Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.09.2023

Ήρθε η ώρα, Κριέ, που, είτε το θέλεις είτε όχι, θα αναλάβεις δράση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Ήρθε η ώρα, Κριέ, που, είτε το θέλεις είτε όχι, θα αναλάβεις δράση! Θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο! Κι αυτή η αρχή θα σηματοδοτηθεί από κλεισίματα… Κύκλοι κλείνουν – ή πρέπει να κλείσουν – για να μπορέσει να δημιουργηθεί χώρος για το καινούργιο! Σήμερα η μέρα έχει ένταση, νεύρα, σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και μία τάση να θέλεις να εκφραστείς αλλά να δυσκολεύεσαι… Πιθανότατα ο θυμός σου ή η εσωτερική ένταση να υπερτερήσει και να σου δημιουργήσει θέματα που, αν δεν τα βάλεις γρήγορα σε μία σειρά μέσα στη μέρα, θα σε δυσκολέψουν αρκετά! Το σημαντικό είναι πως, είτε είσαι έτοιμος είτε όχι, σήμερα ξεκολλάς από τη λάσπη!

Ταύρος
Καθώς έχεις πάρει τα πάνω σου και αρχίζεις να μπαίνεις σε μία ροή στο κομμάτι της δουλειά σου, Ταύρε, υπάρχει ένα συναίσθημα που σε κάνει να ενόχλησε! Ένας εσωτερικευμένος  θυμός, πιθανότατα καταπιεσμένος εδώ και καιρό; Ένα άγχος για το τι χάνεις χρόνο σε κάποια πράγματα που θα έπρεπε να τα ολοκλήρωσης λίγο πιο γρήγορα; Πάντως σήμερα φαίνεται πως σε πιάνει η ανάγκη για να ανάπτυξης λίγο ταχύτητα, να αρχίσεις να τρέχεις και να καλύψεις αυτά τα κενά που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα! Είναι μία καινούργια αρχή, ένα νέο δεδομένο δεν σου είναι γνωστό και σίγουρα μέσα στην ημέρα θα σου δημιουργήσει ένα άγχος!

Δίδυμοι
Πλέον αντιλαμβάνεσαι ,Δίδυμε, πως σιγά-σιγά η ζωή σου περνάει σε ένα νέο στάδιο! Υπάρχουν αλλαγές καθημερινά που σηματοδοτούν την εξέλιξη που βιώνεις – άσχετα αν εσύ μπορεί να το αντιμετωπίζεις σαν αναποδιές! Κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα και στον κύκλο των φίλων σου! Υπάρχει μία αναταραχή, καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα! Θα ανοίξουν συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια θέματα που, ενώ σε ενοχλούσαν, εσύ δεν θα άνοιγες για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα! Σήμερα όμως θα έχεις την ευκαιρία – χειριστής της κατάστασης με ψυχραιμία – να κλείσεις αυτά τα θέματα και να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο, με τα ίδια άτομα σε νέες βάσεις! Επίσης, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τον εαυτό σου σε πρώτο πλάνο ξεκάθαρα!

Καρκίνος
Με μία εσωτερική ένταση και μία ανάγκη να βρεις ισορροπία ανάμεσα στο κομμάτι της καριέρας και του σπιτιού στην βρίσκει η μέρα σήμερα, Καρκίνε! Με τους ανθρώπους γύρω σου, και κυρίως από το χώρο του σπιτιού, να έχουν την απαίτηση από σένα να συμβιβάζεσαι και να ακολουθεί συγκεκριμένες νόρμες και εσύ να επιθυμείς να εξελιχθείς και να πας ένα βήμα παρακάτω, δημιουργείται μία έντονη κατάσταση την οποία δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς! Έτσι, το πιθανότερο είναι πως θα την αφήσεις να εκτονωθεί αυτόματα και χωρίς όριο! Μία μέρα λοιπόν που θα οδηγήσει σε μία νέα κατάσταση από εδώ και πέρα, η οποία πιθανότατα δεν θα στρωθεί με ροδοπέταλα! Τουλάχιστον στην αρχή…

Λέων
Σήμερα φτάνεις σε ένα σημείο όπου και καταλαβαίνεις πλέον, Λέοντα, ότι πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία! Ότι ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς με τους άλλους σε κάνει να φαίνεσαι αρκετά δοτικός, σε σημείο εκμετάλλευσης! Επομένως μέσα στην ημέρα θα αντιληφθείς πως αυτό πρέπει να αλλάξει! Όχι να σταματήσεις να γίνεσαι δοτικός, να αρχίσεις όμως να θέτει τα όρια σου ξεκάθαρα και να μην έχει ο καθένας τη δυνατότητα – ή την σκέψη ότι μπορεί – να σε εκμεταλλευτεί! Αυτή η αλλαγή είναι κάτι που αφενός δεν θέλεις να κάνεις, αφετέρου όμως θα έρθει αναγκαστικά και δεν θα σου αρέσει… Η ένταση κυριαρχεί μέσα στην ημέρα, γιατί δεν σου είναι καθόλου εύκολο να χωνέψεις την αλλαγή αυτή…! Μπορεί να μην το νιώθεις σήμερα, όμως φαίνεται να έρχεται κάτι καινούργιο, πολύ καλύτερο!

Παρθένος
Μία μέρα που τα έξοδα φαίνεται να κυριαρχούν, Παρθένε… Μία μέρα που, ενώ έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και φαίνονταν μέχρι πρότινος όλα να κυλούν ομαλά, σήμερα παρατηρείς πως προκύπτουν νέα δεδομένα! Σκαμπανεβάσματα στο οικονομικό σου, ξαφνικά έξοδα που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό είσαι βγάζουν εκτός προγράμματος είναι ο λόγος που σήμερα εκνευρίζεσαι! Και νιώθεις πως από τη μία θέλεις να απαλλαγείς από αυτόν τον έλεγχο του χρήματος, από την άλλη όμως αντιλαμβάνεσαι πως είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει κάποια πράγματα! Μία εσωτερική σύγκρουση λοιπόν που δεν ξέρω αν θα σε οδηγήσει κάπου, θα σε κάνει όμως να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να καταλάβεις πως πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις!

Ζυγός
Άλλη μία μέρα που προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες και χαμηλούς τόνους, Ζυγέ… Άλλη μία μέρα που κρίνεις πως πρέπει να καταπιέσεις τον εαυτό σου, προκειμένου να υπάρξει μία ηρεμία γύρω σου! Όμως, αυτό το κομμάτι με την καταπίεση σήμερα φαίνεται πως σε ενοχλεί λίγο περισσότερο! Από τη μία το σκέφτεσαι, από την άλλη όμως σήμερα αντιδράς μέσα σου και αποφασίζεις πως πρέπει να σταματήσει! Έχεις συνηθίσει στον εκδηλώνεις τα νεύρα σου με έναν ήπιο τρόπο και μέσα σε συζήτηση, σήμερα αυτό αλλάζει! Σήμερα έχεις την επιθυμία να αναλάβεις εσύ τα ηνία και να θέσεις θέματα σχέσεων και συνεργασιών σε μία νέα βάση! Θα κάνεις μία προσπάθεια να θέσεις ίσους όρους! Όταν θα ξεθυμάνει όμως όλο αυτό, αν δεν τα έχεις καταφέρει, θα επιστρέψεις εκεί που ήσουν…

Σκορπιός
Σήμερα παίρνεις φωτιά με το παραμικρό, Σκορπιέ… Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη κι εσύ σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να πας ένα βήμα παρακάτω! Να κάνεις μία αλλαγή, ένα νέο ξεκίνημα στο κομμάτι της δουλειάς σου, που θα σε βοηθήσει όμως αρκετά και ψυχολογικά! Όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις ή τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούν οι συνάδελφοι σου – των οποίων εσύ έτσι τον εκλαμβάνεις, ως προκλήσεις προκλητική συμπεριφορά, καθώς δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις τον απόλυτο χαμό ή να βγάλεις προς τα έξω μία συμπεριφορά φαινομενικά τοξική! Φαίνεται πως ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει σήμερα, αρκετά πιο έντονο!

Τοξότης
Σήμερα πλέον νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκρατηθείς άλλο, Τοξότη! Τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου, βάζοντας ως προτεραιότητες είτε τη δουλειά σου, είτε τους φίλους σου, είτε την σχέση σου, κάτι που πλέον δεν μπορείς να συνεχίσεις! Σήμερα λοιπόν μέσα από ένα έντονο ξέσπασμα – πιθανότατα εξωτερικευμένο – να θέσεις κάποια νέα όρια και να βάλεις τον εαυτό ως κέντρο της ζωής σου! Όχι με μία εγωιστική έννοια, αλλά ως μία ανακατανομή προτεραιοτήτων! Η αγάπη σου για τις εμπειρίες είναι κάτι που πυροδοτεί την δημιουργικότητα σου! Και αυτός είναι ο στόχος σου από σήμερα και μετέπειτα: να αποκτήσεις νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες!

Αιγόκερως
Από τη μία βγαίνει πάρα πολύ έντονος ανταγωνισμός και η ανάγκη σου να εξελιχθείς επαγγελματικά, Αιγόκερε! Από την άλλη όμως, σήμερα προκύπτει και η ανάγκη να βρεις μία ισορροπία σε θέματα πιο προσωπικά και να φτιάξεις λίγο την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι! Έτσι, θα δεις πως μέσα στην ημέρα θα προκύψει μία εσωτερική σύγκρουση με εσένα να δίχαζε και να μην ξέρεις με ποιον τρόπο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου! Και επειδή όταν δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς, σε πιάνει ένα άγχος που το εξωτερικεύεις με νεύρα και ένταση, σήμερα όποιος βρεθεί στο δρόμο σου και τολμήσει να σου πει κάτι διαφορετικό ή κάτι που εσύ θα το εκλάβεις ως περίεργο, την πάτησε…!

Υδροχόος
Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείς πως ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεσαι και επικοινωνείς με τους άλλους, Υδροχόε, πέρα από ιδιαίτερος, είναι και αυτό που σε βοηθά να κρατάς αποστάσεις… Στην ουσία, μέσα από την επικοινωνία που έχεις με τους άλλους, διακρίνεις ποιους ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις κοντά σου! Αυτό σήμερα φαίνεται πως θέλεις να το πας ένα επίπεδο παραπέρα! Παρά το γεγονός ότι σε χαρακτηρίζει ο ανθρωπισμός, εσύ θέλεις να είσαι μόνος σου παρέα με τους ελάχιστους που κουμπώνουν καλύτερα στην μενταλιτέ σου! Σήμερα καλό θα ήταν να ελέγξεις αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς η ένταση που υπάρχει και σε επηρεάζει ψυχολογικά, θα βγει προς τα έξω με έναν τρόπο όχι ιδιαίτερα καλό…

Ιχθύες
Ανήμερα είχε ταμπέλα, για εσένα θα ήταν το εξής, Ιχθύ: «Προσοχή στα οικονομικά σου!» Στην ουσία, σήμερα φαίνεται πως δημιουργείται μία προϋπόθεση η μία συνθήκη που θα φέρει κάτι καινούργιο στο οικονομικό σου! Ο τρόπος που θα γίνει όμως θα είναι λίγο περίεργος… Τι φαίνεται πως είσαι κάπως στα όρια σου, καθώς η πίεση είναι αρκετοί και, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν μπορείς να την διαχειριστείς! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγούμε προς τα έξω νεύρα και να επικοινωνείς με τους άλλους με έναν τρόπο νευρικό, απότομο ή σοκαριστικό! Καθώς βλέπουν έναν Ιχθύ που δεν τον έχουν ξαναδεί… Καλώς η κακώς, η μέρα έχει την απαίτηση από εσένα να ξεκινήσεις να σέβεσαι λίγο περισσότερο το οικονομικό κομμάτι και να μην το αφήνεις τόσο πολύ στην άκρη… Είναι βασικό και ας μην το αποδέχεσαι!

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ