Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.08.2023

Σήμερα με τη Νέα Σελήνη, Ταύρε, φαίνεται πως είσαι σε μία διάθεση να κλείσεις κύκλους

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Ένας νέος κύκλος φαίνεται να ξεκινάει σήμερα , Κριέ! Κάποια από τα επαγγελματικά σου πλάνα φαίνεται πως σήμερα κινούνται με πιο γρήγορους ρυθμούς από αυτούς που περίμενες… Αυτό μεν είναι θετικό, καθώς βλέπεις την εξέλιξη, από την άλλη όμως σου δημιουργεί ένα στρες το γεγονός ότι χρειάζεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε μικρότερο χρονικό διάστημα, χωρίς να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος! Σήμερα καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα οικονομικά σου, καθώς επίσης να να κάνεις έναν ενδελεχή έλεγχο. Στην επιφάνεια θα βγουν αρκετά κενά, τα οποία αγνοούσες μέχρι σήμερα! Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις να δουλεύεις τις κρίσεις αυτοπεποίθησης που σε πιάνουν τον τελευταίο καιρό – λέμε τώρα…

Ταύρος
Σήμερα με τη Νέα Σελήνη, Ταύρε, φαίνεται πως είσαι σε μία διάθεση να κλείσεις κύκλους! Είσαι πρόθυμος να δουλέψεις με θέματα που αφορούν την ψυχολογία σου και να αλλάξεις καταστάσεις μέσα στην οικογένεια που έχουν μεγάλη επιρροή επάνω σου! Στην ουσία φαίνεται πως θέλεις να αποκοπείς ουσιαστικά και να διεκδικήσεις περισσότερο την ανεξαρτησία σου, είτε μένεις μόνος σου είτε με την οικογένειά σου… Φαίνεται πως έχεις μία ιδιαίτερα θετική διάθεση και η αποφασιστικότητα που δείχνεις είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο να τη διατηρήσεις! Αν σου δημιουργηθεί η επιθυμία να περιποιηθείς στον εαυτό σου με ένα skin care routine, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το θέσεις και σαν μια νέα συνήθεια – στην περίπτωση που δεν το κάνεις ήδη!

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι μία καλή μέρα για να ξεκινήσεις έναν νέο τρόπο σκέψης. Τι εννοώ… Η μέρα σήμερα σε θέλει να κάνεις αρκετές θετικές σκέψεις, χωρίς να αφήνεις απ’ έξω την ψυχολογική σου κατάσταση, η οποία είναι αρκετά τεταμένη! Και ενώ βαριέσαι εύκολα, το τελευταίο διάστημα δεν έχεις προφτάσει να νιώσεις αυτό το συναίσθημα καθώς κι εσύ δεν προλαβαίνεις τις εξελίξεις… Έτσι λοιπόν φαίνεται πως έχεις τη διάθεση σήμερα να κάνεις μία νέα αρχή και να αντιμετωπίζεις ότι βγαίνεις στο δρόμο σου με έναν πιο θετικό και ανάλαφρο τρόπο! Η επικοινωνία σου αλλάζει, γίνεται πιο ανάλαφρη και χαρούμενη, χωρίς όμως να λείπουν οι μικροεκρήξεις στα καλά καθούμενα!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι μία εξαιρετική μέρα για να θέσεις σε μία νέα βάση τα οικονομικά σου! Αυτό μπορεί να σημαίνει νέα ξεκινήματα που θα ενισχύσουν το εισόδημα σου και θα σου προσφέρουν μία μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, ή θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που ξοδεύεις και να παραμείνεις στο πλάνο που έχεις φτιάξει εδώ και καιρό! Μπορεί να μη σου κάνει και τόσο θετικό το δεύτερο, όμως είναι κάτι που σε βάθος χρόνου θα σε ενισχύσει αρκετά, ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι τώρα! Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγεις αντιδραστικές συμπεριφορές στην παρέα σου και να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα παρορμητικά έξοδα!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, φαίνεται πως αρχίζει ένας καινούριος κύκλος για εσένα! Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις νέα ξεκινήματα, για να θέσεις στόχους και να πας ένα βήμα παρακάτω γενικά! Έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις ζητήματα και πληγές από το παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για να κλείσει αυτός ο κύκλος και η οποιαδήποτε αδυναμία να μετατραπεί σε δυνατό σου χαρτί! Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στο πως θα χειριστείς κατάσταση συναισθηματικής φύσεως, καθώς κάποια γεγονότα είναι στη γωνία και περιμένουν… Κοινώς προσοχή σε επιστροφές πρώην! Προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις και όσο μπορείς να αποφύγεις τις σοκαριστικές συμπεριφορές απέναντι στους άλλους… Δεν θα ξεσπάσουν έτσι τα νεύρα σου, να ξέρεις!

Παρθένος
Φαίνεται πως έχεις κατά νου κάτι νέο, Παρθένε! Φαίνεται πως πλέον θέλεις να αλλάξεις αρκετά την ψυχολογική σου κατάσταση, να ξεφύγεις από αυτό το άγχος που σε βασανίζει αρκετά και προσπαθείς να βρεις τροπους για να διατηρήσεις μία πιο θετική μενταλιτέ! Δεν ξέρω αν θα σου βγει, καθώς είσαι επιρρεπής στο θέμα άγχους, όμως έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις την αρχή και να δεις τι χρειάζεται να δοκιμάσεις, προκειμένου να παραμείνεις σε αυτό το θετικό μονοπάτι που θέλεις να χαράξεις! Υπάρχουν πολλά ξαφνικά συμβάντα που σκέφτεσαι και αναλύεις σε μεγάλο βαθμό, λαμβάνοντας υπόψη εμπειρίες που σε σημάδεψαν και θέλεις να εξασφαλίσεις το γεγονός ότι δεν θα σου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, γίνεσαι αρκετά πιο κοινωνικός, καθώς θέλεις να  ανοίξεις ακόμα περισσότερο τον κύκλο σου με νέες γνωριμίες! Η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για αυτό! Αυτό που θα χρειαστεί λίγο προσοχή είναι ο τρόπος που εσύ θα διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στην υπάρχουσα παρέα σου. Συζητήσεις, φράσεις ή λέξεις που μπορεί να τριγκάρουν δικές σου φοβίες, μπορεί να σε οδηγήσουν σε ξαφνικές και εκρηκτικές αντιδράσεις, οι οποίες όπως είναι φυσικό θα επηρεάσουν την μεταξύ σας ισορροπία! Γενικά σήμερα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερη εσωτερική ταραχή, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος! Σε ταλαιπωρούν σκέψεις και παλεύεις να πάρεις αποφάσεις προκειμένου να θέσεις σε εφαρμογή την νέα αρχή που θέλεις να κάνεις!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, είναι μία καλή μέρα για να θέσεις σε μία νέα βάση τα πλάνα σου, επαγγελματικά και μη! Θα δεις πως μπορείς να καταφέρεις αρκετά πράγματα, αρκεί να παραμερίσεις φόβους και άγχη για πιθανή αποτυχία! Δεν σου είναι εύκολο, καθώς η υπερανάλυση αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό σου, όμως σήμερα, θέτοντας τους νέους σου στόχους θα μπορέσεις να δουλέψεις παράλληλα και πάνω σε αυτούς τους φόβους! Σήμερα, ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ξαφνικές καταστάσεις στο κομμάτι της σχέσης σου! Γενικά θα δεις πως υπάρχει μία αστάθεια και μία αλλαγή συμπεριφοράς που δεν σου είναι και τόσο εύκολο να την ερμηνεύσεις… Γι’ αυτό καλό θα είναι να ρωτήσεις τι μπορεί να συμβαίνει!

Τοξότης
Φαίνεται πως σήμερα, Τοξότη, είσαι σε μία φάση που θέλεις να αλλάξεις την φιλοσοφία σου… Να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο, ο οποίος θα είναι γεμάτος με νέες εμπειρίες! Τι σημαίνει αυτό: σημαίνει πως μπαίνεις σε σκέψεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου! Αλλαγές επαγγελματικές; Αλλαγές συναισθηματικές; Αλλαγές στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της καθημερινότητας; Αλλαγές στο πώς αντιδράς και πως διαχειρίζεσαι τα προβλήματα που προκύπτουν; Πιθανότατα να μην το έχεις κάνει ακόμα και τόσο ξεκάθαρο στο κεφάλι σου… Αυτό το οποίο θα χρειαστεί να προσέξεις είναι ξαφνικά θέματα στη δουλειά, τα οποία μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία εντελώς παρορμητική και αχρείαστη απόφαση!

Αιγόκερως
Με το να μείνεις προσκολλημένος στις φοβίες σου, Αιγόκερε, και να μην κάνεις βήμα παραπέρα από το άγχος, να ξέρεις πως δεν θα πάει καλά… Σήμερα είναι μία μέρα αρκετά θετική για να ξεπεράσεις αυτές τις φοβίες, αφού πρώτα αντιληφθείς ποιες είναι! Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να σπάσεις έναν κύκλο, ο οποίος ουσιαστικά μπορεί και να μη σου προσφέρει τίποτα! Να κάνεις μία νέα αρχή, να αποδεχτείς αυτές τις φοβίες που αντιλαμβάνεσαι τον τελευταίο καιρό και να βγεις έξω από αυτές! Ή έστω και να το προσπαθήσεις! Σε άλλα νέα, φρόντισε τα οικονομικά σου και διόρθωσε λάθη που έχεις παρατηρήσει, καθώς η Νέα Σελήνη θα τα φέρει στην επιφάνεια ξανά και η ταραχή που θα βιώσεις δεν θα είναι και τόσο ανάλαφρη…

Υδροχόος
Σήμερα φαίνεσαι αρκετά αποφασισμένος, Υδροχόε, προκειμένου να αφήσεις πίσω σου οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή ή φάση στη σχέση σου! Σκοπεύεις να κάνεις μία καινούργια αρχή – τουλάχιστον αυτό έχεις κατά νου – και προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο για να καταλάβεις αν αυτό είναι αμφίδρομό ή απλά είναι κάτι που θέλεις μόνο εσύ! Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την υπομονή και να λειτουργήσεις όσο πιο μεθοδικά μπορείς για να αποφύγεις έτσι τις εντάσεις. Παίζει να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι κάποιον πρώην μέσα στη μέρα ή και να έχεις επικοινωνία ακόμα… Φρόντισε να το μαζέψεις όσο είναι καιρός! Σήμερα είναι επίσης μία καλή μέρα για να δουλέψεις καταστάσεις με φίλους που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει κάποια trust issues! Μπορεί να προκύψουν από το πουθενά προτάσεις για συνεργασίες! Η μέρα φαίνεται να έχει έναν θετικό αντίκτυπο σε σένα, χωρίς όμως να λείπουν οι σοκαριστικές στιγμές…

Ιχθύες
Πλέον, Ιχθύ, είσαι σίγουρος πως αυτό που χρειάζεσαι είναι μία σημαντική αλλαγή στο κομμάτι το επαγγελματικό! Σήμερα φαίνεται πως παίρνεις την απόφαση να κάνεις κάτι καινούριο σε αυτόν τον τομέα! Σου έχει μπει ιδέα πως χρειάζεται να γίνεις πιο αυτόνομος, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπική σου επανάσταση στην οργάνωση που σου έχει επιβληθεί τον τελευταίο καιρό… Είναι μία φυσιολογική αντίδραση, καθώς από το χάος καλείσαι να μπεις στην τάξη! Πράγμα αδύνατο για το δεδομένο σου! Ωστόσο, το πλάνο που φτιάχνεις στο κεφάλι σου έχει μία δομή πολύ κοντά στο φυσιολογικό, με μία δόση ιδεατού παράλληλα! Ναι, καταφέρνεις και τα γεφυρώνει σε αυτά μέσα στο κεφάλι σου! Με την πραγμάτωσή τους υπάρχει ένα θέμα…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ