TV & Media

Survivor 2022: Αυτά είναι τα στατιστικά επιτυχίας κάθε παίκτη

Ποιες δύο παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Οι «Διάσημοι» στο συμβούλιο του νησιού - Ποια τα ποσοστά επιτυχίας τους στους αγώνες
Survivor 2022: Οι «Διάσημοι» στο συμβούλιο του νησιού - Ποια τα ποσοστά επιτυχίας τους στους αγώνες © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022: Η ανακοίνωση για τα ποσοστά επιτυχίας των παικτών και η ανατροπή στην ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Τα στατιστικά επιτυχίας κάθε παίκτη του Survivor 2022 ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Κυριακής (7/2) ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός. Οι παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» πληροφορήθηκαν τη θέση που καταλαμβάνουν σύμφωνα με τις επιδόσεις τους στους αγώνες. 

Κάποιοι περίμεναν ότι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση και κάποιοι ίσως ξαφνιάστηκαν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. MVP των δύο ομάδων είναι ο Άρης Σοϊλέδης για τους «Διάσημους» και η Ασημίνα για τους «Μαχητές». Σε καλή θέση βρέθηκαν και οι άλλοι δύο νέοι παίκτες των «μπλε», ο Ανδρέας και η Θωμαΐς. 

Συγκεκριμένα, για τους «Μαχητές», με ποσοστό επιτυχίας 57% ανακηρύχθηκε πρώτη η Ασημίνα, με 50% ακολουθεί ο Ανδρέας, με 48% η Σοφιάννα, με 42% ο Σάββας, με 41% ακολουθούν ο Γιώργος και ο Γιάννης, με 40% η Πελαγία και τελευταίος με 30% ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Για τους «Διάσημους», με ποσοστό επιτυχίας 74% πρώτος είναι ο Άρης, στη δεύτερη θέση με 55% είναι η Βρισηίδα, ακολουθούν με 54% η Ναυσικά, με 52% ο Απόστολος Ρουβάς, με 51% η Ευρυδίκη, με 47% ο Λάμπρος, με 45% η Μυριέλλα και τέλος με 44% η Αθηνά.

 

 

Survivor 2022: Ευρυδίκη και Αθηνά υποψήφιες προς αποχώρηση

Οι «Διάσημοι» ηττήθηκαν στον αγώνα ασυλίας από τους «Μαχητές» και κλήθηκαν να ψηφίσουν το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από το Survivor 2022. Ωστόσο, μία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού έφερε την ανατροπή. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν όχι μόνο ένα, αλλά δύο πρόσωπα προς αποχώρηση, βγάζοντας στον «τάκο» την Αθηνά Ευμορφιάδη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ