- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντένις Κουέιντ για τη διαφορά 39 χρόνων με τη σύντροφό του
Εκείνος 65 εκείνη 26χρονη φοιτήτρια
Ο Ντένις Κουέιντ δεν δίνει καμία σημασία για το τι σκέφτεται ο κόσμος για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μέλλουσα σύζυγό του.
Ο Ντένις Κουέιντ δεν δίνει καμία σημασία για το τι σκέφτεται ο κόσμος για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μέλλουσα σύζυγό του.
«Αυτό είναι πραγματικά για γέλια. Σκέφτομαι ότι είναι πραγματικά υπέροχο» δήλωσε ο 65χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα The Guardian σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο σχετικά με τα 39 χρόνια διαφοράς που έχει από την αρραβωνιαστικιά του, την 26χρονη φοιτήτρια Laura Savoie.
Όταν ερωτήθηκε αν ενοχλείται από το ότι η κοινωνία δεν δέχεται εύκολα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας ο Κουέιντ είπε: «Όχι, δεν με ενοχλεί. Όλοι το βλέπουν από τη δική τους οπτική γωνία και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται, δεν μπορώ να θυμώσω».
«Δεν βγήκα για να ψάξω κάποιον μεγαλύτερό μου ή κάποιον πολύ νεώτερό μου» υποστήριξε η Laura Savoie, η οποία τον προηγούμενο μήνα είπε «ναι» στην πρόταση του ηθοποιού.
Ο Ντένις παντρεύτηκε την PJ Soles από το 1978 έως το 1983, την Μεγκ Ράιαν από το 1991 έως το 2001 και την Κίμπερλι Κουέιντ, αλλά πλέον είναι βέβαιος ότι η Laura είναι η μία και μοναδική.
«Την γνώρισα σε μία επιχειρηματική εκδήλωση και στη συνέχεια αναπτύχθηκε η σχέση. Δεν μπορείς να ελέγξεις ποιον θα ερωτευτείς. Δεν αγαπώ εύκολα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που τα σκέφτονται όλα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές και αυτή θα είναι η τελευταία. Ξέρω ότι είναι. Νιώθω σαν έχω βρει τον αληθινό σύντροφο της ζωής μου» εξήγησε ο ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.