Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 11 - 17 Σεπτεμβρίου 2023

Παρθένε, αυτή η εβδομάδα, παρότι σου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως λειτουργήσει ως βδομάδα παγίδα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11 - 17 Σεπτεμβρίου 2023

Κριός
Αρκετά καλή εβδομάδα για εσένα. Παρά το στρες και την πίεση, η ενασχόληση με κάτι καινούργιο, το οποίο θα έχει θετικό πρόσημο στα οικονομικά, είναι πιθανή εξέλιξη. Στο φουλ και ο ερωτικός τομέας με προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Ταυτόχρονα στο τέλος εβδομάδας θα φύγει και ο ανάδρομος Ερμής σοβαρή ανακούφιση! Έχεις και νέα σελήνη… ποιος σε πιάνει! Κάτι νέο ξεκινά, κάτι παλιό τελειώνει! Πρέπει όμως να μετρίασης λίγο τα νεύρα και την έπαρσή σου γιατί αυτό που κάνεις οδηγεί σε φθορά σχέσεων. Προσπάθησε να μετρίασης τα έξοδά σου γιατί τα θέλω σου δεν συμπίπτουν με το πορτοφόλι σου. Ένα τηλεφώνημα από έναν πρώην είναι σίγουρο αλλά μην το σηκώσεις… Γενικά μη βιάζεσαι, κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή.

Ταύρος
Εβδομάδα να ορθοποδήσεις μια και η τύχη επανέρχεται με το μέρος σου. Ανοίγει η πόρτα για νέο έρωτα καθώς η διάθεση ανεβαίνει. Παρά τα έξοδα που τρέχουν, ίσως καταφέρεις πιο εύκολα να κάνεις οικονομία για αλλαγές στο σπίτι. Σίγουρα είσαι λίγο πιο στα χαμένα, καθώς έχεις κουραστεί πολύ τον τελευταίο έναν μήνα και αν και έχεις αρκετή όρεξη δεν έχεις καθόλου διάθεση για δουλειά. Αυτό ίσως προς το τέλος εβδομάδας φανεί στο πορτοφόλι σου. Η ερωτική εύνοια είναι δεδομένη αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε μέρη που δεν το περιμένεις. Ωστόσο, μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, καλό είναι να κουνηθούμε και εμείς λίγο. Έχεις ανάγκη από μία ανανέωση σπιτιού την οποία δεν είναι η ώρα να την κάνεις καθώς θα αλλάξεις πολύ σύντομα γνώμη.

Δίδυμος
Έχεις προγραμματίσει πολλά στο μυαλό σου αλλά οι λεπτομέρειες δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις τους στόχους σου αν ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου. Ερωτικά ups and downs, αλλά με αυτόν τον τρόπο είτε κρατάς έναν ήδη υπάρχων έρωτα ενεργό είτε δεν βαριέσαι με κάτι καινούργιο. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής που είναι ακόμα ενεργός και αυτή την εβδομάδα, θα σου φέρει παρελθοντικές δουλειές για τις οποίος εσύ θα δυσανασχετήσεις. Η νέα σελήνη την Παρασκευή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου και σε θέλει απίκο στις εξελίξεις σε παρακαλώ πάρα πολύ συγκεντρώσου και μην είσαι χαμένος στη φαντασία σου.

Καρκίνος
Λίγο κράτη στα οικονομικά καθώς το προηγούμενο διάστημα έτρεχαν τα έξοδα και πρέπει να κυλήσει ευχάριστα όλος ο υπόλοιπος μήνας. Ένταση σε οικογένεια και έρωτες δεν είναι απαραίτητα κακή. Θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός ώστε να πετύχεις την καλύτερη πιθανή κατάληξη. Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει κίνητρο για να κάνεις το κάτι παραπάνω επιτέλους και στη σχέση αλλά και στη δουλειά. Θα υπάρξουν κάποιες απότομες αλλαγές, είτε στο σπίτι είτε σε κάτι που να κάνει με τον εργασιακό τομέα, κάτι που δεν πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα. Δεν είσαι κι ο ειδήμων στις αλλαγές οπότε ίσως νιώσεις λίγη πίεση, αλίμονο! Δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι κάποια εβδομάδα για την οποία θα πρέπει να ανησυχείς, υπόσχομαι ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο!

Λέων
Απρόοπτες γνωριμίες ίσως και κάποια εκδρομή με μεγάλες προσδοκίες, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα φανούν ακόμα. Γενικότερα ότι και να κάνεις αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις υπομονή για να δεις αν θα πετύχει μελλοντικά. Μη βιάζεσαι και απέφυγε τους μικρομπελάδες κάθε είδους. Σημαντικό είναι να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί σε βλέπω να τρέχεις και να μη φτάνεις! Στα οικονομικά κατά κύριο λόγο υπάρχουν νέες πηγές εσόδων τις οποίες ψιλό-σνομπάρεις… Ευτυχώς από τους παρελθοντικούς έρωτες έχουμε κλείσει καθώς δεν έχουμε πλέον αναδρομή Αφροδίτη πάνω σου. Η ψυχολογία σου θα είναι μια χαρά, και σου προτείνω να δώσεις παραπάνω χρόνο σε φίλους γιατί τον τελευταίο καιρό τους έχεις παραμελήσει. Μία απόφαση που είναι να πάρεις πάρ’ τη μετά τις 15 του μήνα.

Παρθένος
Αυτή η εβδομάδα, παρότι σου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως λειτουργήσει ως βδομάδα παγίδα. Και αυτό γιατί μπορεί μεν αυτή η εβδομάδα να κρύβει μία ερωτική  επανασύνδεση, όμως δεν θα έχει διάρκεια. Έχεις βάλει έναν πολύ μεγάλο στόχο στον οποίον θα φανεί χρήσιμο κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σου. Θα μπορούσε να είναι και μία βοήθεια να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο της ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση είναι πάρα πολύ δημιουργική εβδομάδα, δεν λείπει όμως η γκρίνια και η ματαιότητα που σε περιβάλλουν! Μην είσαι αχάριστος, όλα όσα έχεις είναι εδώ και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα μόνο με θετική διάθεση. Ταυτόχρονα μία πάρα πολύ καλή όψη σου φέρνει ξαφνικά πολύ καλά νέα τα οποία δεν τα περίμενες, ειδικά τόσο νωρίς.

Ζυγός
Ξεκινάει μία εβδομάδα άκρως ενδιαφέρουσα… Ήταν θέμα χρόνου καθώς σε είχε πάει δύσκολο το τελευταίο διάστημα. Πολλά τα χρέη, αλλά είσαι σε θέση και έχεις τη διάθεση να τα τακτοποιήσεις. Το άγχος που βίωσες την προηγούμενη εβδομάδα ανήκει πλέον στη σφαίρα του παρελθόντος, καθώς αυτή την εβδομάδα λάμπες και πετάς! Ναι μεν έχεις τύχη σε χρήμα και έρωτα, αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή. Πρέπει κι εσύ να πας στα κατάλληλα μέρη και να μιλήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους. Οπότε σήκω από τον καναπέ που έχεις βουλιάξει και πήγαινε να αδράξει την τύχη σου... Πάμε τώρα στα δυσάρεστα, στο επαγγελματικό περιβάλλον διακρίνεις άτομα τα οποία θέλουν να σε βλάψουν ή να σε διαβάλουν, δεν τους αφήνεις όμως και βάζεις όρια!

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετό άγχος και πολύ υπερανάλυση, τι πιο σύνηθες για εσένα; Το καταλαβαίνω ότι δεν έχεις όρεξη να κάνεις τις δουλειές σου όμως πρέπει. Σημαντικό να κοινωνικοποιηθείς γιατί δεν σε βλέπω καλά - μη σε καταπίνει η κατήφεια. Στα θετικά, στον οικονομικό τομέα έχεις μια κάποια εύνοια, αρκεί να δείξεις τα ταλέντα σου και τα επικοινωνιακά σου skills… Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα θα επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο όμως ήταν αρκετά ψυχοφθόρο για σένα. Εσύ που είσαι σε σχέση, κρύψε λόγια γιατί σε βλέπω να μαλώνεις ακόμα και για τις σακούλες του σούπερ μάρκετ. Βάλε σε τάξη το πρόγραμμά σου γιατί ήδη είναι προβληματικό. Με τη νέα σελήνη στις 15 μπορείς να περιμένεις ένα ευχάριστο νέο!

Τοξότης
Εσύ, αγαπημένο μου ζώδιο, έχεις περάσει τα βάσανα της πικρής ελιάς το τελευταίο διάστημα. Μία μόνο βλακεία να ακούσεις ακόμα και θα εκραγείς. Όμως η τύχη σου θα σε αποζημιώσει καθώς στο τέλος της εβδομάδας έχεις τρομερή εύνοιας στα οικονομικά, αλλά και στα γκομενικά. Μην τα κάνεις σαν τα μούτρα σου πάλι και μην το παίξεις γκόμενα/γκόμενος δεν σε παίρνει αυτή τη φορά! Προσπάθησε δηλαδή να επικοινωνήσεις αυτό που θες και όχι αυτό που θες να δείξεις. Αν έχεις ένα συγκεκριμένο στόχο είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί στο τέλος της εβδομάδας. Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάποιο ταξίδι το Σαββατοκύριακο σού εγγυώμαι εγώ πως θα περάσεις πάρα πολύ ωραία! Προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος στα αισθηματικά σου και να μην κάνεις την πιθανότερη κακή επιλογή επειδή απλά είναι εύκολη…

Αιγόκερως
Ήσουν σε μια φάση που δεν παλευόσουν… Η προηγούμενη εβδομάδα είχε πολύ άγχος και χωρίς λόγο. Το θετικό είναι ότι αυτή την εβδομάδα γίνεσαι πιο ανοιχτός σε συζητήσεις και γενικώς είσαι πιο διαλλακτικός. Τώρα είναι που θα χτίσεις πράγματα τα οποία θα δεις μέσα στον χειμώνα να ανθίζουν, οπότε συγκεντρώσου! Προς το τέλος εβδομάδας θα γίνει μία πολύ σημαντική γνωριμία η οποία θα συμβάλλει ή θα μεσολαβήσει στην προσωπική σου ανέλιξη. Στα γκομενικά πας από το κακό στο χειρότερο γιατί δεν έχεις καθόλου χρόνο. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ίσως έχεις όρεξη για λίγο σούξου μούξου αλλά δεν είσαι για κάτι παραπάνω. Στα οικονομικά τα έχεις κάνει μαντάρα, προσπάθησε λοιπόν να κάνεις λίγο κράτη στα αχρείαστα έξοδα. Ένας νέος κύκλος εργασίας ανοίγει απόλαυσέ τον!

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα, Υδροχόε μου, τα έχει όλα! Ναι μεν είσαι αγχωμένος και νιώθεις μία ταραχή από το πουθενά η οποία ωστόσο δεν προκύπτει όντως από το πουθενά αλλά έχεις πολύ καλές επικοινωνίες και πρώτες συναντήσεις καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί κι εσύ ηρεμείς αρκετά. Με τον Άρη στον Ζυγό καταφέρνεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με μεγαλύτερη ειλικρίνεια συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα. Για εσένα που είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα γνωρίσεις κάποιο νέο άτομο στη ζωή σου το οποίο θα είναι εκ πρώτης όψεως ιδανικό, όμως είναι άλλο ένα αχρείαστο άτομο. Εσύ που είσαι σε σχέση, ίσως πάρεις λίγο προσωπικά κάποια λόγια που ακούς, αλλά αυτό συμβαίνει κανένα εξάμηνο τώρα… οπότε δεν είναι και κάτι περίεργο για σένα. Στα επαγγελματικά έχεις εύνοια καθώς σου γίνονται προτάσεις κι εσύ τις συζητάς με καθαρό μυαλό. Μη συμφωνήσεις όμως τίποτα πριν τις 15!

Ιχθύες
Είσαι σε μία φάση που δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι το καλοκαίρι έχει τελειώσει. Νιώθεις μία ανασφάλεια η οποία προκύπτει από λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα το οποίο είναι στη σφαίρα της λογικής και όχι στη σφαίρα της φαντασίας σου. Την Παρασκευή έχεις πάρα πολύ μεγάλη εύνοια, ειδικά σε θέματα σχέσεις και εργασίας. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και να ξαναπιάσεις παλιές υποθέσεις, στις οποίες δεν τα είχες πάει και πολύ καλά. Στο πολύ κοντινό μέλλον θα γίνει μία πολύ σημαντική αποκάλυψη που θα αφορά άτομο του κύκλου σου και θα αλλάξει όλη η κοσμοθεωρία σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, είναι όλα σταθερά. Εσύ που είσαι free bird έχεις πάρα πολύ μεγάλη ερωτική εύνοια. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, πολλή προσοχή γιατί χαλάς συνεχώς ενώ δεν έχεις… ενδεχομένως και να χρωστάς, και αυτό φυσικά δεν σε κάνει να νιώθεις καμία ασφάλεια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ