Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19 - 25 Φεβρουαρίου 2024

Ιχθύ, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου και να διεκδικήσεις τα φώτα πάνω σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19 - 25 Φεβρουαρίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ καλή εβδομάδα! Φυσικά θα καταλάβεις από τις πρώτες κιόλας μέρες της εβδομάδας ότι θα περνάς έναν έντονο συναισθηματισμό, καθώς περνάμε στην εποχή του Ιχθύ. Αυτό εσένα σε κλείνει κάπως στον εαυτό σου και ίσως να έχεις μια έντονη ματαιοδοξία, η οποία δεν σου ταιριάζει ως Κριός. Η ψαρίλα της ατμόσφαιρας σε κάνει ιδιαίτερα ξεχασιάρη. Το επικοινωνιακό σου κομμάτι δεν θα έλεγε κανείς πως είναι και στα καλύτερά του, καθώς άλλα λες κι άλλα εννοείς. Εσύ που έχεις αδέρφια δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας μεγάλος καβγάς, ενώ για εσένα που εκκρεμούν νομικές υποθέσεις θέλει λίγο παραπάνω συγκρότηση και προσοχή. Στα ερωτικά σου, βρίσκεσαι σε μια κάποια άρνηση προκειμένου να περάσεις καλά, αψηφώντας κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα δεν είναι λύση να βάζεις κάτω από το χαλάκι οτιδήποτε σε παιδεύει. Εσύ που είσαι σε σχέση, προς το τέλος της εβδομάδας με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, δεν θα έχεις τόσο χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι σου, καθώς θα έχεις άλλες υποχρεώσεις και ίσως αυτό να δημιουργήσει έναν έντονο εκνευρισμό. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν είναι ότι είσαι ο επιβήτορας ο ίδιος, αλλά κάτι κάνεις. Μην επενδύσεις σε μια επιπόλαιη, νέα γνωριμία, ψιλο-fail. Στα επαγγελματικά σου, έχεις λίγο τις αμφιβολίες σου για τους συνεργάτες - συναδέλφους σου κι αυτό σε κάνει να κινείσαι κάπως παρασκηνιακά. Αν σε πνίγουν οι αμφιβολίες μπορείς πάντα να κάνεις την έρευνά σου, με διακριτικό πάντα τρόπο.

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα ξεκινάει με λίγο παραπάνω stress απ' ό,τι το κανονικό, καθώς έχεις αγχωθεί με κάποια διαδικαστικά πράγματα, τα οποία έχουν πάει πίσω, όχι εξαιτίας σου. Κάποια μετακόμιση; Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ταξιδιού; Κάτι τέλος πάντων. Παρόλα αυτά τα προγνωστικά είναι αρκετά θετικά για εσένα που θες να κάνεις κάτι καινούργιο, επαγγελματικά. Τώρα όσον αφορά τη διάθεσή σου έχεις λίγο παραπάνω ειρωνική διάθεση απ ' όσο πρέπει και προσπαθείς να επιβληθείς με φωνές, κλασικά. Θυμίζω ότι με την ευγένεια ανοίγουν οι πόρτες. Στα αισθηματικά σου παρόλα αυτά, είσαι από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, τουλάχιστον για την αρχή, γιατί προς το τέλος το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Δία φέρνει διαμάχες στην επιφάνεια, καθώς και απογοητεύσεις. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην καθοδηγείς το ταίρι σου σχετικά με το πως αισθάνεται και τι θέλει να πει, κοινώς μην είσαι χειριστικός. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να σου φανερωθεί, ο οποίος κρύβει πολλή φλόγα και πάθος. Στα επαγγελματικά, βιώνεις πολλή τύχη και δεν αποκλείεται μέσα από φιλικές επαφές να προκύψει μια αύξηση εισοδήματος. Με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου μέσω του έρωτα και της δημιουργίας λαμβάνεις κάποιες έντονες συνειδητοποιήσεις ή και αποκαλύψεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ μου Δίδυμε καλή εβδομάδα! Πάρα πολύ έντονη εβδομάδα με αυξημένες υποχρεώσεις και έντονη δραστηριότητα. Περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο των Ψαριών στον σταυρό σου και από τη μια σου φωτίζει τον επαγγελματικό τομέα, ο οποίος βρισκόταν σε μια αδράνεια και από την άλλη, σου δημιουργεί έντονο άγχος και stress. Έντονο το vibe στη δουλειά, καθώς εσύ έχεις πολύ γρήγορους και αποτελεσματικούς ρυθμούς, ενώ οι άλλοι είναι λίγο τα ζώα μου τ' αργά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε αφήνει αμέτοχο στις υποθέσεις τρίτων, αλλά θα διαπιστώσεις μια πολύ έντονη κινητικότητα και μια τάση να σε ανακατεύουν στα προσωπικά τους, άλλο που δεν θες. Προς το τέλος της εβδομάδας οι οικογενειακές διαμάχες είναι σίγουρες, καθώς δεν συμφωνούν όλοι με τις επιλογές σου. Χέστηκες εσύ, κάνε αυτό που σ' αρέσει, μην ακούς κανέναν. Εξάλλου ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις επικοινωνίες και σε κάνει πειστικό και χειριστικό, που στην προκειμένη το χρειαζόμαστε. Στα ερωτικά σου, αποπνέει αέρας απελευθέρωσης, αλλά και τύχης. Θέματα που αφορούν πρώην έρχονται στο προσκήνιο, αλλά λειτουργούν υπέρ σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βιώνεις την απόλυτη συνεννόηση, κάτι που έχει καιρό να συμβεί σε εσένα. Εσύ πάλι που είσαι αδέσμευτος, μια νέα περιπέτεια ερωτική σου ταράζει τα νερά κι αν αφιερώσεις χρόνο θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε σχέση. Επαγγελματικά είσαι αρκετά ευνοημένος από τα άστρα, θα σου έλεγα να αποφύγεις τις υπογραφές και τις συμφωνίες στις 23,24 και 25/2.

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε καλή εβδομάδα! Περνάμε σε μια περίοδο θετικότητας και αισιοδοξίας, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο για εσένα Καρκίνε. Η λέξη 'εξέλιξη' παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς δίνεις έμφαση στην αυτοβελτίωσή σου. Αυτό που θα σου πρότεινα σίγουρα είναι να αποφύγεις τις στερεοτυπικές συμπεριφορές και την κριτική σε άτομα που εσύ θεωρείς πως κάνουν κάτι λάθος. Κατά έναν περίεργο τρόπο, δείχνεις ψυχραιμία σε θέματα που σε άλλη περίπτωση θα σε έκαναν έξαλλο. Παρόλα αυτά η πανσέληνος στην Παρθένο ξεκαθαρίζει το τοπίο σε υποβόσκουσες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις, προκαλώντας είτε δυσαρέσκεια σε κάποιους είτε μόνιμες απαλλαγές. Μπορείς βέβαια να δείξεις ανωτερότητα και να συγχωρέσεις. Στα αισθηματικά σου, κυκλοφορούν η Αφροδίτη και ο Άρης στον πιο σεξουαλικό οίκο του ωροσκοπίου σου. Παρόλα αυτά εσύ που είσαι σε σχέση, καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάποιους ενδοιασμούς που είχες και κάποια παρελθοντικά προβλήματα. Ενώ, εσύ που είσαι ελεύθερος, καλό είναι να μην δώσεις πολλή σημασία σε κάτι καινούργιο, απλά ζήσε το τώρα. Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχει κάποια άμεση εξέλιξη, το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να μην βασίζεσαι στις καλές επαγγελματικές σου σχέσεις για το οτιδήποτε.

Λέων
Αγαπητό μου Λιοντάρι καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα αυτή σε αναγκάζει να εστιάσεις και να εμβαθύνεις στο υποσυνείδητό σου και να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειές σου. Θα πρέπει να εξετάζεις και να φιλτράρεις την οποιαδήποτε πληροφορία λαμβάνεις, καθώς υπάρχει έντονη deluluλίαση στην ατμόσφαιρα. Οικονομικές συμφωνίες, αλλά και κληρονομικά θέματα καλείσαι να διευθετήσεις. Το ένστικτό σου είναι πιο έντονο από ποτέ και αν κάτι δεν σου κάθεται καλά άκουσε αυτό λοιπόν. Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων σου δραστηριοποιεί τον οικονομικό τομέα. Η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε αναγκάζει να τακτοποιήσεις θέματα σπιτιού, αλλά και οικονομικά. Απόφυγε τις συμφωνίες και τις υπογραφές. Στα αισθηματικά σου, ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον αποκαλύπτει τις ερωτικές του προθέσεις για εσένα κι εσύ ψιλο - κριντζάρεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον έβδομό σου οίκο σου υποδεικνύουν το έντονο πάθος και τον έρωτα που μπορεί να έχεις για κάποιον. Δεν θα λείψει το drama ωστόσο. Το τετράγωνο του Δία με την Αφροδίτη σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες αρνητικές εξελίξεις είτε είσαι είτε δεν είσαι σε σχέση. Στα επαγγελματικά σου μια ευκαιρία για αύξηση εισοδήματος είναι πάρα πολύ κοντά αρκεί να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου στις κοινωνικές σου συναναστροφές.

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα εγώ την θεωρώ πολύ κατασταλτική για τη ζωή σου, καθώς πολλές οι αφορμές των άστρων να σε τσιγκλίσουν. Η εβδομάδα αυτή εστιάζεις στις σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σου, κάτι που είχες αφήσει αρκετά πίσω. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ δίνοντάς σου ουσιαστικές επικοινωνίες, αλλά και συναισθηματικό δέσιμο με τα κοντινά σου πρόσωπα. Η πανσέληνος πάνω σου, παρόλα αυτά, σου εφιστά την προσοχή σε εκκρεμότητες, αλλά και σε προσωπικούς στόχους - συνεννοήσεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται ένας καβγάς να προβεί μοιραίος και να σου κλείσει μια για πάντα ένα κεφάλαιο ζωής, ανοίγοντάς σου, πάντα, ένα νέο. Αρκετά ερωτική και συναισθηματική η εβδομάδα σου. Για εσένα που είσαι σε σχέση, θέλει πολλή προσοχή ειδικά στις 23-24 του μήνα. Εσύ που είσαι ξέγνοιαστο πουλί, δεν θα σου πρότεινα να εστιάσεις τώρα στο ερωτικό κομμάτι, καθώς το επαγγελματικό σου εκκρεμεί ιδιαιτέρως. Επαγγελματικά τώρα, μην αφήσεις κανένα να σου επιβληθεί, ούτε να είσαι μαλθακός. Ίσα ίσα προσπάθησε να διεκδικείς και να επιμείνεις όπου πρέπει να επιμείνεις, για να υποστηρίξεις και την δουλειά σου.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα αντιλαμβάνεσαι ότι τα έχεις ψιλοσκατώσει στον τομέα των υποχρεώσεων και πως πρέπει να κάνεις λίγο focus. Θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή να φέρεις εις πέρας παλαιότερες τις οποίες έχεις λούσει. Αυτό βέβαια βγάζει στην επιφάνεια άγχος και stress. Θα έχεις όμως την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσεις την ζωή σου και σίγουρα θα επανεντάξεις στο πρόγραμμα διατροφή και άθληση... αμήν και πότε θα πω εγώ. Ο Ερμής στους Ιχθείς, ειδικά στις 23/2, σε βοηθά να δεις ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πανσέληνος στις 24/2 φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που ίσως να σε ταλαιπωρούν ακόμα. Κράτα ανοιχτό το μυαλό σου και μην είσαι αυστηρός ούτε με τον εαυτό σου, ούτε με τους γύρω σου, καθώς μόνο έτσι θα τα αποτινάξεις από πάνω σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης σε ευνοούν στον αισθηματικό τομέα, καθώς μέσα από το φλερτ και τον έρωτα ξαναβρίσκεις τον ενθουσιασμό και το πάθος σου. Αν είσαι  σε σχέση, είναι καλή στιγμή να πάρεις το ταίρι σου και να πάτε αυτό το ταξίδι που τόσο καιρό συζητάτε. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, και κάνεις κάποιο ταξίδι είναι πιθανό να κάνεις εκεί μια γνωριμία κι αν είσαι ανοιχτός στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας, ειδικά με την σεξουαλικότητα που σε διακατέχει αυτό τον καιρό, ίσως καταλήξεις και σε σχέση. Τώρα σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνεις τις καλύτερες για εσένα επιλογές. Πρόσεχε μόνο χειριστικές και επικριτικές συμπεριφορές από ή προς συναδέλφους- συνεργάτες.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ καλή εβδομάδα! Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα φίλε Σκορπιέ, καθώς ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και βγαίνεις από το mood της κυκλοθυμίας που σε διακατείχε όλο αυτό τον καιρό. Λάμπεις και μπράβο γι' αυτό θα πω εγώ, καθώς αυτή η λάμψη σου φωτίζει τον τομέα των προσωπικών. Όχι μόνο γνωρίζεις κόσμο, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως για να κερδίσεις κάτι πρέπει να κουνήσεις κι εσύ το χεράκι σου. Απόφυγε  μόνο εγωκεντρικές συμπεριφορές. Στα αισθηματικά σου, ο Άρης και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια σύνοδο πολύ δυναμική, στον τέταρτο οίκο σου, κάτι που ενισχύει το πάθος σου. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις συζητήσεις για συγκατοίκηση; Αγορά σπιτιού; Δημιουργία οικογένειας; Κάτι πιο δεμένο τέλος πάντων. Αν όμως, λέω αν, προκύψουν καβγαδάκια, η λύση αυτή την εβδομάδα θα δοθεί  μέσα από την διπλωματία σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα στραφείς περισσότερο προς την θαλπωρή και την ασφάλεια τόσο της οικογένειας όσο και των φίλων σου, παρά θα ψάξεις κάποιο ταίρι. Μην σε αγχώνει αυτό, όμως, γιατί μόλις νιώσεις έτοιμος θα μπορέσεις και να προσελκύσεις τα άτομα που πρέπει γύρω σου. Επαγγελματικά δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, ωστόσο απόφυγε τις αντιπαραθέσεις ή την ισχυρογνωμοσύνη.

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη καλή εβδομάδα! Θα δεις πως ήδη από την αρχή της εβδομάδας θα έχεις την τάση είτε να κλειστείς στον εαυτό σου είτε να στραφείς προς το οικογενειακό σου περιβάλλον και γενικά τα κοντινά σου άτομα. Επειδή όμως θα σε πιέσουν κάποια ζητήματα του παρελθόντος, φρόντισε να μην βγάλεις μια τάση κυκλοθυμίας προς τα κοντινά σου πρόσωπα. Αντιθέτως, βλέπεις ότι οι άνθρωποι σου σε έχουν ανάγκη και στέκεσαι δίπλα τους, πρόσεχε μόνο μην κάνεις τα προβλήματά τους δικά σου. Θέματα κληρονομικά ή σχετικά με περιουσία εξελίσσονται θετικά αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Στα αισθηματικά σου, ο Άρης και η Αφροδίτη σου δίνουν έναν έξτρα μαγνητισμό και τραβάς τα βλέμματα. Αν είσαι σε σχέση,απόφυγε τα έντονα ξεσπάσματα και αντιθέτως προσπάθησε να περάσεις όποιο μήνυμα θέλεις στο ταίρι σου χρησιμοποιώντας τα σωστά λόγια .Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να ρίξεις τον ερωτικό σου στόχο. Μπορείς να επενδύσεις σε κάποια γνωριμία τώρα, καθώς μελλοντικά μπορεί να εξελιχθεί και σε σχέση. Στα επαγγελματικά, η πανσέληνος στον άξονα Ιχθύ - Παρθένου σε καλεί να να λύσεις όποια ζητήματα υπάρχουν στον τομέα αυτόν. Γενικά ψιλο συνειδητοποιείς ότι ίσως η οικογένειά σου στέκεται εμπόδιο στον τομέα αυτό και βάζεις τα όριά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα αυτή έρχεται και φέρνει συζητήσεις μαζί της. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου σωστά με τους γύρω σου, βγαίνεις και κοινωνικοποιείσαι αρκετά. Ευνοούνται και τα οικονομικά σου, ενώ αρχίζεις και βρίσκεις και νέα hobby, εξελίσσεσαι γενικότερα. Δεν αποκλείεται και κάποιο ταξίδι ή κάποια εκδρομή που θα σε βοηθήσουν να βγεις από την ρουτίνα σου. Παράλληλα, από τη μια λύνονται παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, από την άλλη όμως με κάποιες αποφάσεις που παίρνεις βλέπεις ότι χάνεις και κάποια άτομα. Στα γκομενικά σου, επικρατεί μια θετική ατμόσφαιρα, απολαμβάνεις την στιγμή που λέμε. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις σχέδια επισημοποίησης της σχέσης, π.χ. μέσω της συγκατοίκησης, ή κανονίζεις με το έτερον ήμισυ το ταξίδι των ονείρων σας. Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς μπορεί να σου έρθει μια γνωριμία από του πουθενά που θα σε ενθουσιάσει. Επαγγελματικά, θα δεις μακροχρόνιες συνεργασίες σου επιτέλους να αποδίδουν καρπούς κι αυτό σου δίνει ενέργεια για να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. Προσπάθησε, όμως, να ελέγξεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου, γιατί είτε προβλήματα θα σου δημιουργήσουν είτε θα σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα σε απασχολούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, τα οποία θα πάνε καλά αν δεν δείξεις αδιαλλαξία και πείσμα. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς καταφέρνεις και κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόσεξε μόνο να μην κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου αδιαφορώντας για τους άλλους, γιατί αυτό θα προκαλέσει εκνευρισμό στους γύρω σου. Γενικότερα, θέλεις να απολαύσεις σταθερότητα και ηρεμία αυτές τις μέρες. Στα αισθηματικά σου, σε διακατέχει το πάθος, κάτι που σε κάνει ακαταμάχητο. Αυτή η εβδομάδα, γενικά, αποτελεί μια από τις πιο ερωτικές μέρες του χρόνου για εσάς. Αν είσαι σε σχέση, μοιράσου τις επιθυμίες σου με τον σύντροφό σου, δεν μπορεί να καταλάβει τα πάντα από μόνος του. Επίσης αν ήθελες να κανονίσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα τώρα είναι η καλύτερη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την τιμητική σου αυτή την εβδομάδα, καθώς ευνοούνται οι γνωριμίες σου. Ίσως χρειαστεί, μάλιστα, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, όχι ότι σε πειράζει κιόλας. Επαγγελματικά τώρα, ευνοούνται οι συμφωνίες από την μια, αλλά βλέπεις αυτή η συνθήκη να σε αγχώνει κάπως, γιατί καλείσαι να περιορίσεις τα περιττά έξοδα. Μην σε πάρει από κάτω, πίστεψε στον εαυτό σου, αλλά και στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Ιχθύες
Αγαπητέ μου Ιχθύ καλή εβδομάδα! Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και αυτό σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου και να διεκδικήσεις τα φώτα πάνω σου όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Ο δυναμισμός και η έντονη αυτοπεποίθησή σου σε βοηθούν να κάνεις σωστά βήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε, όμως, τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου, καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπελάδες με άτομα του κύκλου σου. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 23/2 και σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκαιο σου από άτομα ή καταστάσεις που σε αδίκησαν, μην ξεφύγεις μόνο με τα λόγια σου και έρθεις σε δύσκολη θέση. Πρώτα θα σκέφτεσαι καλά και μετά θα εκφράζεσαι, θα πω εγώ. Στα αισθηματικά σου, γίνεσαι κάπως συναισθηματικός και ίσως ονειροπαρμένος. Βγαίνουν οι ευαισθησίες σου στην φόρα θα πω εγώ. Είναι καλή στιγμή να λήξεις μια τοξική σχέση ή συναναστροφή από την ζωή σου ή ακόμα να δεχτείς τη συγνώμη κάποιου και να πας παρακάτω. Αν είσαι σε σχέση, εξετάζεις τις βάσεις της, τσεκάρεις δηλαδή αν ο σύντροφός σου είναι ειλικρινής ή όχι. Προσπάθησε να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση και μετά να εκφραστείς, χωρίς να κατηγορήσεις μόνο τον σύντροφό σου εννοείται. Αν είσαι ελεύθερος, περνάς σε μια απόλυτα ευνοϊκή ερωτική περίοδο, στην οποία θα μπορέσεις να μονιμοποιήσεις μια μετέωρη σχέση. Επαγγελματικά, βάζεις όρια σε συνεργάτες ή συναδέλφους που νιώθεις ότι είναι απαραίτητο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ