Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2024

Αγαπημένε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες βαθιές συνειδητοποιήσεις. Είσαι γενικότερα σε διλήμματα τα οποία βέβαια θέτεις μόνος στον εαυτό σου και τείνεις να γίνεσαι πιο χειριστικός από ποτέ. Θα ήταν καλό για εσένα να προσπαθήσεις να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα, ώστε να εκτονώσεις την εσωτερική σου ενέργεια. Μην αναβάλλεις για αύριο ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα. Τα “απαραίτητα” έξοδα που έχεις, δεν είναι και τόσο απαραίτητα τελικά... Σκέψου το. Στα ερωτικά σου, πρέπει να έχεις αρκετά το νου σου στη συμπεριφορά σου, η οποία έχει γίνει κατά μία έννοια απαράδεκτη. Η εβδομάδα φέρνει ένταση γιατί προσπαθείς πάλι να επιβληθείς ώστε να περάσει το δικό σου – τα κλασικά εικονογραφημένα δηλαδή. Θες να πεις τα παράπονά σου αλλά καταλήγεις πάλι να κάνεις κριτική. Από την άλλη, ίσως να μην παραδέχεσαι στον εαυτό σου ότι θέλεις και λίγο την ανεξαρτησία σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να στέλνεις στα στανταράκια του παρελθόντος που σου προσέφεραν και μια συναισθηματική ασφάλεια. Στα επαγγελματικά σου πιέζεσαι αλλά και πάλι είσαι πολύ αποδοτικός. 

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, ξημέρωσε μια εβδομάδα πάθους για εσένα κι προσπαθείς σκληρά να “μονιμοποιήσεις” αυτές τις στιγμές. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να βγάλεις ένα πιο εμμονικό feeling, το οποίο αφενός σε πάει πίσω στη δουλειά αφετέρου σε κάνει να μοιάζεις πιο αντιπαθής, και επίσης δεν έχουμε πει ότι δεν θα κρεμόμαστε από έναν γκόμενο; Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μη μεγαλοποιείς πράγματα και καταστάσεις, για παράδειγμα το γεγονός ότι έχεις δουλειά. Ωστόσο, είναι μια ωραία εβδομάδα να πάρεις απόσταση από άτομα που σε επηρεάζουν αρνητικά και σου χαλάνε το vibe. Είναι αρκετά άστατη η εβδομάδα όσον αφορά στο συναισθηματικό κομμάτι, αλλά αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από εμένα. Ξαφνικά γεγονότα, αλλαγές, αλλά και κρίσεις ελευθερίας σου σπάνε τα νεύρα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, καλά κάνεις και γνωρίζεις άτομα, αλλά μην επενδύεις κιόλας σε αυτά. Στα επαγγελματικά σου τώρα, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, οπότε ζήτα καμία βοήθεια. Προετοιμάσου καλά για την επόμενη εβδομάδα και κάνε καβάτζα ενέργειας και υπομονής.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, είναι μια εβδομάδα απολογισμού καθώς αναλογίζεσαι όλα τα λάθη που έχεις κάνει – κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Εντάξει να τα λέμε όλα, σε τρώει περισσότερο το γκομενικό. Έχεις αφήσει πάρα πολλές υποχρεώσεις και πράγματα πίσω, κάτι που ναι μεν σε αγχώνει αλλά σε βάζει και σε μια διαδικασία προγράμματος επιτέλους. Στον τομέα της δουλειάς, κάποια αδικία σε βγάζει εκτός εαυτού. Ταυτόχρονα, είναι λάθος να περιμένεις να ανταμειφθείς από άτομα που δεν σε έχουν ανταμείψει ποτέ. Στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι μετέωρα και το τοπίο αρκετά θολό. Δεν είσαι κι εσύ ξεκάθαρος, τα μπερδεύεις “διδυμίστικα” τα πράγματα, όπως πάντα. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα σου πρότεινα να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον, τύπου συγκατοίκηση, γάμους, παιδιά, χωρισμούς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, τόσο καιρό πηδάς από κανάρα σε κανάρα, τώρα σου ήρθε να κάνεις κάτι σοβαρό. Επαγγελματικά, όλα αυτά τα φαινόμενα και οι θέσεις των Ψαριών, σου δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον. Πάνω στον πανικό σου κοίτα μην πάρεις καμία χαζή απόφαση, baby steps θέλει η φάση. 

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, η εβδομάδα σου κρύβει easter eggs. Βλέπεις τις επιπτώσεις γεγονότων που έχουν συμβεί σε παρελθοντικό διάστημα. Οι ανάγκες σου χτυπάνε κόκκινο –καλά τώρα ανάγκες, τα κλασικά τα “καρκινίστικα”– και καλό θα είναι να τις επικοινωνήσεις, ειδικά εσύ που είσαι σε μόνιμη σχέση. Γενικώς, θα έλεγε κανείς πως είσαι πιο delusional από ποτέ, καθώς κάνεις σενάρια συνομωσίας σε επαγγελματικό αλλά και σε αισθηματικό επίπεδο. Ο χρόνος θα δείξει, όχι πως φημίζεσαι για την υπομονή σου, αλλά λέμε τώρα. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση για κάποια θέματα που σε απασχολούν με ειρηνικό τρόπο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα να νιώσεις και πάλι σιγουριά. Εσύ που το ζεις ελεύθερος, πρόσεχε λίγο τα πολλά παράλληλα γιατί σε βλέπω να μπερδεύεσαι. Στα επαγγελματικά σου, σου βγαίνουν λίγα νεύρα και ξεσπάς παραπάνω απ' όσο πρέπει. Η Αφροδίτη με τον Ουρανό φέρνουν αρκετά ξαφνικά συμβάντα στον χώρο εργασίας, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις το κους κους. Γενικά μην αφήνεις την έκβαση της ζωής σου να εξαρτάται άμεσα από τη διάθεσή σου. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, πρόκειται για εβδομάδα αλλαγών για εσένα. Δεν αποκλείεται να προτιμήσεις κάποια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση – για την ανανέωση, ξέρεις. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και οι αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στο κομμάτι των συνεργασιών. Τι να έπαθες τώρα, που άκουσες τη λέξη “αλλαγή”; Λογικά πανικοβλήθηκες αλλά σε θέλω ψύχραιμο. Σε αυτή τη φάση έχεις πιεστεί πάρα πολύ γιατί δεν ξέρεις να λες όχι και αναλαμβάνεις πολλά πράγματα, τα οποία σε ζορίζουν. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να λες ό,τι αισθάνεσαι, χωρίς δόση υπερβολής. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μια αστάθεια και αλλόκοτη συμπεριφορά από το ταίρι σου. Αυτή η στάση του λειτουργεί αρνητικά, αλλά κάνε λίγη υπομονή και θα φτιάξει το πράγμα. Αν είσαι ελεύθερος να ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις special, όπως και είσαι. Στα επαγγελματικά σου, αναμένεται μια πάρα πολύ πιεστική εβδομάδα, με κάποιες εσωτερικές ρήξεις και διαφωνίες.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Βιώνεις μια κάποια ένταση στην καθημερινότητά σου και πολλές αλλαγέ παράλληλα. Κάποιες υποχρεώσεις που είχες υποσχεθεί να φέρεις εις πέρας, αναγκάζεσαι πάλι να τις αναβάλεις και δεν τηρείς υποσχέσεις και συμφωνίες. Όμως δεν μπορώ να σε κατηγορήσω, καθώς νιώθεις μια έντονη πτώση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα σε “τσιγκλάει” από πολλές πλευρές κι εσύ καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου, όλα τα φαινόμενα που βρίσκονται στον Ιχθύ κάνουν πιο γλυκό το προσκήνιο, κι εσένα ταυτόχρονα πιο ευαίσθητο. Εσύ που είσαι σε σχέση, μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά και παρεξηγείσαι με βλακείες. Να θυμάσαι μόνο πως κάπως έτσι βγάζεις συμπεράσματα για τον χαρακτήρα μερικών. Αν είσαι ελεύθερος, τίποτα το ιδιαίτερο, μπορεί ίσως να γνωρίσεις μια πολύ όμορφη περιπετειούλα. Στον επαγγελματικό τομέα, η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασχένη, είσαι μαχητικός και ετοιμοπόλεμος και νιώθεις πως θες να ξεσκεπάσεις κάποιους εχθρούς ή κακεντρεχείς συναδέλφους.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, πρόκειται για εβδομάδα αβεβαιότητας, αλλά και πίεσης. Θα νιώσεις να βάλλεσαι από πολλά μέτωπα κι αυτό κάπως θα σε ρίξει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, να μην είσαι βιαστικός και να ασχοληθείς με πράγματα που γενικά σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν. Στα αισθηματικά σου, ξεκινάει μια περιπετειώδης εβδομάδα θα έλεγα. Έντονο το πάθος από τη μία, συναισθηματική αβεβαιότητα από την άλλη. Ειδικά εσύ που είσαι ελεύθερος, σταμάτα να κυνηγάς ό,τι δεν σου προσφέρει την ασφάλεια που επιζητάς, εκτός αν σου αρέσει να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα. Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση, με το ταίρι σου ίσως είχατε πάρει μια κάποια απόσταση, η οποία αναζωπύρωσε τον έρωτά σας, αλλά ενδέχεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ένας καβγάς, έτσι για να ανάψουν τα αίματα. Στα επαγγελματικά σου, το κλίμα είναι άκρως πιεστικό. Σταμάτα να αναλαμβάνεις παραπάνω ευθύνες απ' όσες μπορείς να αντέξεις, γιατί αυτή την εβδομάδα σε βλέπω να αγανακτείς με τον φόρτο εργασίας σου. Όχι μόνο αυτό, αλλά νιώθεις ότι κάποια άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος σε εκμεταλλεύονται, ενώ τα οικονομικά σου είναι κάπως άστατα.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα η τύχη θα είναι με το μέρος σου, τόσο σε οικονομικό τομέα όσο και σε διάφορες προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος –η ψυχραιμία σε χαρακτηρίζει–, αλλά και διπλωμάτης για να πετύχεις τους στόχους σου. Στον αισθηματικό τομέα, τα φαινόμενα γύρω από τον Ιχθύ σε ωθούν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου. Αναλογίζεσαι τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά, μετράς συμπεριφορές και χαρακτήρες και καταλήγεις σε σημαντικά συμπεράσματα με ώριμη σκέψη. Κάτι κρατάς για το μέλλον, αλλά και κάτι αφήνεις πίσω, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Κοίταξε την ευτυχία σου όμως! Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπονται εντάσεις. Κοίτα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και άσε τους καβγάδες για μια άλλη στιγμή. Ωστόσο, ούτε στα οικονομικά σου θα δεις μεγάλες αλλαγές αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Υπομονή!

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, ξεκίνησε μια εβδομάδα που θα σε επαγρυπνήσει κάνοντάς σε δραστήριο. Θα φανείς αρκετά αποτελεσματικός σε οτιδήποτε αφορά στο οικονομικό κομμάτι, αρκεί να μη συμπεριφερθείς επιπόλαια, ριψοκίνδυνα και να μην πέσεις με συναισθηματικά κόλπα σε παγίδες τρίτων. Γενικότερα, κοίτα να είσαι προσεκτικός, να μην υποτιμάς καταστάσεις και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Στα ερωτικά σου, μια κατάσταση του παρελθόντος έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που σε απογοητεύει. Μπαίνεις σε σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να πήγε λάθος, ξέρεις όμως κατά βάθος τι έφταιξε. Δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς αυτό το άτομο, αν είσαι ελεύθερος. Από την άλλη, αν είσαι σε μια σχέση, θα σε συμβούλευα όχι μόνο να μην είσαι απότομος με το ταίρι σου, αλλά και να προσέξεις πολύ τα λόγια σου. Ίσως πεις μεγάλες κουβέντες που θα πληγώσουν τον σύντροφό σου ­– όχι τίποτα άλλο, θα τις μετανιώσεις μετά. Στα επαγγελματικά σου, θα κάνεις κάποια νέα αρχή, κάτι που είναι θετικό μεν, θα δεις ότι σε αγχώνει δε. Δεν χρειάζεται θα σου πω κάτι παραπάνω, καθώς οτιδήποτε ξεκινήσεις τώρα στον συγκεκριμένο τομέα μόνο σε καλό θα σου βγει.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα γίνεται μια μεγάλη στροφή, αν όχι 180 τότε σίγουρα 90 μοιρών. Προωθείς τη δουλειά σου έντονα και σίγουρα καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις κάποια πράγματα πιο μετέωρα. Βέβαια, είναι όλα τόσο αιφνίδια αυτή την εβδομάδα και ίσως σε σοκάρουν κάποιες συμπεριφορές. Ό,τι κάνεις με ηρεμία και ψυχραιμία θα σου πάει καλά. Μην προσπαθήσεις να κάνεις τους άλλους να προσαρμοστούν στα δικά σου θέλω, απλώς βρες μια μέση λύση. Αν είσαι σε μια σχέση, η οποία σου προκαλεί ανασφάλεια και δεν σε καλύπτει συναισθηματικά, ίσως δώσεις κάποια τελεσίδικα ή ακόμα και τον επίλογο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις αυτά που θέλεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικές με αυτόν τον τομέα. Προσοχή, μην παρασύρεσαι από εφήμερα πάθη, γιατί στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός. Επαγγελματικά τώρα, είσαι πάρα πολύ άστατος. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιες καλές οικονομικές απολαβές, εσύ είτε είσαι σπάταλος είτε κλείνεις οικονομικές υποχρεώσεις που ακόμα εκκρεμούν. 

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, πρόκειται για εβδομάδα ακραίων αλλαγών, ευκαιριών, αλλά και γενικότερης τρέλας. Αποζητάς αποδοχή από όλους, κάτι το οποίο σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες απογοητεύσεις, αφού είναι αδύνατον να αρέσουμε σε όλους. Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να επιδιώξεις κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σταμάτα να επιμένεις στον σε αυτόν και άλλαξε τακτική. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να μην παίρνεις ρίσκα αυτήν την περίοδο. Παρ’ όλο που θες να ζήσεις κάτι καινούργιο και ξεχωριστό, ξέρεις ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς, οπότε κόψε τις βλακείες και come back to reality! Eσύ που είσαι ήδη σε σχέση, δεν σε λες και σταθερό ή μπερδεύεις το ταίρι σου με την αλλόκοτη συμπεριφορά σου. Στα επαγγελματικά σου, καθρεπτίζονται τα λάθη του παρελθόντος και σου δημιουργούν αστάθεια. Είναι πάρα πολύ πιθανό να παρασυρθείς από μεγάλες αγορές τις οποίες φυσικά θα μετανιώσεις μελλοντικά.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, οργάνωση και ψυχραιμία ζητά η εβδομάδα αυτή. Μην ξεσπάς κι εσύ κατευθείαν με το που δεις ότι κάτι ξεφεύγει λίγο από τον έλεγχό σου. Θα συναντήσεις αρκετούς ανθρώπους με περίεργες προθέσεις αυτή την εβδομάδα, η καλή σου καρδιά είναι η αιτία γι’ αυτό. Στα αισθηματικά σου, αλλάζεις στάση και συμπεριφορά, καθώς βλέπεις τον τομέα αυτόν να περνάει ένα στάδιο προσαρμογής. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται είτε να κάνεις μια σωστή κι ενδιαφέρουσα γνωριμία είτε να προχωρήσεις στην επισημοποίηση κάποιου ήδη υπάρχοντος flirt. Ταυτόχρονα, αν είσαι ήδη σε σχέση, βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και λογικά, μαθαίνεις από τα λάθη του παρελθόντος και κρίνεις την πορεία της σχέσης σου σωστότερα. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές όσον αφορά στο πρόγραμμά σου, κάτι που θα σου προκαλέσει έντονη πίεση. Σα να μην έφτανε αυτό όμως, ίσως υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές και στα οικονομικά σου. Στα θετικά, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε παρελθοντικά επαγγελματικά σου θέματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ