Trending Now

Μόνος (με τον μπαμπά) στο σπίτι

Τι συμβαίνει όταν η μαμά λείπει για δουλειές και το μωρό μένει μόνο του με τον μπαμπά;

4662-35212.jpg
Δήμητρα Τριανταφύλλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32464-72295.jpg

Μέχρι και πριν από τρεις δεκαετίες το σενάριο ισοδυναμούσε απλώς με εφιάλτη- το μωρό μόνο με τον μπαμπά στο σπίτι την ώρα που η μαμά λείπει έξω για δουλειές; Κι ο μπαμπάς ολομόναχος για 5 π.χ ώρες; Και πώς θα το αλλάξει; Πώς θα το ταίσει; Πώς θα το παίξει; Και πού είναι οι πάνες; Πού τα φορμάκια; Τα παιχνιδάκια, τα καλτσάκια, τα πανάκια κ.ο.κ;

Σήμερα όλα αυτά τα βαριά, δυσεπίλυτα ερωτήματα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Οι περισσότεροι μπαμπάδες γνωρίζουν τα πάντα για το μωρά τους, για τα χούγια και τις συνήθεις τους, ποια ημερομηνία θα κάνει το βλαστάρι τους το επόμενο εμβόλιο, ποια είναι η καλύτερη κρέμα συγκάματος για την περίπτωσή του και ποιο το καλύτερο γάλα σε σκόνη πάλι για την περίπτωση του.

Και φυσικά απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό τον ελεύθερο χρόνο με τα πιτσιρίκια τους (γιατί πώς αλλιώς θα ενισχυθεί το δέσιμο bebe-μπαμπά;) Το συγκεκριμένο video που έφτιαξε ένας….καψούρης μπαμπάκας με τον γιο του είναι ένα χαρακτηριστικό, τρυφερό και αστείο δείγμα του τι σημάινει σήμερα η αποστολή «Μωρό μόνο στο σπίτι με τον μπαμπά». Η δε κατάληξη του video είναι απλώς ονειρεμένη – και πιο πολύ από όλους για την απούσα μαμά/ εργαζόμενη/ νοικοκυρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ