Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 10.10.2023

Σήμερα είσαι πιο κοφτός στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους άλλους, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 10.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα μπαίνεις πιο δυναμικά στο κομμάτι της δουλειάς, Κριέ! Όχι απαραίτητα με επιθετική διάθεση. Η διάθεση σου είναι αρκετά καλή και σήμερα φαίνεσαι αποφασισμένος να αντιμετωπίζεις το οτιδήποτε προκύψει όσο πιο θετικά μπορείς! Σαν να έχει την μορφή μαθήματος! Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ είναι η ανάγκη για αυτοκυριαρχία, η οποία φαίνεται να επιβάλλεις στον εαυτό σου! Έτσι, σήμερα εργάζεσαι συγκροτημένα και οργανωμένα, αφήνοντας εκτός το οτιδήποτε μπορεί να σε αποπροσανατολίσει από αυτό που κάνεις! Μη διστάσεις να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου – πάντα με ήρεμο τρόπο, τουλάχιστον όσο μπορείς – σε ζητήματα που αφορούν την κατάσταση με τους συνεργάτες σου! Σήμερα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τις όποιες διαφορές, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις!

Ταύρος
Σήμερα είσαι σε μία φάση που θέλεις να φτιάξεις τα πλάνα σου μέσα από μία δημιουργική διαδικασία, Ταύρε. Ή τουλάχιστον να αντιμετωπίσεις την οργάνωση σαν κάτι το πιο δημιουργικό! Αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις επιθυμίες σου αλλά και τις υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα! Έτσι, επιστρατεύεις την καλή σου διάθεση αλλά και το όριο, το οποίο σήμερα είναι πρωταρχικό στοιχείο για εσένα, και αρχίζεις τη δουλειά. Μέσα από αυτό λοιπόν θα αντιληφθείς ότι χρειάζεται να διεκδικήσεις κάποια περισσότερα πράγματα από τη δουλειά σου! Και έχεις το θάρρος να τα εκφράσεις και να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους θα ζητάς! Είναι μία μέρα που απαιτεί οργάνωση – κάτι που έχεις – και να βγάλεις προς τα έξω το δυναμικό σου!

Δίδυμοι
Σήμερα φαίνεται πως θα τελειώσεις σχετικά νωρίς τις δουλειές σου και, κακά τα ψέματα, κι εσύ θέλεις να γυρίσεις στο σπίτι, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να περάσεις χρόνο με το αμόρε. Να ξέρεις, Δίδυμε, πως αυτές τις μέρες το κυριότερο μέλημα σου θα είναι να ενισχύσει την σχέση σου, καθώς την έχεις παραμελήσει για διάφορους λόγους το τελευταίο διάστημα. Και το γεγονός πως η κατάσταση στη δουλειά είναι αρκετά ζόρικη και οι υποχρεώσεις – απαιτήσεις πολλές, σήμερα είναι ένας παραπάνω λόγος για να κάνεις την αρχή αυτή! Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις τη δύναμη μέσα σου - και το αντιλαμβάνεσαι - να διεκδικήσεις όλα αυτά που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις πλήρης! Που σε γεμίζουν συναισθηματικά και σου δίνουν το έναυσμα να συνεχίσεις!

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο κοφτός στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους άλλους, Καρκίνε. Εκτός εάν αυτό περιλαμβάνει μέσα την διαδικασία του φλερτ, στην οποία ανταποκρίνεσαι με ιδιαίτερη θετικότητα! Άλλωστε είναι και ένας τρόπος αυτός για να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με το συναισθηματικό κομμάτι. Είτε αυτό αφορά κάτι πιο σοβαρό πείτε κάτι πιο ανάλαφρο και παροδικό. Σημασία έχει πως έχεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση να επικοινωνήσεις και μέχρι εκεί. Για τα υπόλοιπα, επιλέγεις να παραμείνεις στα τυπικά και μόνο! Και δεν έχεις και κανένα πρόβλημα να το παραδεχτείς ανοιχτά! Άλλωστε, αυτό που σε γεμίζει είναι και το πιο σημαντικό για εσένα σήμερα!

Λέων
Παρά την σκληρή δουλειά που ρίχνεις το τελευταίο διάστημα, Λέοντα, βλέπεις πως τα οικονομικά σου δεν έχουν ιδιαίτερη εξέλιξη… Τουλάχιστον όχι αυτή που θα ήθελες να δεις…! Σήμερα όμως, θα πάρεις μία ευχάριστη είδηση που αφορά το κομμάτι αυτό. Μπορεί να είναι κάποια καινούργια πρόταση για συνεργασία – η οποία θα είναι μικρής διάρκειας, Μπορεί να είναι μία δουλειά – συνεργασία, μια πρόταση που περίμενες καιρό να σου γίνει. Έτσι σήμερα θα ανακτήσεις το θάρρος σου και θα συνεχίσεις την σκληρή δουλειά, καθώς βλέπεις πως αποδίδει καρπούς! Θα υπάρξουν μέσα στη μέρα στιγμές που θα χρειαστείς βοήθεια. Δεν θα πάθεις τίποτα να ζητήσεις λίγη υποστήριξη από τους δικούς σου! Δεν θα σου πέσει η μύτη…

Παρθένος
Παρά το γεγονός πως σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα, Παρθένε, νιώθεις αρκετά ταλαιπωρημένος! Συναισθηματικά ταλαιπωρημένος! Παρά το αίσθημα αυτό όμως, σήμερα παραμένεις σε μία φάση που είσαι πρόθυμος να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις! Δεν φοβάσαι να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις, ούτε κωλώνεις να ζητήσεις βοήθεια μόλις δεις πως δε μπορείς να βγάλεις άκρη με κάτι! Έχεις μια ωραία διάθεση που, παρά το έντονο συναισθηματικό σου κομμάτι, θα αξιοποιήσεις για να πας παρακάτω! Η αλήθεια είναι πως αυτό που χρειάζεσαι είναι εξισορρόπηση. Χρειάζεται να εξισορροπήσεις αυτή τη διάθεση να μείνεις μόνος σήμερα για να δεις πιο αναλυτικά κάποια πράγματα - κλασικά - με την θετική και χαλαρή ψυχολογία που έχεις. Ακούγεται οξύμωρο, αλλά αφού ούτε κι εσύ μπορείς να διακρίνεις το τι νιώθεις, εγώ σου φταίω;

Ζυγός
Παρά τα ζόρια που περνάς το τελευταίο διάστημα, Ζυγέ, σήμερα έχεις μία παραδόξως ευχάριστη ψυχολογική διάθεση! Είσαι σε ένα μουντ που προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποια πράγματα, κυρίως θέματα της δουλειάς σου, και αυτό θα το καταφέρεις πιθανότατα μέσω ενός κρυφού φλερτ… Καλό θα ήταν να μην μπλέξεις με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον… Πέρα από αυτό, σήμερα υπάρχουν κάποια ζητήματα στον τομέα της δουλειάς ξεκάθαρα, που σου δημιουργούν μια ένταση… Υπάρχουν όρια με τα οποία πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Οι καταστάσεις φαίνεται να είναι εύθραυστες κι εσύ θα χρειαστεί να βρεις τις ισορροπίες σου για να καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς σήμερα! Αξιοποίησε το θάρρος που νιώθεις για να διεκδικήσεις υγιώς αυτά που θέλεις!

Σκορπιός
Αυτό που φαίνεται να χρειάζεσαι σήμερα, Σκορπιέ, είναι η υποστήριξη των φίλων σου! Σημαντικό στοιχείο, καθώς το ψυχολογικό κομμάτι είναι κάπως ζόρικο σήμερα… Νιώθεις πως δεν έχεις την δυνατότητα να εκφραστείς ελεύθερα, καθώς υπάρχουν όρια και λεπτές γραμμές που σε εμποδίζουν… Όμως, έχεις την καλή διάθεση να το συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να δεχτείς κάποιες εναλλακτικές – που θα πληρούν βέβαια τα δικά σου μέτρα και σταθμά – που θα σου δώσουν! Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και το γεγονός πως θέλεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου ουσιαστικά! Προσπάθησε να μην απαιτήσεις άμεσα αποτελέσματα, καθώς παίζει να καταπιεστείς ακόμα περισσότερο για να το καταφέρεις!

Τοξότης
Μία θετική κινητικότητα παρατηρείται στο επαγγελματικό σου, Τοξότη… Μπορεί η ψυχολογία σου σήμερα να είναι αρκετά βεβαρημένη και να νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορείς να κάνεις ή να προσφέρεις στο επαγγελματικό κομμάτι – οπότε αφήνεσαι στην ρουτίνα, από την άλλη όμως έχεις μία θετική απάντηση για θέση εργασίας που είχες συζητήσει. Κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σου φαίνεται πως θέλει να σε βοηθήσει με αυτό το κομμάτι, καθώς αναγνωρίζει τις δυνατότητες σου και θέλει να σε βοηθήσει να εξελιχθείς! Επομένως, αντιλαμβάνεσαι πως μέσα στο βαρύ κρίμα της ημέρας, υπάρχουν στιγμές που θα σου δώσουν θάρρος να συνεχίσεις και έναν λόγο για να χαμογελάσεις έστω και λίγο!

Αιγόκερως
Σήμερα είσαι σε μία φάση φιλοσοφικής παρατηρήσεις, Αιγόκερε! Μέσα από αυτό το πρίσμα θα μπορέσεις να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα, για να έρθουν πιο κοντά σου άτομα που έχουν ένα πιο θετικό vibe! Έτσι, θα μπορέσεις κι εσύ λειτουργήσεις πιο θετικά, χωρίς να σου δημιουργείται ένα άγχος ότι κάτι πηγαίνει στραβά! Το γεγονός ότι σήμερα προσπαθείς να ξεφύγεις για λίγο από το γκρι σου είναι ένα σημαντικό βήμα! Φυσικά δεν θα το κάνεις πολύ αυτό, καθώς το όριο που έχεις θέσει στον εαυτό σου είναι πολύ ισχυρό! Όμως ένας συνδυασμός της καλής διάθεσης και της οργανωμένης σκέψης θα δώσει για άλλη μία φορά ένα καλό αποτέλεσμα σε οτιδήποτε κάνεις! Αρκεί να μη καταπιέσεις σε μαζοχιστικό βαθμό τον εαυτό σου!

Υδροχόος
Τελικά, αυτό που φοβάσαι περισσότερο, Υδροχόε, είναι η εγγύτητα! Αυτό βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα τουλάχιστον… Καθώς έχεις μία διάθεση θετική στο να παρατηρήσεις πράγματα που μπορεί να φρικάρουν φόβου σου και να φέρουν στην επιφάνεια κομμάτια του εαυτού σου που για κάποιο λόγο έχεις επιλέξει να παραμερίσεις, θα δεις πως όσο πιο κοντά έρχεσαι με ανθρώπους τόσο πιο εύκολα βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα εγγύτητας που έχεις! Πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι όμως, σήμερα καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οικονομικές δοσοληψίες που θα έχεις με τρίτους! Αλισβερίσια που αφορούν μεγάλα ποσά καλό θα είναι να γίνονται πολύ προσεκτικά και με μεγάλη οργάνωση!

Ιχθύες
 Ένα ψυχοπλάκωμα έχεις σήμερα, Ιχθύ… Ένα βάρος που πιθανότατα έχει να κάνει με την σχέση σου! Νιώθεις πως πλέον δεν υπάρχει εξέλιξη… Πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον ή κάτι πάνω στο οποίο μπορείς να συνεχίσεις να χτίζεις και να προσφέρεις… Το πιθανότερο είναι πως έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για τα καλά και απλά δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς. Απλά σήμερα είναι περισσότερο εμφανές! Πέρα από αυτό όμως, σήμερα νιώθεις πρόθυμος να δώσεις σημάδια στον άλλο για το πώς νιώθεις, μπάσκετ και το καταλάβει και φύγει από μόνος του. Γιατί εσύ δε θα το βάλεις το τέλος… Ξεκάθαρα! Μπορεί από την άλλη να φιλήσεις να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία. Αυτό όμως στην περίπτωση που το συναίσθημα σου για το αμόρε είναι πιο ισχυρό από την βαρεμάρα σου…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ