TV & Media

Γάμος αλά Ελληνικά 3: Ζητούνται κομπάρσοι για τα γυρίσματα στην Κέρκυρα - Τι είπε η Νία Βαρντάλος

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νία Βαρντάλος ετοιμάζεται να γυρίσει το «Γάμος αλά Ελληνικά 3»
Η Νία Βαρντάλος ετοιμάζεται να γυρίσει το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» © YouTube

Το «Γάμος αλά Ελληνικά 3», σε σενάριο Νία Βαρντάλος, θα γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Στην Κέρκυρα τα γυρίσματα. Ζητούνται κομπάρσοι.

Για την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικάζητούνται κομπάρσοι, όπως γνωστοποίησε η Νία Βαρντάλος. Η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε βίντεο στο Instagram, γνωστοποιώντας ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στην Κέρκυρα.

«Είναι αλήθεια ότι πάνω έναν χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και λέγεται "Γάμος αλά ελληνικά 3". Αλλά αυτό που είναι επίσης αλήθεια είναι πως δεν γυρίζουμε ακόμα. Το θέμα είναι πως είμαστε μια ανεξάρτητη κινηματογραφική εταιρεία και όπως φαίνεται οι ανεξάρτητες εταιρείες δεν μπορούν να πάρουν εύκολα ασφάλεια» ανέφερε η Νία Βαρντάλος.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να σας το εξηγήσω, έτσι ώστε κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να σταματήσετε να καλείτε τη μητέρα μου, ρωτώντας αν μπορείτε να συμμετάσχετε». «Θα πάμε στην Ελλάδα να κάνουμε τα γυρίσματα» ανέφερε επίσης.

«Γάμος αλά Ελληνικά 3» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα

Όπως μετέδωσε το OPEN, τα γυρίσματα για την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3» θα γίνουν το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, οι λήψεις θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου 2022.

Για να συμμετάσχει κάποιος ως κομπάρσος, χρειάζεται μία φωτογραφία προσώπου και μία ολόσωμη, ενώ δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.

Επιστρέφει η ταινία Γάμος αλά ελληνικά – Ξεκινούν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα  | OPEN TV

Τον Απρίλιο του 2021 η Νία Βαρντάλος είχε επιβεβαιώσει ότι θα γίνει η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3». Λίγους μήνες μετά έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση ότι πέθανε ο Μιχαήλ Κωνσταντίνος, ο θρυλικός «Γκας Πορτοκάλος» που έγραψε ιστορία με τις ατάκες του στην ταινία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ