Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3 - 10 Μαρτίου 2024

Ιχθύ, ξεκινά μια εβδομάδα στην οποία παίρνεις θάρρος και βλέπεις ότι πολλά από τα όνειρά σου είναι τελικά πραγματοποιήσιμα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3 - 10 Μαρτίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, ξεκινά εβδομάδα τραμπάλα, κοινώς εβδομάδα σκαμπανεβασμάτων.. Η Νέα Σελήνη στον Ιχθύ σου φέρνει αποκαλύψεις (ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας) και σου δείχνει κάπως και το πλαίσιο που θα κινηθεί και το υπόλοιπο του μήνα σου. Στα θετικά, ο Ερμής προς το τέλος της εβδομάδας σου επαναφέρει το κέφι και σε ωθεί να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς. Γενικά, αυτή την εβδομάδα εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου! Στα αισθηματικά σου, προβλέπεται κάποια τάση για ελευθερία και αυτό ίσως προκαλέσει καβγάδες ή παρεξηγήσεις στη σχέση, αν είσαι δεσμευμένος. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να κάνεις κάποια γνωριμία, μην επενδύσεις πολλά όμως μια και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Στα επαγγελματικά σου, κοίτα να μη ζητάς συμβουλές δεξιά κι αριστερά, δεν είναι ό,τι καλύτερο τη στιγμή αυτή για εσένα. Τη Δευτέρα θα έχεις ευχάριστα νέα και εξελίξεις στα οικονομικά σου, όμως το Σαββατοκύριακο θα κάνεις αλόγιστα έξοδα.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Ιχθύ αυτή την εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις για εσένα, φίλε Ταύρε! Είναι η στιγμή που θα δεις όνειρα, στόχους ή γενικότερα expectations που είχες να πραγματοποιούνται. Περίεργα σκηνικά ίσως δημιουργήσουν νέες φιλίες, γενικά μη λες όχι σε προτάσεις αυτή την εβδομάδα – είναι για καλό. Όμως, προς τα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε πολύ τον επαγγελματικό τομέα γιατί το κλίμα ίσως μυρίζει λίγο μπαρούτι. Στα ερωτικά σου το ότι τα πράγματα δεν σου έρχονται όπως θέλεις, σε ωθεί να το παίξεις επαναστάτης. Αν είσαι σε σχέση και θέλεις να την κρατήσεις, θα σου πρότεινα να πάρεις απόσταση ασφαλείας. Αν είσαι ελεύθερος τις έχεις τις ευκαιρίες για γνωριμίες και flirt, όμως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό –κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη «γνωριμία» δεν θα σου προσφέρει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που χρειάζεσαι, άρα μην ενθουσιαστείς και τόσο. Επαγγελματικά, κάποια γεγονότα και αλλαγές στον χώρο εργασία σου σε ταράζουν και σκέφτεσαι μέχρι και το ενδεχόμενο να παραιτηθείς. Παρ’ όλα αυτά, στα οικονομικά βλέπεις πρόοδο και αυτό εξισορροπεί λίγο την κατάσταση. 

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό την εβδομάδα αυτή, φίλε Δίδυμε, θα δεις πως φρενάρει κάπως τα προσωπικά σου σχέδια. Αυτό σου προκαλεί μεγάλη σύγχυση, αλίμονο! Παρ’ όλα αυτά, προς το τέλος της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη σε βοηθάει καθώς μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου, όπως ακριβώς ήθελες εδώ και καιρό. Θα σου πρότεινα να πατήσεις καλά τα πόδια σου στη γη και να μην παρασυρθείς από δικά σου σενάρια για να μπορέσεις να υλοποιήσεις όσα θέλεις. Στον ερωτικό τομέα, δεν σε λες και ιδιαίτερα ρομαντικό την εβδομάδα αυτή. Εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις κάπως κολλήσει σε δικές σου σκέψεις, κάτι που προκαλεί ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, κοίτα να μην εντυπωσιάζεσαι και πέφτεις με τα μούτρα σε οποιονδήποτε γνωρίζεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, οπότε οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο δεν θα είναι αυτό που περιμένεις και ζητάς. Στα επαγγελματικά σου, νιώθεις αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται, καθώς δεν αποκλείεται να πετύχεις τους στόχους σου. Θα πάρεις προαγωγή; Θα πάρεις τη δουλειά που τόσο ήθελες; Πάντως και οικονομικά πας όλο και καλύτερα. Μπράβο!

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, με αισιοδοξία και ελπίδα σε βρίσκει η νέα εβδομάδα. Και γιατί όχι θα μου πεις, αφού βλέπεις πως η Νέα Σελήνη σε βοηθάει φέρνοντάς σου ευχάριστα νέα. Κάποιο ταξίδι που ήθελες να πας ή κάποιο σχέδιο που είχες στα σκαριά θα δεις να παίρνουν μορφή και να οργανώνονται. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Θα σε συμβούλευα να μην πέσεις στην παγίδα του overthinking, αφού αυτό είναι υπεύθυνο για τα mood swings σου. Στα ερωτικά σου, βλέπεις πως το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ των επισημοποιήσεων. Αν είσαι σε σχέση, παύεις να έχεις αμφιβολίες για το ταίρι σου και κάνεις το επόμενο βήμα – ίσως βρεθείς να συγκατοικείς. Αν είσαι ελεύθερος, αφήνεις το παρελθόν πίσω και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς νέα πρόσωπα που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, εκμεταλλεύσου γνωριμίες και άτομα του κύκλου σου για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, πρόσεξε με τα οικονομικά γιατί ενδέχεται να βρεθείς με έκτακτα έξοδα.    

Λέων
Έντονη προβλέπεται η εβδομάδα για εσένα, αγαπητό μου Λιοντάρι. Θα σε πιάσει το drama σου και ποιος σε μαζεύει. Το ένστικτό σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος όσον αφορά την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η Νέα Σελήνη ρίχνει φως στα οικονομικά σου, ωστόσο κάνε σωστές επιλογές και μην πιστεύεις ό,τι σου τάζει ο καθένας (ειδικά προς τα μέσα της εβδομάδας). Στα ερωτικά σου, προβλέπεται μια θυελλώδης εβδομάδα με καβγάδες, ιδιαίτερα προς το τέλος της. Εσύ που είσαι σε σχέση, είσαι κάπως απογοητευμένος από κάποια γεγονότα που σε έχουν στεναχωρήσει και αυτό ίσως σε φέρει σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος έχεις ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες, ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας, που και περνάει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού. Στα επαγγελματικά σου, αν σκοπεύεις να κάνεις συζητήσεις, να ξέρεις πως σε ευνοούν οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ από τα μέσα και μετά πρέπει να αξιολογείς με προσοχή οτιδήποτε ακούς. Έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά ίσως κάνεις και κάποια έξοδα τα οποία θα μπορούσες και να αποφύγεις.

Παρθένος
Σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Παρθένε, καθώς καλείσαι να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Από τη μία, θα ακούσεις πολλά λόγια και υποσχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Διπλοτσέκαρε ό,τι σου πουν γιατί ενδέχεται κάτι να μην είναι αλήθεια. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, σου φέρνει ενέργεια και ενθουσιασμό για νέα ξεκινήματα, είτε στην εργασία σου είτε σε μια νέα γνωριμία, σχέση κ.λπ. Στα αισθηματικά σου, είναι έντονο το στοιχείο του ενθουσιασμού, κάτι που σε κάνει να μη βλέπεις καθαρά τα γεγονότα. Θα σε συμβούλευα να μην πιστεύεις τα πάντα, γιατί υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφτεί κάποια απιστία ή να βρεθείς σε ερωτικό δίλημμα, αν είσαι σε σχέση. Κι εσύ όμως που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο άτομο που να σε οδηγήσει σε μπερδεμένα μονοπάτια και τελικά να σου δημιουργήσει μόνο προβλήματα. Επαγγελματικά, η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν ακάθεκτοι, κι αυτό εσένα σε βολέυει καθώς προχωράς με επιτυχίες και συμφέρουσες συζητήσεις στο επαγγελματικό κομμάτι.

Ζυγός
Θέλω αυτή την εβδομάδα να είσαι προσεκτικός, φίλε Ζυγέ. Από τη μία είσαι άκρως πιεσμένος και τα αποθέματα της ενέργειάς σου εξαντλούνται, κι από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Ιχθύ, σε βοηθά να ανανεωθείς και να αφήσεις πίσω σου κακές συνήθειες. Λίγο παραπάνω προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη φυσική σου κατάσταση. Τα αισθηματικά σου, λόγω του πλανητικού σκηνικού, δεν θα μείνουν καθόλου παραπονεμένα. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα νεύρα και τις εκρήξεις θυμού και θα δεις πως προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία σου με το ταίρι σου θα βελτιωθεί. Εσύ πάλι που είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ευκαιρίες γνωριμιών, όμως μην αντιδράσεις επιπόλαια. Στα επαγγελματικά, η Νέα Σελήνη, φέρνει θετικό κλίμα καθώς σε βγάζει από τη ρουτίνα σου και σε βοηθά να βρεις τρόπους να εργάζεσαι πιο πρακτικά και αποδοτικά. Δεν θα λείψουν και τα νέα ξεκινήματα. Αυτό σημαίνει νέα δουλειά; Nέο πλάνο ή προγραμματισμό; Εσύ ξέρεις. Πάντως, δάμασε λίγο την τάση σου για σπατάλες και κοίτα μην αποδιοργανωθείς από πιθανές αλλαγές.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ πρόκειται για εβδομάδα εκπλήξεων, συναντήσεων ή ευχάριστων νέων! Δεν θα λείψει η δημιουργικότητα, η φαντασία και το συναίσθημα από τις μέρες σου. Η Νέα Σελήνη στον Ιχθύ φωτίζει τον τομέα των αισθηματικών, αλλά ταυτόχρονα φέρνει κόντρες και καβγάδες. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι δεσμευμένος θα βρεις ξανά το πάθος σου και θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις κάποια αξιόλογη γνωριμία που θα σου φέρει ευχάριστες στιγμές. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα πρότεινα να αποφύγεις ή να μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε συνεργάτες ή συναδέλφους που ξέρεις ότι είναι έτοιμοι για καβγά ή θέλουν να σου βάζουν εμπόδια. Μπορεί να νιώθεις κάπως ξεκρέμαστος και ανασφαλής σχετικά με τα οικονομικά σου, αφού βλέπεις όμως έσοδα που περίμενες να καθυστερούν αξιοποίησε τις ιδέες και τα ταλέντα σου για να πας παρακάτω και να βγεις από αυτήν την αβεβαιότητα.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά και την καθημερινότητά σου, αλλά λίγο αργότερα ίσως σε απασχολήσουν θέματα του σπιτιού, όπως π.χ. μια βλάβη. Η Νέα Σελήνη βέβαια, σε βοηθάει να μπεις σε ένα πρόγραμμα και να βρεις τι πρέπει να αλλάξεις για να βελτιωθείς. Στα αισθηματικά σου, το τοπίο είναι κάπως θολό και μπερδεμένο. Αν είσαι σε σχέση, δώσε βάση και στα δικά σου λόγια και υποσχέσεις, αλλά και στου συντρόφου σου. Ίσως συμφωνήσετε πράγματα στα οποία δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Αν είσαι ελεύθερος, ευνοούνται οι γνωριμίες και τα flirt αυτή την εβδομάδα. Θα σε συμβούλευα να είσαι προσεκτικός ώστε να μην κάνεις λάθος επιλογές. Επαγγελματικά, στέκεσαι τυχερός και επωφελείσαι από κάποια γνωριμία ή συνάντηση. Κοίτα μόνο μην παρασυρθείς από τη γνωστή παρορμητικότητα που σε χαρακτηρίζει.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, παίρνεις μπρος αυτή την εβδομάδα και κάνεις πράξη όσα είχες κατά νου τον τελευταίο καιρό. Θα έχεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή μηνύματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις. Ταυτόχρονα θα σε διακατέχει μια ασυνέπεια ή και αμέλεια, στοιχεία που θα σε εκνευρίσουν. Στον ερωτικό τομέα έχεις θετικές εξελίξεις τις οποίες χρειάζεσαι για να ανανεωθείς και να ξεχαστείς από άλλες καταστάσεις που σε απασχολούν. Εσύ που είσαι σε σχέση θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το έτερον ήμισυ για θέματα που σας απασχολούν καιρό. Προσοχή μόνο στα μεγάλα λόγια εντυπωσιασμού ή στις υποσχέσεις. Εσύ που δεν είσαι σε κάποια σχέση, βγαίνεις, συναντάς κόσμο και κάνεις όμορφες γνωριμίες – είναι κάτι που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, με τη Νέα Σελήνη μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που είχες και να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου. Ενώ έχεις σημαντική άνοδο στα οικονομικά, δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις και αλόγιστα έξοδα. 

Υδροχόος
Ψάχνεις τρόπους να βρεις τη χαμένη σου ηρεμία αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε. Ταυτόχρονα, θες να αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά πρέπει να προσέχεις και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αυτό που σε χαρακτηρίζει περισσότερο σε αυτή τη φάση είναι η επαναστατικότητά σου! Πρόσεξε μόνο μην ξεσπάσεις άδικα σε όσους θέλουν το καλό σου. Στα ερωτικά σου, το κλίμα που επικρατεί σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής, καθώς βλέπεις πως υπάρχει κάποιο κενό. Μην αναβάλλεις κάποια συζήτηση που μπορείς να κάνεις σήμερα, για αύριο. Ναι, σε εσένα το λέω που είσαι σε σχέση και αποζητάς παραπάνω ελευθερία απ' όση μπορεί να δεχτεί το άλλο σου μισό. Όχι ότι εσύ που είσαι ελεύθερος, απέχεις πολύ από όσα περιγράφω. Μετρίασε τον απότομο τόνο σου γιατί με τη συμπεριφορά σου μόνο κόσμο απομακρύνει. Επαγγελματικά, προς το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, μη βιαστείς και μην αντιδράσεις παρορμητικά, τι σου λέω τώρα ε;  

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, ξεκινά μια εβδομάδα στην οποία παίρνεις θάρρος και βλέπεις ότι πολλά από τα όνειρά σου είναι τελικά πραγματοποιήσιμα. Σε αυτό συνηγορεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο. Θες νέες προτάσεις ή σχέδια; Θες νέες γνωριμίες; Θες συναντήσεις και μετακινήσεις; Απ' όλα θα έχεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να παραμείνεις ρεαλιστής, γιατί ως γνωστόν στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός. Στα ερωτικά σου, αν επιθυμείς ισορροπία και ηρεμία θα το δεις επιτέλους να γίνεται πράξη καθώς, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους, θα έχεις ευκαιρίες να σταθεροποιηθείς και να κατασταλάξεις σε αυτό που επιθυμείς. Επαγγελματικά, υπάρχει πολύ κους κους και αποκαλύψεις, γι' αυτό μην ανακοινώνεις κάτι προτού να είσαι σίγουρος. Ενώ είσαι σε θέση να βάλεις μπρος ένα επαγγελματικό σου πλάνο, να ξέρεις πως δεν θα λείψουν κάποια ξαφνικά έξοδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ