Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12.04.2024

Ταύρε μου, εσύ μπορεί να ξεκινάς τη μέρα σου με μια αρκετά θετική διάθεση, τα τεκταινόμενα όμως είναι εντελώς διαφορετικά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το μυαλό σου πετάει κάπως περισσότερο σήμερα Κριέ μου, κάνεις πλάνα που βλέπουν πολύ μακριά – ελπίζεις πως θα καταφέρεις να ξεγελάσεις τον ανάδρομο. Anyways, σήμερα το μυαλό σου είναι λίγο υπερφορτωμένο, καθώς προσπαθείς να βρεις κάποια λογικά πατήματα για να εξηγήσεις τους λόγους που δε μπορείς να δράσεις. Μέσα σου υπάρχει ένα έντονο κίνητρο και μια ανάγκη να δράσεις, αλλά κάτι σου κόβει τη φόρα. Και τα νεύρα σου είναι αρκετά τεταμένα εξαιτίας αυτού.

Ταύρος
Ταύρε μου, εσύ μπορεί να ξεκινάς τη μέρα σου με μια αρκετά θετική διάθεση, τα τεκταινόμενα όμως είναι εντελώς διαφορετικά, και θα το καταλάβεις κι εσύ από νωρίς. Αρχικά, να σου πω πως στα οικονομικά σου αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα είναι ξαναδείς κάποια πράγματα, γιατί τα πλάνα σου δεν προχωρούν. Εσύ νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο επαγγελματικά. Πως κάποιες προτάσεις που είχες δεν προχωρούν και η αλήθεια είναι πως ένα άγχος θα σε πιάσει σήμερα. Και το καταλαβαίνω. Το σημαντικό είναι πως όλο αυτό κλιμακώνεται, καθώς σε πιάνει μια υποψία για κάθε επαγγελματική πρόταση που έχει γίνει και δεν έχεις μάθει κάποια σοβαρή εξέλιξη. 

Δίδυμοι
Έντονα και αρκετά δυναμικά φαίνεται να ξεκινά η μέρα σήμερα, Δίδυμε. Αν εξαιρέσεις πως υπάρχει μια διάθεση για επικοινωνία και επαφές με την παρέα, αλλά και για φλερτ, κατά τα άλλα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάπως αποτελεσματικά και άμεσα δυσκολίες στα επαγγελματικά, με τα μέσα όμως που έχεις διαθέσιμα. Η αδυναμία να πάρεις άμεσες και δραστικές αποφάσεις σήμερα σε ενοχλεί απίστευτα και το γεγονός ότι πρέπει να δράσεις με ό,τι έχεις, νιώθεις πως σου δένει τα χέρια. Εντάξει, από το απόγευμα και μετά θα ακούσεις και διάφορα που θα σε βάλουν σε μεγαλύτερες σκέψεις, οπότε θέλει δύναμη και υπομονή σήμερα.

Καρκίνος
Ενώ υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, και νιώθεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις πόνο, εκεί είναι που σε πιάνει το εσωστρεφές και το ψυχολογικό νταούνιασμα και δε μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Η μέρα σήμερα είναι αρκετά έντονη και βαριά, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως οι αλληλεπιδράσεις και οι συζητήσεις που έχεις με τους άλλους είναι αρκετά περίεργες και δε σε αφήνουν να απαντήσεις ή να πεις τη γνώμη σου. Ίσως να μάθεις κάποια παρασκηνιακά γεγονότα ή να σου γίνουν παράπονα για παρελθοντικές καταστάσεις κι εσύ να μη μπορείς να πεις κάτι. Ε, κι αυτό σε ενοχλεί, πώς να γίνει…

Λέων
Λέοντά μου, από τη μία έχεις μια ωραία διάθεση να εμπλακείς σε συζητήσεις που σου παρακινούν το ενδιαφέρον – και θα μπορέσεις παράλληλα να πάρεις και τις πληροφορίες που θέλεις για το άτομο που σε ενδιαφέρει – από την άλλη όμως κάποιες κινήσεις που γίνονται μέσα στην παρέα νιώθεις πως ξυπνούν κάποια έντονα συναισθήματά σου ή πως σε γεμίζουν με φοβίες. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να δράσεις, ούτε να κάνεις κάποια σοβαρή συζήτηση, γιατί δεν είσαι σίγουρος αν όλα αυτά έχουν βάση ή αν απλά είναι μέσα στο κεφάλι σου. Επιπλέον, σκέφτεσαι αν πρέπει να πεις και κάτι, μη και φανείς χαζός ή υπερβολικός. Η ένταση θα εκτονωθεί πιο αυθόρμητα σε άτομα που έχεις κοντά σου, να ξέρεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, προσπαθείς να χαλαρώσεις κάπως το έντονο συναισθηματικό σου κομμάτι και αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Το πάθος όμως μπορεί να το εκφράσεις σήμερα και στο πιο ερωτικό κομμάτι. Επαγγελματικά, σήμερα το πράγμα είναι κάπως πιο δύσκολο, γιατί κάποιοι συνεργάτες σου δημιουργούν εμπόδια. Σου μιλάνε σα να υπάρχουν προοπτικές εκεί που εσύ δε βλέπεις κάτι και απογοητεύεσαι. Θυμώνεις, αλλά δε σου είναι ξεκάθαρο με ποιον: με εσένα που εμπιστεύτηκες ή με εκείνους που σε θεώρησαν εύκολο στόχο; Anyways, είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σήμερα και να μην αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις όλη την καλή διάθεση να στρώσεις την κατάσταση με τους συναδέλφους, εκμεταλλευόμενος τη δική σου καλή διάθεση. Κάποιες επαφές που κάνεις όμως θα σε αναγκάσουν να μπεις σε συζητήσεις από τις οποίες δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις εύκολα. Αν αρχίσεις να ακούς πράγματα για τη δουλειά, αυτό είναι το σημάδι που θα πρέπει να σε υποψιάσει και παραμείνεις αμέτοχος. Η αλήθεια είναι πως στη δουλειά σήμερα, και αυτές τις μέρες γενικά, αντιλαμβάνεσαι ένα κλίμα που δεν αντέχεις και τόσο, αλλά δε μπορείς να κάνεις και κάτι για να το αλλάξεις. Η μέρα έχει αρκετή ένταση και άγχος.

Σκορπιός
Η ένταση χτυπάει κόκκινο σήμερα, Σκορπιέ μου. Τα πράγματα στη δουλειά ρολάρουν κάπως καλύτερα και αυτό σε κάνει να αναθαρρεύεις, αλλά στο συναισθηματικό είναι κάπως… ακίνητα σήμερα. Πέρα όμως από αυτό, νιώθεις πως γενικά δε μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες ή δε βρίσκεις κάτι να ασχοληθείς και να ξεκολλήσεις από αυτή τη λάσπη στην οποία νιώθεις ότι βουλιάζεις. Κι επειδή όσο δυσκολεύεσαι τόσο κολλάς, ζορίζεσαι παραπάνω από όσο πραγματικά αντέχεις. Από το απόγευμα και μετά, η ψυχολογία σου πέφτει σημαντικά. Κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια θα σε κάνουν να ξεσπάσεις χωρίς όριο. Έντονη μέρα!

Τοξότης
Τοξότη μου, κάποιες καταστάσεις τις τραβάς από τα μαλλιά και δε θα βγάλει κάπου. Αυτό δεν ξέρω πότε θα το καταλάβεις. Από τη μία, εσύ είσαι σε διάθεση καλή, έχεις τα φλερτ σου και δέχεσαι έναν θαυμασμό από τους άλλους. Το τι γίνεται όμως μέσα στο σπίτι σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο δε μπορείς να το διαχειριστείς αρκετά σοβαρά. Η ευκολία που βρίσκεις λύσεις σήμερα δεν υπάρχει και τα πρέπει έρχονται να σου υποδείξουν ότι οι κανόνες υπάρχουν για να ακολουθούνται. Όχι πάντα, αλλά αυτός είναι ο ρόλος τους. Κι επειδή κι εκεί εσύ θα πας κόντρα, από το απογευματάκι και μετά σου γίνεται εμμονή το να καταφέρεις να πας κόντρα στα δεδομένα γύρω σου.

Αιγόκερως
Με τη δουλειά να γίνεται το βασικότερο της ημέρας, Αιγόκερε, πέφτεις με τα μούτρα στην εργασιοθεραπεία και προσπαθείς να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την ήδη καλή ψυχολογία σου. Συναισθηματικά φαίνεσαι εντάξει. Στο μυαλό σου όμως περνάνε πολλά ενδεχόμενα και το πώς χειρίστηκες κάποιες καταστάσεις, προσπαθώντας να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Κι επειδή ανακαλείς στη μνήμη σου όλα αυτά, νιώθεις κάπως αδύναμα, αμήχανα αλλά και ενοχλημένος. Από το απόγευμα και μετά, ξυπνούν κάπως οι ανασφάλειές σου και σε κατηγορείς που δε μπορείς να κάνεις κάτι να το αλλάξεις.

Υδροχόος
Μια δημιουργική διάθεση και μια θετική σκέψη φαίνεται να σηματοδοτεί τη μέρα σου, Υδροχόε. Τα πράγματα όμως είναι περισσότερα από αυτό και θα το καταλάβεις με το ότι δεν υπάρχει η επιθυμητή ελευθερία κινήσεων, εξαιτίας του οικονομικού. Κάποιοι λάθος χειρισμοί που έκανες τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ήλπιζες πως θα βρεθεί μια λύση, έστω και τελευταία στιγμή, σήμερα σου δημιουργούν ένα σφίξιμο κι ένα άγχος για το πώς θα το διαχειριστείς. Η μέρα έχει αρκετή ένταση και εκνευρισμό. Από το απόγευμα και μετά χάνεις κάπως τη διάθεσή σου και γίνεσαι πιο ευέξαπτος.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, κάποια καλά νέα στο οικονομικό σου υπάρχουν και αυτό μπορεί να σου φτιάξει κάπως παραπάνω τη διάθεση. Κάποιες δυσκολίες όμως στο σπίτι, σου δημιουργούν μια δυσφορία και το αίσθημα αδράνειας που έχεις σε κάνει να πέφτεις κάπως απότομα. Επίσης, σήμερα θέλεις να ασχοληθείς κάπως περισσότερο και με ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά εδώ και καιρό. Αν πιστεύεις πως κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια θα βοηθούσαν, πλανάσαι. Δεν υπάρχει κάποια ανταπόκριση ή διαχείριση από την άλλη πλευρά που να σε καλύπτει και αυτό σε θυμώνει. Από το μεσημέρι και μετά, όλο αυτό συσσωρεύεται μέσα σου και γίνεται ακόμα πιο έντονο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ