Trending Now

Μίλα μου βρώμικα

Είμαι ένα κοριτσάκι 20 χρονών και μετά από πολλές ταλαιπωρίες, χυλόπιτες, ηλίθιους κ.τ.λ. είμαι σχεδόν σίγουρη πως βρήκα τον πρίγκιπα (μα!, είναι αληθινός).

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 288
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Είμαι ένα κοριτσάκι 20 χρονών και μετά από πολλές ταλαιπωρίες, χυλόπιτες, ηλίθιους κ.τ.λ. είμαι σχεδόν σίγουρη πως βρήκα τον πρίγκιπα (μα!, είναι αληθινός).Το πρόβλημα στην όλη φάση είναι το εξής (και δεν θέλω γέλια): έχω γίνει όχι μόνο φίλη με τον wanna be, αλλά και με την πρώην που τον παράτησε (ναι, συμβαίνουν και αυτά, πού να το ξέρω). Μυρτώ, είναι ο πιο υπέροχος άντρας... Κάθε φορά που τον βλέπω θέλω να τον ρίξω στο γραφείο, σου μιλάω για κόλαση και είναι και αστείος! Όμως από την άλλη θέλω να το πω στην πρώην του για να κάνω παιχνίδι άνετα και δεν ξέρω αν είναι σωστό. Και εάν είναι, πόσο ηθικό είναι; Μου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα με αφήσει να κάνω κάτι μαζί του, ούτε για πλάκα, γιατί τον θεωρεί εγωιστή και παλιοχαρακτήρα! Αχ, σε παρακαλώ, βοήθησέ με...! Πώς να της το πω ελληνικά; Μ’ αρέσει κι ας φάω τα μούτρα μου!

Βοήθησέ με και θα στο ξεπληρώσω, στο υπόσχομαι!

Αν είχα το τεράστιο χάρισμα να βοηθάω κάποιον να φάει τα μούτρα του, θα το χρησιμοποιούσα για δυο τρεις που και τι δε θα ’δινα να τους δω με φαγωμένα μούτρα. Παρόλα αυτά, μην ανησυχείτε, μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά και μόνη σας. Όλοι τα καταφέρνουμε.

Υ.Γ. 1 Τι δουλειά είχατε να γίνετε φίλη με την πρώην του γκόμενου που σας αρέσει, δεν μπορώ να καταλάβω. Πολύ το μπερδέψατε το πράγμα. 

Υ.Γ. 2 Και γιατί κόβεστε τόσο να εξασφαλίσετε τη συμπαράστασή της;

»Γεια σου, Μυρτώ! Ονομάζομαι Αναστασία, είμαι 22 χρόνων και νοσηλεύτρια (α, και πρόσφατα χωρισμένη). Το καλοκαίρι, ένα μεσημέρι που σχόλασα από την πρακτική μου, βγαίνοντας από το νοσοκομείο με πλησίασε ένας όμορφος νεαρός, συλλεκτικό κομμάτι, που μπήκε με το αμάξι σε αντίθετο ρεύμα και προσπάθησε να μου πιάσει την κουβέντα. Εγώ, βέβαια, επειδή είχα σχέση (με τον κόπανο) και ήθελα να είμαι σωστή (τρομάρα μου), του χαμογέλασα ευγενικά και έφυγα. Προχωρώ, λοιπόν, και μπαίνω στο κοντινό super market να κάνω τα ψώνια μου. Χαζεύοντας τις κρέμες, γυρίζω το κεφάλι μου και, τσουπ, τον βλέπω δίπλα μου. Πολύ ευγενικά μου είπε ότι του αρέσω και θα ήθελε να με γνωρίσει. Του εξήγησα ότι έχω σχέση, μιλήσαμε λίγο ακόμα, μου ζήτησε συγνώμη και έφυγε. Τι γλυκός! Πες μου λοιπόν τι πιθανότητα υπάρχει να τον ξανασυναντήσω;  Ή τουλάχιστον πού μπορώ να βρω έναν όμορφο, γλυκό και ευγενικό άντρα σαν και αυτόν; Πολλά φιλιά!

                     - pr.sissy!!!

Γιατί μου κάνετε συνέχεια τέτοιες ερωτήσεις;

Γιατί δεν με ρωτάτε τι πιθανότητα υπάρχει να αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας νέας παγκόσμιας κρίσης που θα έχει στο επίκεντρό της το κρατικό χρέος;  Ή, έστω, πώς κατανοούνται καλύτερα οι κοινωνικές δομές;

Υ.Γ. Δεν ξέρω τι πιθανότητα υπάρχει να τον ξανασυναντήσετε. Ή, μάλλον, ξέρω. Σχεδόν καμία. Χαζή Σίσσυ.

»Μυρτούδι μου καλό, αχ! Δεν αντέχω πια! Όλο με μαλάκες μπλέκω. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω όντως πάνω μου το μαλακομαγνήτη. Μετά από δυο αποτυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις, δεκαεπτά one night stands κι αμέτρητα βράδια μοναξιάς, έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας, που σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα και να πάω να μονάσω. Να πουλήσω σπίτια, γάτες και παιδιά που δεν έχω, να βάλω ένα βρακί αγνότητας κι ο Θεός βοηθός (λες επειδή μου στέλνει μονάχα ερωτικούς Γολγοθάδες να είναι η μοίρα μου σακατεμένη;). Αχ, Μυρτώ μου, έφτασα να σε βλέπω σαν προφήτη. Τι βλέπεις για το μέλλον μου;                                        

- Σταυριέλα

Άντε πάλι. Ρωτήστε τους Μόντι Πάιθονς.

Υ.Γ. Όσο για το μαλακομαγνήτη που λέτε, νομίζω ότι κάνετε λάθος και μην ανησυχείτε καθόλου. Δεν τον έχετε στάνταρ. Άλλος τον έχει. Και πρόκειται για αποκλειστική πατέντα με δοκιμασμένο αποτέλεσμα και εγγύηση για μια ζωή.

»Αγαπητή Μυρτώ, ανακάλυψα πρόσφατα τη στήλη σου και μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις… Είμαι 26 χρόνων και κάνω την πρακτική μου άσκηση σε μεγάλη επώνυμη εταιρεία. Είμαι αρκετά εμφανίσιμο άτομο, γυμνασμένος και αρρενωπός, αλλά τελικά αυτό είναι κατάρα στις μέρες μας. Έχω το εξής πρόβλημα: θέλω να μείνω στη δουλειά, έχω ανάγκη από δουλειά, έχω εκφράσει την επιθυμία μου να με κρατήσουν, αλλά όταν το ανέφερα στην προϊσταμένη μου, 45άρα με κόκκινο της φωτιάς μαλλί, πολύ σέξι αλλά παντρεμένη, είπε ότι με κρατάει με την προϋπόθεση να της κάτσω… Θα μου πεις, γιατί δεν το κάνω; Επειδή είμαι gay και της το είπα για να γλιτώσω! Μα, έλα που πρέπει να εγκρίνει την παραμονή μου ο διευθυντής, ο οποίος έμαθε για τα σεξουαλικά μου γούστα και είναι bisexual και μου έκανε επίσης ανήθικη πρόταση… Είμαι σε αδιέξοδο! Βοήθησέ με!

Υ.Γ. Ο διευθυντής είναι χονδρός, με σημάδια στο πρόσωπο και τριχωτός… HELP!

Πού στο διάολο δουλεύετε; Στο lipstick jungle;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ