- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελένη Ψυχούλη
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος συνεργάζεται με την Ελένη Ψυχούλη και μας παρουσιάζουν συνταγές με πρωταγωνιστή το ψάρι. Ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για φαγκρί στη λαδόκολλα με κρασί Μοσχάτο. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για φαγκρί στη λαδόκολλα με κρασί Μοσχάτο
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα ταψί που χωράει το ψάρι τοποθετούμε διπλή στρώση χαρτί ψησίματος έτσι ώστε να περισσεύει από όλες τις πλευρές του ταψιού.
- Στη συνέχεια, απλώνουμε στον πάτο του ταψιού τις ντομάτες και το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και τοποθετούμε το ψάρι.
- Προσθέτουμε το κρασί και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε ξανά και σκεπάζουμε πολύ καλά με το χαρτί που περισσεύει.
- Ψήνουμε για μισή ώρα στον φούρνο.
- Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
*Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε φρέσκο ελληνικό φαγκρί εκτροφής Fish from Greece.