Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 15.10.2023

Γνωριμίες έχεις σήμερα, Αιγόκερε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 15.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα υπάρχουν διάφορα που σου δημιουργούν μία δυσφορία, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο, Κριέ… Υπάρχουν αρκετά πράγματα γύρω σου, τα οποία καλείσαι να επεξεργαστείς και να τακτοποιήσεις ταυτόχρονα! Από τη μία αυτό λειτουργεί σαν ένα κίνητρο για να προσπαθήσεις για το καλύτερο που μπορείς και να βάλεις ακόμα περισσότερο τα δυνατά σου, από την άλλη όμως όλο αυτό λειτουργεί εντελώς χαοτικά, χρειάζεται να διασπάσαι συνεχώς σε αρκετά κομμάτια και αυτό αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι αποτελεσματικό… Επομένως, αν δεν προσέξεις, υπάρχει πιθανότητα να πάθεις ε να mini burn out σήμερα… Και δεν είναι δύσκολο αυτό, καθώς υπάρχουν και άλλα που σε βασανίζουν από τις προηγούμενες ημέρες, τα οποία δεν έχεις επεξεργαστεί σχεδόν καθόλου!

Ταύρος
Σήμερα έχεις μια αρκετά θετική διάθεση, Ταύρε, και θέλεις να οργανώσεις κάπως καλύτερα την επαφή σου με συναδέλφους! Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να είναι αρκετά θετικό και η επικοινωνία με τα υπόλοιπα άτομα εκεί αρκετά καλή! Σίγουρα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα χρειαστούν την άμεση παρέμβαση σου. Πιθανότατα αυτά να σχετίζονται με θέματα που προκύπτουν σήμερα στη σχέση σου! Κάποια μικρά παράπονα από το αμόρε, μία ένταση του τύπου «έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου», «δεν ξέρω τι γίνεται», «αντιλαμβάνομαι πως κάτι δεν πάει καλά» κι άλλα τέτοια θα φέρουνε μία ένταση στην μεταξύ σας επικοινωνία! Το πιθανότερο είναι να απευθυνθείς στους φίλους και να ζητήσεις την συμβουλή τους! Κάτι που θα σε στηρίξει αρκετά και θα σου δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πως να βελτιώσεις την μεταξύ σας κατάσταση.

Δίδυμοι
Σήμερα αποφασίζεις πως από εδώ και πέρα ξεκινάμε μία περίοδος κατά την οποία θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, Δίδυμε. Υπάρχουν πολλά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεσαι να τα διαχειριστείς. Ψυχολογικά τουλάχιστον… Έτσι, ο μόνος τρόπος – κατά τη γνώμη σου – για να φύγει αυτή η μαυρίλα από πάνω σου και να ξεφύγεις από τις μαύρες σκέψεις και την περίεργη διάθεση, είναι να του ρίξεις στην εργασιοθεραπεία! Είναι μία υπερβολική αντίδραση, την οποία προς το παρόν δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς. Αποφασίσεις να αφήσεις νέους στόχους επαγγελματικά – αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα – ή να επανεξετάσεις πιο διεξοδικά και να οργανώσεις καλύτερα αυτούς που έχεις ήδη θέσει! Είναι μία μέρα που θέλει οργάνωση, αλλά και μία ψύχραιμη στάση απέναντι στα πράγματα ταυτόχρονα!

Καρκίνος
Σκέψεις για το πως θα κοιμηθείς και θα ξεκινήσεις το επόμενο σου βήμα κάνεις σήμερα, Καρκίνε. Αντιμετωπίζεις αρκετά θετικά αυτό που σου συμβαίνει και επιθυμείς να το διαχειριστείς εξίσου ψύχραιμα, παρά το γεγονός πως ο ενθουσιασμός σου δημιουργεί ένα μικρό άγχος που δυσκολεύεσαι να παραδεχτείς… Με θετική σκέψη λοιπόν κοιμηθεί αρκετά μεθοδευμένα βήματα αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία νέα εμπειρία, ένα νέο ξεκίνημα που αφορά πιθανότατα τα επαγγελματικά σου! Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα παρασυρθείς από αυτό σου τον ενθουσιασμό και μπορεί να προβεί σε κάποιες υπερβολικές κίνησης, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Τουλάχιστον όχι τόσο αυθόρμητα…

Λέων
Κάτι καλό συμβαίνει σήμερα στο οικονομικό σου, Λέοντα, και αυτό σου φτιάχνει αρκετά τη διάθεση! Πέρα από αυτό, φαίνεται πως έχεις την επιθυμία να τακτοποιήσει ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και να βάλεις σε μία ροή καταστάσεις που μέχρι πρότινος σε δυσκολεύουν αρκετά… Έχεις την επιθυμία να αναλάβεις δράση, καθώς η πίεση επηρεάζει αρκετά την διάθεσή σου και αυτό αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να αλλάξει! Θα χρειαστεί μόνο να είσαι προσεκτικός, καθώς φαίνεται πως έχεις μία ροπή προς βιαστικές αποφάσεις… Η ανάγκη σου για άμεσα αποτελέσματα είναι μεγάλη! Δεν υπάρχει κάποια πίεση χρόνου κι ας νιώθεις πως κάποιος σε κυνηγάει! Δώσε βάση σε ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες προς εφορία, λογιστές και άλλα τέτοια. 

Παρθένος
Σήμερα φαίνεται πως τα συναισθηματικά σου περνάνε από ένα πολύ ψιλό κόσκινο, Παρθένε… Η ανάλυση ξεκινά, καθώς θέλεις να βρεις σημεία τα οποία μπορεί να προκαλέσουν θέματα στο μέλλον… Η αλήθεια είναι πως πιθανότατα δεν έχεις κάποια άλλη δουλειά που να αξίζει τόσο πολύ την προσοχή σου και σήμερα αρχίζεις την ανάλυση, την παρατήρηση στις λεπτομέρειες και άλλα τέτοια κλασσικά δικά σου! Κάτι παρόμοιο κάνεις και με τα οικονομικά σου όμως… Γενικά σήμερα φαίνεται πως είσαι σε μία φάση ανάλυσης δεδομένων. Και όλο αυτό γιατί θέλεις να έχεις αρκετά οργανωμένα επιχειρήματα η έτοιμες απαντήσεις για να της δώσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να σε στριμώξουν, στην περίπτωση που θα σε έβρισκαν απροετοίμαστο…

Ζυγός
Σαν να παραχαλαρώνεις σήμερα, Ζυγέ… Ή αποφασίζεις να ξεσπάσεις την ένταση των τελευταίων ημερών σε ψώνια… Το οικονομικό είναι σήμερα το βασικότερο ζήτημα της ημέρας, καθώς θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζεσαι! Βιαστικές αποφάσεις για επενδύσεις που φαίνεται πως θα σου αποφέρουν γρήγορο χρήμα, έξοδα χωρίς δεύτερη σκέψη προκειμένου να καλύψεις κάποιες βασικές ανάγκες – όπως εσύ τις ονομάζεις και απερίσκεπτες κινήσεις που σου στοιχίζουν, αλλά για κάποιο δικό σου λόγο, εσύ δε το βλέπεις… Έχεις κατά νου πως, πρώτα πρέπει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, εσύ αφήνεις εσύ αυτή σου την παρόρμηση και προχωράς ακάθεκτα σε ένα ασύστολο ξόδεμα…!

Σκορπιός
Σήμερα μπαίνεις στην ενεργό δράση, Σκορπιέ. Αποφασίζεις να ξεκινήσεις κάποια πράγματα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό και συνέχεια έβρισκες εμπόδια μέχρι πρότινος… Θα χρειαστεί να είσαι κάπως πιο προσεκτικός όμως, αφού υπάρχει μία εσωτερική ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ βιαστικές αποφάσεις! Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τις συμβουλές που θα σου δώσουν οι φίλοι σου και να βασιστείς στα λεγόμενα του κοινωνικού περίγυρου – ή έστω τον άνθρωπο που εμπιστεύεσαι περισσότερο – προκειμένου να γλυτώσεις πιθανές κακοτοπιές! Το καλό είναι πως, αν παρατηρήσεις αυτή την βιασύνη, θα μπορέσεις να το μαζέψεις σχετικά έγκαιρα και να οργανωθείς καλύτερα, προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Τοξότης
Νιώθεις πως υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, Τοξότη… Αντιλαμβάνεσαι κρυφές δραστηριότητες ατόμων δικών σου ή του κύκλου σου, που για κάποιο λόγο αποφασίζουν να κρατήσουν μία απόσταση από εσένα… Σου δημιουργείται σήμερα η επιθυμία να αναλάβεις δράση και να ψάξεις να βρεις περί τίνος πρόκειται! Κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς επιθυμείς να κρατήσεις μία διακριτική στάση και να μην δώσει στόχο πως τους έχεις πάρει πρέφα… Έτσι, προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά κάποια γεγονότα που περνάνε από το μυαλό σου, προκειμένου να βγάλεις μία άκρη. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως έχουν μία θετική εξέλιξη σήμερα, κάτι που σε κάνει να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης προς το παρόν!

Αιγόκερως
Γνωριμίες έχεις σήμερα, Αιγόκερε! Γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι, που θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς ακόμα περισσότερο και θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου! Είναι μία μέρα που σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις καινούργια πράγματα και έχεις τη διάθεση να χειριστείς εντελώς διαφορετικά αυτά που σου συμβαίνουν. Σήμερα φαίνεται πως ξεφεύγεις από το στερεοτυπικό και απόλυτο μοτίβο με το οποίο αντιμετωπίζεις τις διάφορες καταστάσεις και έχεις μία θετική στάση! Παρόλα αυτά, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει και προτιμάς να κρατήσεις τους τύπους είτε για να δείξεις την επαγγελματική σου φύση σε αυτούς που δεν σε ξέρουν είτε για λόγους προσωπικής ασφάλειας! Είπαμε, έχεις μία θετική στάση… Δεν αλλάζεις 180 μοίρες!

Υδροχόος
Πλέον νιώθεις ελεύθερός να αφοσιωθείς στο επαγγελματικό σου κομμάτι, Υδροχόε! Σιγά-σιγά τα πράγματα αρχίζουν και τακτοποιούνται, όλα μπαίνουν στη θέση τους και το μυαλό σου χαλαρώνει από τις πολλές έγνοιες! Κάτι που σου ανοίγει το δρόμο για να δεις πώς μπορείς να κινηθείς και τι μέτρα χρειάζεται να λάβεις, προκειμένου να οργανώσεις νέους επαγγελματικούς στόχους ή να κατακτήσεις αυτούς που έχεις ήδη θέσει! Η αλήθεια είναι πως σήμερα λειτουργήσει κάπως βιαστικά πάνω σε αυτό το κομμάτι, καθώς στείλεις να προλάβεις πράγματα! Υπάρχει κάποια διορία για μια επαγγελματική ευκαιρία στην οποία χρειάζεται να απαντήσεις άμεσα; Πρόκειται για ένα θέμα στη δουλειά, για το οποίο χρειάζεται να βρεις μια λύση άμεσα; Όπως και να ‘χει, σχετίζεται με το επαγγελματικό σου και νιώθεις πως σε κυνηγάει χρονικά…

Ιχθύες
Η ανάγκη σου για νέες περιπέτειες, για νέες εμπειρίες είναι πολύ μεγάλη σήμερα, Ιχθύ. Κίνηση αρκετά αποφασισμένος να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια γεγονότα που σου συμβαίνουν. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μία δυσκολία στο να διαχειριστείς αυτά τα γεγονότα με έναν πιο ήπιο τρόπο, πιο ώριμα και πιο ψύχραιμα και έτσι αποφασίσεις να αλλάξεις τακτική και δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Το γεγονός πως δεν έχεις βρει την τακτική, είναι άλλο θέμα…! Παρόλα αυτά, σήμερα αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη της οργάνωσης και έχεις τη διάθεση να μπεις σε αυτό το τριπάκι, προκειμένου να το προσπαθήσεις και να δεις τι αποτέλεσμα θα φέρει και αυτό σε σύγκριση με το γνωστό χύμα στυλ σου! Τουλάχιστον φαίνεσαι πιο ήρεμος από το κομμάτι της σχέσης σου, καθώς σήμερα πέφτουν οι τόνοι και υπάρχει μια πιο ρομαντική – αισθηματική – αισθησιακή ατμόσφαιρα με το αμόρε.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ