Trending Now

Πες μας BBC, πώς τα καταφέρνεις και καταγράφεις πραγματικούς Μπαλού να κάνουν τρελό boogie; (video)

Το Planet Earth II μας αφήνει απολαυστικά άφωνους με το ξύσιμο της αρκούδας

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bears Dancing To 'Jungle Boogie' | Planet Earth II

Δεν γίνεται να μην ζηλέψεις την εκπληκτική δουλειά που κάνουν στο BBC με το Planet Earth II.

Πλάνα σπάνιας ομορφιάς, εκπληκτικές στιγμές ζωών καταγράφονται για πρώτη από τους εικονολήπτες του, αγωνιώδεις αποδράσεις με τη μουσική του Χανς Ζίμερ γίνονται viral σε όλο τον πλανήτη μέσα σε λίγες ώρες και η υπέροχη φωνή του Ντέιβιντ Ατένμπορο μας ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και μας εξηγεί πώς «λειτουργεί» η φύση, άρα πώς λειτουργούμε ή θα έπρεπε να λειτουργούμε και εμείς.

Αυτή τη φορά δεν είναι η απόδραση μιας σαύρας από επίθεση δεκάδων φιδιών. Είναι στιγμές από βιβλίο του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ (Το Βιβλίο της Ζούγκλας) και παρακολουθούμε κάποιους αληθινούς Μπαλού να κάνουν τρελό boogie στο δάσος -χωρίς τον Μόγλη. Τα πλάνα γίνονται ακόμα καλύτερα με την απολύτως κατάλληλη συνοδεία του τραγουδιού Jungle Boogie των Kool & the Gang.

Αν ήταν δυνατό να ζούσε ο Κίπλινγκ, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από το να παρατηρούσα τις εκφράσεις του αν θα έβλεπε αυτό το βίντεο. 

Ράντγιαρντ Κίπλινγκ

O θεούλης Μπαλού ενώ ρίχνει το ξύσιμο της αρκούδας

Φυσικά από εδώ δεν θα μπορούσε να λείπει το «The Bare Necessities» (από την τελευταία κινητογραφική μεταφορά του «Βιβλίου της Ζούγκλας» του Κίπλινγκ)

Δείτε και τους boogie masters του είδους μας σε live του θρυλικού Soul Train 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ