότι είσαι στον παράδεισο, αλλά είσαι ασφαλής; Πριν φύγω θέλω να σου πω για το όνειρό μου και για τη χριστουγεννιάτικη μου λίστα. Το όνειρό μου είναι να μου βάλεις μια απάντηση κάτω από το μαξιλάρι μου. Η Χριστουγεννιάτικη λίστα είναι: μπότες με καρφιά, μια εστία ποδοσφαίρου, μια καινούργια μπάλα της Πρέμιερ Λιγκ και την εμφάνιση της αγαπημένης μου, Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντίο μπαμπά,

Σε αγαπώ»

Ο Στιούαρτ ΜακΚολ είναι αυτός που βρήκε το γράμμα στο πάρκο και δήλωσε στην τοπική εφημερίδα του Ντανφερμλάιν ότι έχει γίνει σκοπός της ζωής του να βρει αυτό το παιδί και να το βοηθήσει να αγοράσει όλα τα δώρα που έχει ονειρευτεί για τα φετινά Χριστούγεννα. «Δεν είναι μια ιστορία που μπορείς να αγνοήσεις. Ποτέ άλλοτε δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο. Είναι μια τραγική ιστορία και θέλω τόσο πολύ να βοηθήσω ένα παιδί που περνάει τόσο δύσκολες στιγμές», είπε ο Στιούαρτ ΜακΚολ στην τοπική εφημερίδα. Η συγκινητική ιστορία διαδόθηκε γρήγορα. Ο Στιούαρτ βρήκε ξαφνικά βοήθεια από μια ολόκληρη κοινότητα που είναι αποφασισμένη να έχει εντοπίσει τον μικρό οπαδό της «Βασίλισσας» μέχρι τα Χριστούγεννα. «Όλοι βοηθούν όπως και όσο μπορούν. Κάποιοι έδωσαν χρήματα για να αγοράσουμε τα δώρα. Πρέπει , όμως, πρώτα να βρούμε το παιδί», καταλήγει ο Στιούαρτ ΜακΚολ από το Ντανφερμλάιν της Σκωτίας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ