- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
MasterChef 2022: Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι
Το λάθος που έκανε στη δοκιμασία αποχώρησης
Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού MasterChef αποχώρησε χθες από το διαγωνισμό - Το λάθος που έκανε στη δοκιμασία αποχώρησης.
Μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους Νικήτα, Χριστόφορο και Νίκο, που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.
Καλεσμένος των κριτών ήταν ο πολυβραβευμένος chef, Jean Charles Metayer, που έφερε μαζί του ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Ο Νικήτας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι. Ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Νίκο τον Ιταλό τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο δεύτερος, ο οποίος παρουσίασε ωμό ψάρι στους κριτές και το «πλήρωσε».
«Πέρασα πολύ όμορφα. Φοβερό το ταξίδι. Ήθελα πολύ να παραμείνω. Έπρεπε να είχα προσέξει αυτό το tip του chef. Πιστεύω πως αν είχα ψημένο ψάρι μπορεί και να περνούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν το περίμενα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά. Πιστεύω έχω γίνει καλύτερος», δήλωσε ο Νίκος μετά την αποχώρησή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.