- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία με μαύρο μπικίνι στη Ρόδο
Την περίοδο που έκανε τα γυρίσματα για την ταινία «Το Δόλωμα»
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία από τη Ρόδο με το μαύρο μπικίνι - Το καλοκαίρι του 1964 εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία «Το Δόλωμα».
Μια φωτογραφία που δείχνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη με μαύρο μπικίνι ανέβηκε στο Instagram.
Η φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ποζάρει με μαύρο μπικίνι είναι από το καλοκαίρι του 1964 στη Ρόδο.
Εκείνη την περίοδο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στο «Νησί των Ιπποτών» στο πλαίσιο των γυρισμάτων για την ταινία «Το Δόλωμα», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στην πρώτη κιόλας προβολή της ταινίας, η Φίνος Φιλμ έκοψε 557.302 εισιτήρια, με τους θεατές να αποθεώνουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και να συμφωνούν ότι ήταν το πιο πετυχημένο «Δόλωμα». Η συγκεκριμένη ταινία βρέθηκε στη 2η θέση όσων κυκλοφόρησαν την περίοδο 1964-65.
Η φωτογραφία που δείχνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη με μαύρο μπικίνι στη Ρόδο, το καλοκαίρι του 1964, ανέβηκε στον λογαριασμό @alikivougiouklakiofficial στο Instagram. Είναι από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για την ταινία «Το Δόλωμα».
«Καλό Αύγουστο, ο αγαπημένος μήνας των Ελλήνων και της Αλίκης. Καλοκαίρι του 1964 σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Το Δόλωμα" και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου» αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ποζάρει με μαύρο μπικίνι.
Στην ταινία το «Δόλωμα», σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, εκτός από την Αλίκη Βουγιουκλάκη πρωταγωνιστούσαν ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.