Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16.10.2023

Η επαγγελματικοί σου στόχοι και αυτά τα οποία βιώνει στο επαγγελματικό σου κομμάτι, Υδροχόε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, κινείσαι νευρικά… Υπάρχει μία ένταση στην ατμόσφαιρα, η οποία σε κάνει έντονο, νευρικό αλλά και εκνευριστικό! Κλασσικά πραγματάκια για σένα δηλαδή. Μέσα στη μεριά νιώθεις ανά διαστήματα να σε χτυπά κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα και να ξεκινάς μια επίθεση χωρίς ιδιαίτερο λόγο… Ένα βασικό αίτιο είναι το γεγονός ότι βιώνεις ένα έντονο στρες! Μια πίεση κι ένα άγχος για να προλάβεις πράγματα που σε φοβίζουν. Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει ένα έντονο σκηνικό στη σχέση σου, αλλά και στις συνεργασίες σου! Ενώ νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις, σήμερα τουλάχιστον, παραμένεις σε φάση τριβής και προσπαθείς να κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο! Κι ας τραβάς καταστάσεις στα άκρα… Δε νιώθεις!

Ταύρος
Συνήθως εσύ είσαι που θέλεις το χρόνο σου, Ταύρε, σήμερα όμως υπάρχει μία ένταση μέσα σου, καθώς βλέπεις πως δεν γίνονται αντιληπτά από τη σχέση σου αυτά που θέλεις και εξηγείς! Είναι μία μέρα που, από τις συνεχόμενες συζητήσεις, σε πιάνουν τα νεύρα σου αρκετά εύκολα, η υπομονή πηγαίνει περίπατο και νιώθεις έτοιμος να εκραγεί! Το γεγονός ότι πιστεύεις πως δεν ακούγεσαι, ενώ εκφράζεις αυτά τα οποία νιώθεις, σε φτάνει στο μη περαιτέρω! Είναι και το κλίμα στη δουλειά σήμερα λίγο μπάχαλο, χρειάζεσαι και από εκεί μια απόσταση και δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς και τι να βελτιώσεις… Προσπάθησε να εξετάσεις τα πράγματα πιο σφαιρικά προτού πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση! Τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος, το ξέρεις!

Δίδυμοι
Ένταση στη δουλειά σήμερα, Δίδυμε… Η κατάσταση είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, εσύ προσπαθείς να διαχειριστείς τα όσα συμβαίνουν και να κρατήσεις τις ισορροπίες όσο περισσότερο μπορείς, όμως δεν είναι αρκετά εύκολο να διατηρήσει την ψυχραιμία σου και νιώθεις την ανάγκη να πεις πράγματα! Να κάνεις την επανάσταση σου και να δείξεις πώς χρειάζεται να υπάρχει μία ελευθερία κινήσεων! Πιθανότητα όλο αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν μπορείς να εκφραστείς δημιουργικά, στο βαθμό που εσύ επιθυμείς… Αυτή η καταπίεση, όπως το εκλαμβάνεις, σε οδηγεί στο να πάρεις αποστάσεις από συναδέλφους και από άτομα τα οποία συμπαθής, προκειμένου να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτό το έντονο συναίσθημα και να καταφέρεις να ηρεμήσεις. Πράγμα δύσκολο για σήμερα, ωστόσο εσύ το προσπαθείς!

Καρκίνος
Γεγονότα που περιορίζουν την δημιουργική σου έκφραση, Καρκίνε, σου δημιουργούν μία ένταση και μία νευρικότητα, την οποία δεν μπορείς να κρύψεις… Τα νεύρα σου είναι στο θεό, σε ενοχλεί το γεγονός πως περιορίζει από κάτι το οποίο δεν μπορείς να προσδιορίσεις και νιώθεις έτοιμος να κάνεις μία επανάσταση – άνευ λόγου, απλά για να την κάνεις – που νομίζεις ότι θα σε οδηγήσει σε μία απελευθέρωση… Όλο αυτό μπορεί να προέρχεται από μία έντονη κατάσταση στο σπίτι. Πιθανές συζητήσεις να έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τύπου να μιλάτε οριακά και μόνο για τα τυπικά… Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της κατάστασης, όμως καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα κάπως πιο ψύχραιμα και να βάλεις νερό στο κρασί σου. Τουλάχιστον όπου χρειάζεται…

Λέων
Θέματα που αφορούν το σπίτι σου και το κλίμα στην οικογένεια, Λέοντα, κάνουν τη μέρα σου λίγο ζόρική σήμερα… Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις – μπορεί να έχει να κάνει με ένα ζήτημα κληρονομικό ή με θέματα του σπιτιού σαν οίκημα. Πράγματα που, αδυνατείς να διαχειριστείς ψύχραιμα αυτή τη στιγμή, σου δημιουργούν έναν πονοκέφαλο και ένα άγχος, καθώς σε αποπροσανατολίζουν από το κομμάτι της δουλειάς σου. Αυτό που χρειάζεται σήμερα ιδιαίτερη προσοχή είναι ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς τα πράγματα που σε ενοχλούν, καθώς γίνεσαι αρκετά έντονος και άμεσος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις ή οριστικές αποχωρήσεις! Είναι μια μέρα που, ενώ χρειάζεται ψυχραιμία, εσύ θέλεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους με όποιο τρόπο!

Παρθένος
Σήμερα έχεις τα νεύρα σου και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί σου, Παρθένε… Το γεγονός ότι ψάχνεις να βρεις άμεσες απαντήσεις και αντιλαμβάνεσαι πως οι άλλοι προσπαθούν να υπεκφύγουν, σε κάνει αρκετά έξαλλο σήμερα! Πέρα από αυτό, καλό θα είναι σημέρα να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οικονομικές δοσοληψίες που έχεις, καθώς βιαστικές αποφάσεις μπορεί να μην είναι και τόσο αποδοτικές όσο πιστεύεις… Επίσης, ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα που μπορεί να θίξει τις αξίες σου μπορεί να γίνει ο λόγος για τον οποίο θα ξεκόψει από κοντινά σου άτομα… Προσπάθησε να εξηγήσεις τι σε ενοχλεί, χωρίς να πετάς μπηχτές ή να ασκείς χολώδη κριτική…

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται πως είσαι σε μία διάθεση να αναμορφώσεις τον αξιακό σου κώδικα, Ζυγέ… Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα παρατηρείς και σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό! Δεν μπορείς να τα διαχειριστείς ή πιθανότατα δεν θέλεις να τα αντιληφθείς… Παραμένει σταθερός σε αυτά που πιστεύεις και αρνείσαι σήμερα να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Πέρα από αυτό όμως υπάρχουν πολλά πράγματα σήμερα που θέλετε να σε ενοχλούν… Όπως είναι η αργία ανταπόκριση σε πράγματα που θέλεις να γίνουν άμεσα, το γεγονός ότι απαιτείς από τους άλλους να είναι περισσότερο οργανωμένοι – ενώ εσύ ο ίδιος είσαι ξεκάθαρα χυμό αυτή την περίοδο, καθώς επίσης και διαφορά ζητήματα που σε δυσκολεύουν ψυχολογικά και απλά τα ξεσπάς στους άλλους… Μια μέρα μπέρδεμα η σημερινή!

Σκορπιός
Η μέρα κρύβει έντασης σε διάφορους τομείς, Σκορπιέ… Από τη μία, υπάρχει μία ένταση, μία νευρικότητα και μία αναταραχή στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Ο τρόπος με τον οποίον ανταποκρίνονται οι άλλοι σε αυτά που λες η που θέλεις να εξηγήσεις σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγει εκτός ελέγχου σήμερα… Από την άλλη, υπάρχει ένα παρασκήνιο που, ενώ δεν έχεις απτά στοιχεία, αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγμα είναι πολύ περίεργα και οδηγούν σε κλεισίματα υποθέσεων, επαφών ή ακόμα και σχέσεων - είτε επαγγελματικών είτε συναισθηματικών… Σήμερα υπάρχουν νεύρα και μία περίεργη επικοινωνία που φαίνεται πως κάνει αρκετά δύσκολη την κατάσταση…!

Τοξότης
 Έχεις πάρει μυρωδιά πως υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, Τοξότη, και πλέον δεν μπορείς να κρατηθείς άνω… Τα ζόρια που τραβάς είναι μεγάλα, όμως δυόμιση πρόθυμος να μείνεις σιωπηλός και να δεχτείς το οτιδήποτε αγόγγυστα! Έτσι σήμερα, φαίνεται πως κάνεις ένα έντονο ξέσπασμα, αρκετά ανεξέλεγκτο, το οποίο θα φέρει μία νέα τάξη… Αυτή η προσωπική επανάσταση που γίνεται ακούσια, αλλάζει πολλά! Και το ότι έχεις την υποστήριξη των φίλων σου είναι μεν καλό, αλλά δεν έχεις κάποιον να σου πει αντικειμενικά ποια θα είναι η κατάσταση μετά! Η μέρα έχει πολλά κρυφά γεγονότα, που, αν μείνεις ψύχραιμος, θα τα δεις να ξετυλίγονται μπροστά σου. Και τότε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις ποιος μένει κοντά σου και ποιος φεύγει!

Αιγόκερως
Ένταση φαίνεται να υπάρχει στην παρέα σήμερα, Αιγόκερε… Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και άλλα τέτοια φέρνουν στο φως έντονες διαφορές! Διαφορές που ή δεν είχες αντιληφθεί ή εθελοτυφλούσες, γιατί έβλεπες κάτι σε αυτά τα άτομα ή είχες κάποιον απώτερο σκοπό… Σήμερα όμως, φαίνεται πως φτάνεις στο όριο και μπαίνεις σε μία διαδικασία να πεις τα πράγματα ωμά, με το όνομά τους! Βρίσκεις λοιπόν την παλιά σου φύση και βγάζεις όλη την ένταση που έχεις μέσα σου! Φυσικά, είναι και το επαγγελματικό κομμάτι, το οποίο οφείλεται για αυτή την ένταση… Οι στόχοι που έχεις θέσει φαίνεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο και λίγο παραπάνω δουλειά για να τους κατακτήσεις. Κάτι που, ναι μεν δε σε φοβίζει, αλλά σε αγχώνει για διάφορους λόγους… Προσοχή γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις άτομα από κοντά σου, χωρίς να καταλάβεις το λόγο που απομακρύνονται…

Υδροχόος
Η επαγγελματική σου στόχοι και αυτά τα οποία βιώνει στο επαγγελματικό σου κομμάτι, Υδροχόε, μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα… Μία πιθανότητα, η οποία σου δημιουργεί έναν έντονο εκνευρισμό! Σήμερα μπορεί να φτάσεις πιο κοντά από ποτέ στο να τα παρατήσεις όλα και να ψάξεις να βρεις να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο, εντελώς διαφορετικό! Αν ηρεμήσεις και πάρεις μια βαθιά ανάσα, θα δεις πως με ψύχραιμους χειρισμούς μπορείς να βρεις μια μέση λύση. Στην ουσία ομως, όλο αυτό βασίζεται στην φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζει τις καταστάσεις! Έτσι, αν σήμερα παραμείνεις άκαμπτος και ανυποχώρητος, το πιθανότερο είναι πως θα πάρεις μεγάλες αποστάσεις, σε σημείο αποξένωσης… Οι βιαστικές αποφάσεις και οι παρορμητικές κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις θα φέρουν αποτέλεσμα… Τώρα αν αυτό θα είναι το επιθυμητό, είναι άλλο θέμα!

Ιχθύες
Σε συζητήσεις που κάνεις σήμερα μια ανθρώπους, Ιχθύ, αντιλαμβάνεσαι την διαφορά που υπάρχει στην φιλοσοφία και στις πεποιθήσεις! Κάτι που δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς και σε πιάνει μία τάση να θέλεις να επιβάλλεις αυτό το οποίο πιστεύεις ως σωστά και αντικειμενικά – χαχα – στους άλλους! Αυτό λοιπόν σου δημιουργεί μια ένταση και μία ανάγκη να εκφράσεις αυτά τα οποία πιστεύεις με τέτοιο τρόπο που φαίνεται πως προσπαθείς να τα επιβάλλεις! Νιώθεις πως κάνεις μία επανάσταση και αποτινάζεις από πάνω σου όλα αυτά που δημιουργούν αυτήν την παρεξηγημένη ψαρίσια εικόνα σου! Όμως, είναι κάποια γεγονότα τα οποία φέρουν στην επιφάνεια φόβους σου, τους οποίους έχεις φροντίσει να κρατήσεις κρυμμένους! Έτσι, οι απότομες αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από άτομα που αγαπάς και σέβεσαι, για λόγους όμως που σήμερα δε μπορείς να κατανοήσεις…

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ