Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.01.2024

Το φεγγάρι γεμίζει σήμερα, Λέοντα, και εσύ νιώθεις αρκετά δυνατός για να βγάλεις μια όμορφη εικόνα προς τα έξω

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ιδέες και μια πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας σου επανέρχονται στο φως σήμερα, Κριέ, και σκέφτεσαι με ποιο τρόπο σε βοήθησαν ή έπαιξαν βασικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Ίσως σήμερα να σκέφτεσαι και πάλι πόσο σημαντικό στοιχείο είναι η διασκέδαση και πόσο γρήγορα μπορεί να σου γεμίσει τις μπαταρίες. Σημαντικό στοιχείο είναι οι παρέες σου σήμερα, αλλά και κάποιοι φίλοι, από τους οποίους αποφασίζεις πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις, τύπου οριστικά όμως. Υπάρχουν σκηνικά που όσο και να τα αφήσεις στην άκρη δεν ηρεμούν το μέσα σου, και αυτό κι εσύ δε μπορείς να το διαχειριστείς. Και γίνεσαι και πιο έντονος αλλά και πιο δραματικός σε αυτά που λες στο ξεκαθάρισμα που κάνεις.

Ταύρος
Ταύρε, κάποια κληρονομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν το σπίτι σου γενικότερα φαίνεται να ολοκληρώνονται σήμερα. Η πανσέληνος φανερώνει τα αποτελέσματα αυτών που είχες βάλει στο μυαλό τον περασμένο Αύγουστο και κλείνουν κάπως… δραματικά! Υπάρχουν κάποιες εντάσεις που πλέον διαχωρίζουν τη δική σου θέση από των υπολοίπων μέσα στο σπίτι, ενώ και στην παρέα φαίνεται πως απομακρύνεσαι από άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ένα βάρος, μια πίεση. Ναι, το παίρνεις βαριά, αλλά φαίνεται να καταλαβαίνεις και την αναγκαιότητα της απόστασης αυτής. Επίσης, τα επόμενα βήματά σου φαίνεται να είναι καίριας σημασίας.

Δίδυμοι
Πανσέληνος σήμερα, Δίδυμε, και το ζεις το δράμα σου κανονικότατα. Όλα τα αντιλαμβάνεσαι μέσα σε ένα κομμάτι υπερβολής και ο λόγος σου γίνεται έντονος, αρκετά περιγραφικός και με θεατρικό χαρακτήρα και στόμφο. Υπάρχει ένα βάθος όμως σε αυτά που λες. Απλά δε το αφήνεις να φανεί προς τα έξω. Σήμερα, καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά στα επαγγελματικά σου, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να διακοπούν σχέσεις και συζητήσεις με έναν όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο… Πιθανόν να απομακρυνθείς από γυναίκες του εργασιακού σου χώρου, με τις οποίες πήρες απόσταση τους τελευταίους μήνες.

Καρκίνος
Το φως του φεγγαριού σήμερα, Καρκίνε, έρχεται να σου δείξει πως το οικονομικό σου είναι ένα πολύ ζωτικό κομμάτι, και ίσως χρειάζεται να το δεις κάπως πιο διαφορετικά, αν θέλεις να το δεις να βελτιώνεται. Σκέφτεσαι αν και σε ποιο βαθμό έχεις δει βελτίωση με την τακτική που έχεις ακολουθήσει από τον περασμένο Αύγουστο και μπαίνεις στη διαδικασία να πάρεις τα μέτρα σου για να σώσεις κάπως την κατάσταση. Το φεγγάρι αυτό είναι αρκετά έντονο και δραματικό, καθώς θα χρειαστεί να κόψεις συνήθειες που στοιχίζουν ή να μπουν σε μια νέα βάση οι πηγές αλλά και η διαχείριση των εσόδων-εξόδων σου.

Λέων
Το φεγγάρι γεμίζει σήμερα, Λέοντα, και εσύ νιώθεις αρκετά δυνατός για να βγάλεις μια όμορφη εικόνα προς τα έξω. Σήμερα, αν είσαι παρατηρητικός, θα δεις μικρά πράγματα να συμβαίνουν. Πράγματα που σχετίζονται με νέους στόχους που είχες θέσει τον περασμένο Αύγουστο. Το σημερινό φεγγάρι φέρνει ευθύνες και μια δυναμική για να κρίνεις αν είσαι έτοιμος να κάνεις όντως το επόμενο βήμα, να πας παρακάτω και να μπεις σε αυτό που είχες στο μυαλό σου. Υπάρχει ένταση σε αυτό το φεγγάρι και οι αποχωρισμοί που θα γίνουν σήμερα θα έχουν έναν έντονο και δραματικό χαρακτήρα.

Παρθένος
Παρθένε, η καθημερινότητά σου πλέον δεν είναι αυτό που σου κάνει καλό. Και όσο και να συμβιβάζεσαι, σήμερα είναι η μέρα που θα κάνεις αρκετά πράγματα για να την αλλάξεις ριζικά. Μέρα που δεν θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και δε σκοπεύεις να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να πεις αυτά που πρέπει. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο ζωής για να βελτιώσεις την υγεία σου. Πάντως, να ξέρεις πως δεν είναι μια μέρα ήρεμη, είναι η στιγμή να δεις τα πράγματα κατάματα και ίσως να βάλεις τον εαυτό σου ως προτεραιότητα. Κανονικά όμως αυτή τη φορά.

Ζυγός
Η κοινωνικότητα είναι ένα από τα δυνατά σου χαρτιά, Ζυγέ. Σήμερα όμως φτάνεις στο σημείο να αναρωτιέσαι αν τα άτομα που απαρτίζουν τον κύκλο σου είναι τα κατάλληλα για να σε μπουστάρουν ψυχολογικά και να συνεχίσεις την εξέλιξή σου. Θυμάσαι τον Αύγουστο που είχες πει «θα πρέπει να φροντίσω τον κύκλο μου»; Ε, σήμερα είναι το πλήρωμα… Σήμερα θα διαπιστώσεις πραγματικά τι άτομα έχεις στον κύκλο σου και η απόσταση θα ξεκινήσει απότομα. Όχι ότι θα μείνεις μόνος σου, μην αγχώνεσαι. Απλά θα είσαι αρκετά επιλεκτικός, και ίσως για πρώτη φορά να νιώσεις πως εσύ έχεις το πάνω χέρι και αποφασίζεις ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα έχεις να ασχοληθείς περισσότερο με το κομμάτι του σπιτιού και της δουλειάς. Αυτό το δίπολο θα σε απασχολήσει και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Αποφάσεις που θα σε πάνε στο επόμενο επίπεδο. Θα υπάρξει ένταση στον τρόπο που θα γίνει η όλη φάση. Ο πειρασμός αλλά και το ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο θα σε κάνουν να μπεις κι εσύ σε αυτό το κομμάτι και φυσικά να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα όμως πιο ωμά και αντικειμενικά, γιατί θα χρειαστεί κρίνεις προς κατεύθυνση θέλεις να συνεχίσεις την πορεία σου.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα θα σου δείξει επιτέλους τι χρειάζεται να βελτιώσεις στη φιλοσοφία σου, Τοξότη, να απομακρυνθείς από τοξικές απόψεις και σκέψεις που δεν εξυπηρετούν ουσιαστικά, αλλά σου δίνουν άλλοθι για να αποφεύγεις ευθύνες που σου αναλογούν. Μέσα από συζητήσεις θα καταλάβεις σήμερα το πόσο σημαντικό είναι να μπορέσεις να ξεφορτωθείς όλες αυτές τις απόψεις που υιοθέτησες μέσα από άλλους, αλλά και να απομακρυνθείς από αυτά τα πρόσωπα για να ξεκαθαρίσεις το κεφάλι σου αλλά το mindset σου γενικότερα. Απλά θέλεις να το κάνεις με μια ένταση, με έναν τρόπο που θα μείνει στους άλλους αξέχαστος. Γιατί τέτοιος είσαι, μην ξεγελιέσαι!

Αιγόκερως
Κάποια όρια που σου θέτονται, Αιγόκερε, δεν είναι αποδεκτά. Αυτή η στάση των άλλων σου δημιουργεί μια δυσφορία και εντείνει σήμερα, με την πανσέληνο αυτή, κάποιες ισχυρές σου ανασφάλειες. Έτσι, ξεκινάς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, την ψυχολογική σου διάθεση αλλά και το πόσο ασφαλής και ικανός νιώθεις. Επίσης, τσεκάρεις και τι ρόλο παίζουν κάποια άτομα που έχεις κοντά σου μέχρι τώρα σε όλο αυτό το συναισθηματικό κομμάτι. Αποχωρισμοί, απομακρύνσεις και ψυχρανσίες που θα σου στοιχίσουν. Και ο τρόπος που θα το κάνεις αυτό θα είναι έντονος, γκράντε και θα φροντίσεις να κάνει καλό μπαμ στους άλλους!

Υδροχόος
Μια μέρα που πλέον αντιλαμβάνεσαι πως κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στον κύκλο συνεργατών σου, Υδροχόε. Ακόμα και στη σχέση σου. Το φεγγάρι γεμίζει σήμερα και έρχεται να ρίξει το φως του σε αυτά που σκεφτόσουν ότι πρέπει να αλλάξεις τον περασμένο Αύγουστο. Όλο αυτό το διάστημα εσύ εστίαζες στα άτομα που δημιουργούσαν θέματα σε εσένα ή απλά δεν ανταποκρίνονταν με τον τρόπο που πίστευες. Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να περάσεις σε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, το οποίο θα σου στοιχίσει. Άσχετα αν εσύ το δείξεις ή όχι. Σκοπός σου σήμερα είναι να κρατήσεις άτομα που θα σε παρακινούν και θα σε εμπνέουν περισσότερο.

Ιχθύες
Τελικά θέλεις να παραμείνεις στη δουλειά που είσαι τώρα, Ιχθύ; Τον Αύγουστο είχες σαν στόχο να ενταχθείς σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον και να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σου. Να τη νιώσεις πιο υποφερτή. Σήμερα είναι η μέρα που θα κάνεις τον απολογισμό των μέχρι τώρα βημάτων σου – αν έκανες δηλαδή – και το κατά πόσο προχώρησες, εδραιώθηκες στα νέα δεδομένα που έθεσες, αλλά και αν είσαι οκ με αυτά. Σίγουρα θα βρεις έναν λόγο να γκρινιάξεις και να το κάνεις πιο εξτραβαγκάνζα, αλλά εντάξει, δεν περιμένω κάτι λιγότερο. Τέλος, να ξέρεις πως οι αποστάσεις και οι διακοπές σχέσεων-επαφών που θα κάνεις σήμερα είναι χωρίς επιστροφή…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ