Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.01.2024

Η δουλειά καλά κρατεί, Δίδυμε, και είσαι σε ένα τρέξιμο και σήμερα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το βάθος σε κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικό, αλλά δε θέλεις να το δεις Κριέ. Σήμερα όμως, η ένταση με την οποία θα βιώσεις τα περισσότερα πράγματα, θα σε κάνει να ψάξεις πιο βαθιά μέσα σου. Σήμερα σου είναι πιο εύκολο να οργανωθείς και να καταλάβεις κάποιες συμπεριφορές σου και αυτό θα σε βοηθήσει στο να τις μετριάσεις! Στη δουλειά γίνεσαι ανταγωνιστικός. Όμως ακόμα δεν το αφήνεις να αναπτυχθεί πλήρως και να γίνεις μαχητικός, αφού πρώτα θα βάλεις άλλα bullets στη λίστα σου! Το καλό είναι πως σήμερα, μέσα από αυτή τη διαδικασία με τα bullets, θα δεις και τι χρειάζεται να αφήσεις στην άκρη για λίγο!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους! Ξέρεις πως η απέναντι πλευρά είναι μια σημαντική πηγή ασφαλείας για εσένα, επομένως θα επενδύσεις χρόνο σήμερα σε αυτό το κομμάτι. Συζητήσεις με έντονη συμμετοχή σου θα φέρουν μια ένταση στην επιφάνεια, που σήμερα θα την εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά και θα γεφυρώσεις διαφορές και αντιπαραθέσεις! Δεν επηρεάζεσαι. Δεν υποκύπτεις σε εκβιασμούς και με ηρεμία λύνεις τα θέματα. Και αυτό θα συμβεί και με τους φίλους! Θα τους βάλεις στη θέση τους αν χρειαστεί, κι εσύ όμως θα σεβαστείς τα όρια τους.

Δίδυμοι
Η δουλειά καλά κρατεί, Δίδυμε, και είσαι σε ένα τρέξιμο και σήμερα! Το πρόγραμμα γεμίζει εύκολα με ραντεβού ή με υποχρεώσεις στο γραφείο. Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι περισσότερες και αυτό θα σε αγχώσει σήμερα, ξέρεις όμως πως θα ανταποκριθείς και μάλιστα εξαιρετικά! Γιατί κι εσύ δείχνεις πως αντιμετωπίζεις τις ευθύνες στη δουλειά σου πιο ώριμα. Σημαντικό κομμάτι που θα ασχοληθείς είναι το οικονομικό! Ένα κομμάτι που σε αγχώνει, απλά σήμερα δε θα το αφήσεις να σε καταβάλει και να σε περιορίσει ψυχολογικά! Απλά θα κάνεις αυτά που πρέπει και καλό θα ήταν να κινηθείς με μεγαλύτερη προσοχή και όχι παρορμητικά!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, το έντονο συναίσθημά σου σήμερα μπορεί να γίνει μια καλή πηγή έμπνευσης! Και μέσα από συζητήσεις θα βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν καιρό, αλλά θα δεις πως σε κάποια πράγματα χρειάζεται να προσαρμοστείς κάπως περισσότερο. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως στη διαπροσωπικές σου σχέσεις υπάρχει ένταση και να βλέπεις πως οι άλλοι ψάχνονται για καυγά, σήμερα όμως εσύ δε θα επιτρέψεις να συμβεί κάτι τέτοιο. Δε θέλεις να επηρεαστείς και να χαλάσεις τη διάθεσή σου και για αυτό ναι μεν θα απαντήσεις, δε θα δώσεις όμως περαιτέρω έκταση.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι σου, με την οικογένειά σου αλλά και με τον εαυτό σου! Δίνεις βάση σε πράγματα που αφορούν το αίσθημα ασφαλείας! Ο προσωπικός σου χώρος μπαίνει στο μικροσκόπιο και μια οργάνωση θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και συναισθηματικά! Το κλίμα στη δουλειά γίνεται πιο έντονο για το επόμενο διάστημα. Το αντιλαμβάνεσαι! Απλά σήμερα είσαι αποφασισμένος να μην τσαντιστείς ακόμα και με τα πιο απλά! Τα διαχωρίζεις κάπως στο μυαλό σου! Αν έχεις κληρονομικά που σε απασχολούν, σήμερα μπορείς να το κυνηγήσεις λίγο παραπάνω!  

Παρθένος
Παρθένε μου, καλές οι πληροφορίες και η συλλογή τους, όμως σήμερα καλό είναι να μιλήσεις! Να μοιραστείς κάποια πράγματα που σε ενοχλούν ή να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου και τις έχεις πάει σε άλλο επίπεδο! Το θετικό της ημέρας είναι πως θα πάρεις το ρίσκο να μιλήσεις και θα διαχειριστείς την ένταση που θα δημιουργηθεί πολύ έξυπνα! Δεν σε αγγίζουν αυτά που ακούς και απλά λειτουργείς όπως εσύ ξέρεις. Επίσης, παίρνεις πιο σοβαρά αυτά που σου λένε οι άλλοι, χωρίς να τα παίρνεις προσωπικά. Δίνεις βάση και αποφασίζεις να χτίσεις σε πιο σταθερά θεμέλια τις σχέσεις σου με τους άλλους. 

Ζυγός
Το οικονομικό σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι σήμερα, Ζυγέ μου! Ο απολογισμός γίνεται και κάπως απογοητεύεσαι, αφού θα χρειαστεί να περιορίσεις κάπως τα έξοδα… Το καλό είναι πως δεν κωλώνεις να παραδεχτείς κάποια πράγματα στην οικογένειά σου και να φανείς πρόθυμος στο να διορθώσεις το κλίμα μέσα από τη συμπεριφορά σου! Υπάρχουν εντάσεις, αλλά τις διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία και συζήτηση. Επίσης, οργανώνεσαι καλύτερα και στη δουλειά σου σήμερα. Στοχεύεις σε καλύτερες σχέσεις με συναδέλφους για να νιώσεις κι εσύ μεγαλύτερη ασφάλεια και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα καθήκοντά σου. 

Σκορπιός
Είναι μια μικρή αδυναμία στο να διαχειριστείς την ένταση που έχεις σήμερα, Σκορπιέ μου, που θα σε βάλει σε σκέψεις! Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται μια καλύτερη οργάνωση και το ότι έχεις ξεκάθαρους στόχους στο μυαλό σου θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο για να το καταφέρεις! Γενικά, περνάς σε μια φάση που το επικοινωνιακό θα τραβήξει κι άλλο την προσοχή σου! Γίνεσαι πιο άμεσος και ευθύς σε αυτά που θέλεις να πεις και αποζητάς εύκολες, άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για σένα αλλά και για τους δικούς σου ανθρώπους! Μπορεί η οργανωμένη δράση που θα ξεκινήσεις να βρει ένα οικονομικό εμπόδιο, αλλά δεν πτοείσαι σήμερα!

Τοξότης
Τοξότη μου, όσο φως βγάζεις προς τα έξω, τόσο κρυφό κρατάς το μέσα σου. Σήμερα λοιπόν κρατάς σε απόσταση άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν ψυχολογικά, γιατί κάτι δε σε αφήνει. Νιώθεις μια ανασφάλεια. Μπορεί να κάνεις περισσότερη υπομονή σε κάποια πράγματα σήμερα, χωρίς όμως να επιτρέψεις στον εαυτό σου να υποχωρήσει! Ίσως μια καλή καθαριότητα-οργάνωση του σπιτιού να σε κάνει να ξεχαστείς, αλλά και να κερδίσεις αυτό τον χρόνο που θέλεις να περάσεις μόνος. Οικονομικά, μπορεί να σε πιάσει μια τάση να αποφασίσεις να φτιάξεις ένα πλάνο οικονομίας, αλλά δε σε κόβω να το τηρείς… Α! Και να θυμάσαι πως η ασφάλειά σου είναι σημαντική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να γίνει και προτεραιότητα όλων γύρω σου…

Αιγόκερως
Εκεί που έχεις τις κλειστές σου, Αιγόκερε, σήμερα αποφασίζεις να ανοιχτείς λίγο και να ασχοληθείς με την παρέα. Να συμμετάσχεις πιο ενεργά και να βγεις λίγο από το σπίτι, να διασκεδάσεις. Είσαι επιφυλακτικός και έχεις αμφιβολίες για το ποιος πρέπει να παραμείνει δίπλα σου και έχεις έναν έντονο τρόπο. Το καλό είναι πως εξηγείς με επιχειρήματα και δεν αφήνεις περιθώρια στους άλλους να παρερμηνεύσουν αυτά που τους λες! Μπορεί να γίνεις λίγο απότομος και απόλυτος σε κάποιες φάσεις, αλλά δε σκοπεύεις να επιτρέψεις στους άλλους έστω και να δοκιμάσουν να σε ρίξουν με καλοσύνες και συναισθηματικά παιχνιδάκια.

Υδροχόος
Η εξέλιξή σου στο επαγγελματικό είναι βασικό σήμερα για σένα, Υδροχόε μου. Σε απασχολεί αρκετά! Σήμερα λοιπόν, προσπαθείς να φτιάξεις συνθήκες γύρω σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφαλής και να μπορέσεις να ξεδιπλωθείς και να δουλέψεις άνετα, με το δικό σου τρόπο! Μπορεί να έχεις τα νεύρα σου και να νιώθεις μια υπερένταση, αλλά μπορείς να το διαχωρίσεις και να απαντήσεις αργότερα σε αυτούς που σε τσιγκλάνε άσχημα. Δε θα το ξεχάσεις, έννοια σου! Μπορεί να σε νοιάξει και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και να αποφασίσεις να κρατήσεις αποστάσεις από πηγές στρες σήμερα. Αν και χλωμό το κόβω…

Ιχθύες
Σήμερα νιώθεις πως κάποια πράγματα στην κοσμοθεωρία σου γίνονται το επίκεντρο συζητήσεων με τις παρέες σου, Ιχθύ. Θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε απασχολούν, αναπτύσσονται σε κουβέντες σήμερα και προσπαθείς να βρεις κι εσύ την άκρη. Γιατί και σε αυτό είσαι κομμάτι χαομένος. Ωστόσο, σήμερα δεν μπαίνεις στην διαδικασία να απαντήσεις σε προκλήσεις που θα δεχτείς. Τις αφήνεις να περάσουν στο ντούκου και συνεχίζεις σα να μην ειπώθηκαν ποτέ! Δε θέλεις να αναλωθείς σε πράγματα που δε θεωρείς σοβαρά, μια και ο στόχος σου σήμερα είναι πιο βαθύς και ουσιαστικός: να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την κοσμοθεωρία σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ