TV & Media

Ο Παύλος Χαϊκάλης θα ασχοληθεί με την αστρολογία

«Έχω αρκετές γνώσεις» ισχυρίστηκε ο ηθοποιός

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Χαϊκάλης αφήνει την υποκριτική και πιάνει την αστρολογία
Ο Παύλος Χαϊκάλης αφήνει την υποκριτική και πιάνει την αστρολογία © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την αστρολογία, τονίζοντας ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς έχει «αρκετές γνώσεις», όπως είπε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης θα ασχοληθεί με την αστρολογία. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα».

Και πρόσθεσε: «Και θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα».

«Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι» ισχυρίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στην ίδια συνέντευξη ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι «στοχοποιούμαι γιατί έχω ρίξει μια κυβέρνηση» και εκτίμησε ότι υπάρχει ένα «σχέδιο καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσής μου».

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο ο κ. Χαϊκάλης γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από το θέατρο. Σε βάρος του υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από ηθοποιούς. Η Χριστίνα Ζ. έχει καταγγείλει πως ο Παύλος Χαϊκάλης είχε επιχειρήσει να τη βιάσει. «Με έπιασε από τους ώμους και με έριξε επάνω στο κρεβάτι. Εγώ σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι κάνει και προσπάθησα να ξεφύγω και να σηκωθώ, όμως με είχε ήδη ακινητοποιήσει πέφτοντας επάνω μου και μου επιτέθηκε με άγριες ερωτικές διαθέσεις» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ