Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3 - 9 Ιουλίου 2023

Μια βδομάδα κάπως φορτισμένη ξεκινά, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3 - 9 Ιουλίου 2023

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με σένα να δίνεις βάση στα επαγγελματικά σου πλάνα και στο πώς θα κατακτήσεις τους στόχους σου, Κριέ. Με μια πανσέληνο ΝΑ σε αυτό το κομμάτι, νιώθεις πως πρέπει να κάνεις τα πράγματα γρήγορα και αποτελεσματικά – όπως νιώθεις πάντα δηλαδή, απλά πιο έντονα! Σταδιακά όμως ηρεμείς από αυτό αφού βλέπεις πως τα πράγματα κινούνται και θα χαλαρώσεις με φίλους! Την Παρασκευή θα σε πιάσει το μοναχικό σου και το πιο νευρικό σου! Ή που θα θες να μείνεις μόνος ή που δεν θα σταματήσεις να βγαίνεις για να μη σκέφτεσαι τα δικά σου! Και μετά από όλα αυτά, θα πάρεις πάλι τα πάνω σου και ξανά προς τη δόξα τραβάς!

Ταύρος
Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να καταγίνεσαι με θέματα δημόσιων υπηρεσιών, να καλύψεις υποχρεώσεις και να τελειώσεις με τις δουλειές σου, χωρίς όμως να νιώθεις και τόσο πίεση! Η ρουτίνα που πρέπει να γίνει! Νεύρα με καθυστερήσεις, όταν βλέπεις τους ρυθμούς που κινούνται τα πράγματα για να γίνουν οι δουλειές σου! Μόλις αυτά μπουν σε σειρά θα στραφείς στα επαγγελματικά σου και θα θελήσεις να δεις πώς θα φτάσεις εκεί που θέλεις! Όχι τόσο γρήγορα, αλλά αποτελεσματικά και με θετική σκέψη! Καθώς πλησιάζει το ΣουΚου θα βγεις με φίλους και θα χαλαρώσεις! Η Κυριακίλα όμως θα σε πιάσει για τα καλά και το σπίτι θα είναι η λύση για να βρεις την ηρεμία σου!

Δίδυμοι
Μια βδομάδα κάπως φορτισμένη ξεκινά, Δίδυμε! Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό στο οποίο θα δώσεις βάση και γενικά θα μπεις σε ένα μουντ στις αρχές της εβδομάδας για να ψάξεις να βρεις την ουσία σε κάποια πράγματα! Σταδιακά όμως θα χαλαρώσεις, θα δεις τα πράγματα πιο απλά και θα αποφασίσεις πως δεν αξίζει και τόσο να δίνεις σημασία στο οτιδήποτε, γιατί και τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση… Στα τέλη της εβδομάδας ασχολείσαι πολύ περισσότερο με το επαγγελματικό σου κομμάτι, καθώς εκεί θα έχεις τα εξτραδάκια σου, και έχεις μια διάθεση πιο… καλλιτεχνική! Παίζει μια γνωριμία ρομαντικού τύπου επίσης ή θα σε πιάσει μια πιο ρομαντική διάθεση το ΣουΚου αν δεν είσαι μπάκουρος! Ε και μετά από τέτοια βδομάδα θα προσπαθήσεις να σβήσεις με φίλους για να χαλαρώσεις!

Καρκίνος
Αυτό που σε καίει είναι το κομμάτι σχέση, Καρκίνε! Παίζει πρόσφατα να έδειξες την έξοδο – ή και να στην έδειξαν – και αυτό που σε καίει είναι τι μπορεί να πηγαίνει λάθος! Τουλάχιστον η πανσέληνος αυτό θα φωτίσει! Παίζει όμως να δεις και κάτι που δεν έδινες σημασία τόσο καιρό! Άτομο που αγνοούσες για τους δικούς σου λόγους! Ε, με τι σκέψη «τι να φταίει ρε φίλε;», η ψυχολογία θα πέσει λίγο περισσότερο και δε θα θες να έχεις και πολλά πολλά! Θα στραφείς στο μέσα σου να δεις τι φταίει – μπράβο αν όντως το κάνεις – θα δεις τι χρειάζεται βελτίωση! Σταδιακά θα βγεις και πάλι από το καβούκι σου γιατί δε μπορείς να κάνεις και διαφορετικά με την καθημερινότητα και θα ανέβει η διάθεση αφού θα έρθεις σε επαφή με δικούς σου ανθρώπους! Ωραίες συζητήσεις θα κάνεις και θα βρεις λύσεις! Θα έχεις και κάποιο καλό νέο στα επαγγελματικά σου!

Λέων
Η δουλειά είναι σημαντική για σένα Λέοντα, καθώς νιώθεις πως έχεις μια διέξοδο να εκφραστείς μέσα από αυτή! Με το φεγγάρι να γεμίζει τελείως τη Δευτέρα, θα δεις τελικά πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει για σένα όταν δεν έχεις ελευθερία κινήσεων στο χώρο της δουλειάς σου και πως χρειάζεται να διεκδικείς κάτι που για τους άλλους μπορεί να το θεωρείς αυτονόητο! Αλλά και στη σχέση σου θα πρέπει να διεκδικείς κάποια πράγματα γιατί θα δεις πως δε σου αναγνωρίζονται και τόσο… Και αυτό σε πονάει, σε νευριάζει και σε φέρνει οριακά σε αποφάσεις! Ε, μετά θα σε πιάσουν τα ψυχολογικά σου γιατί οι αποφάσεις δε θα είναι και τόσο εύκολες και θα μπεις σε μια φάση να προσπαθήσεις να βρεις ελαφρυντικά, που θα τα βρεις για να δικαιολογήσεις τον άλλο… Θα χαλαρώσεις όμως και θα δεις τα πράγματα διαφορετικά στο τέλος γιατί θα πάρεις πάλι τα πάνω σου!

Παρθένος
Ενώ έχεις πολλά μέσα στο κεφάλι σου, έχεις και τον καημό να κάνεις κάτι καινούργιο σαν επιχειρηματικό πλάνο, Παρθένε! Δε σου έφταναν όλα τα άλλα, θες περισσότερα! Εγώ θα σου έλεγα να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξεκινήσεις τη βδομάδα σου χαλαρά και όμορφα, καθώς θα υπάρξουν απαιτήσεις στα μέσα! Η δουλειά θα χρειαστεί την απόλυτη προσοχή σου για να μη μείνεις πίσω και να ολοκληρώσεις αυτά που πρέπει! Δώσε και λίγο χώρο στη σχέση σου! Τον έχεις πάρει μονότερμα τον άνθρωπο! Αν πάλι είσαι σόλο, και αποφασίσεις να ανοίξεις τα μάτια σου, θα δεις ότι δέχεσαι φλερτ, και μάλιστα παλιού τύπου που σου αρέσει κιόλας! Ε και μετά από αυτό θα περάσεις στη φάση της περισυλλογής και της αξιολόγησης των δεδομένων της εβδομάδας! Παρθενίλα στο φουλ δηλαδή!

Ζυγός
Στο σπίτι επικρατεί ένας χαμός! Εσύ Ζυγέ το αγνοούσες όσο περισσότερο μπορούσες, αλλά πλέον δε γίνεται! Τα προβλήματα που προκύπτουν ζητούν ΑΜΕΣΗ λύση, καθώς τα ψυχοσωματικά σου χτυπάνε την πόρτα! Θα θελήσεις να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά όσο έχεις άλυτα τα παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση! Ε και μετά θα δεις ότι και στη δουλειά σου τα πράγματα είναι περίεργα! Υπάρχει ένα πέπλο που σε κάνει να βλέπεις θολά – καλά όχι ότι δεν εθελοτυφλείς κι εσύ! Σα να υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν το λες και καλό όλο αυτό… Κι εκεί θα πρέπει να κάνεις κάτι, αλλά θα μου πεις τι… Αρχικά μίλα και δείξε ότι ξέρεις για να μαζευτούν! Και να σου πω και κάτι, μέσα σε όλα αυτά έχεις αφήσει το ταίρι σου εντελώς στην απ’ έξω και άμα στην πει μην απορήσεις… Δώσε λίγο χρόνο κι εκεί! Κι αν δεν είσαι σε σχέση, νιώσε λίγο πιο άνετα και φλέρταρε! ΕΛΕΟΣ!

Σκορπιός
Η εβδομάδα που ξεκινά, Σκορπιέ, σε βρίσκει με ένα μυαλό κάπως μπάχαλο! Έχεις πολλά να σκεφτείς και σαν γνήσιο κοντρόλ φρικ θέλεις να τα έχεις όλα σε σειρά! Τώρα αν το καταφέρεις είναι άλλο κομμάτι! Και μέσα σε όλα θα έχεις και τα θέματα του σπιτιού να σε κυνηγάνε και να σου υπενθυμίζουν ότι χρειάζεται μια σειρά και μια συνέπεια, πράγματα που εσύ δε θα έχεις και τόσο χρόνο για να κάνεις… Προσοχή σε μικροκαβγάδες με την οικογένεια και πως θα απαντήσεις στις μπηχτές που θα ακούσεις! Έρχεται και το ΣουΚου, θα θελήσεις να βγεις, να φλερτάρεις και να ανανεωθείς και πιείς! Ή μπορείς να το κάνεις αυτό παρέα με τη σχέση σου! Στο κλείσιμο της εβδομάδας, υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί να κάνεις κάποια πράγματα για τη δουλειά σου, σαν προετοιμασία για τη Δευτέρα! Μη νευριάζεις! Πακέτο, το ξέρω αλλά άμα πρέπει…

Τοξότης
Το χρήμα που τόσο δεν υπολογίζεις θα σου δείξει τη δύναμη του, από την αρχή της εβδομάδας, Τοξότη! Τα έσοδα και τα έξοδα θα σε απασχολήσουν αρκετά και θα σκεφτείς πως πρέπει να γίνει ένα πλάνο που θα τα βάλει σε μια σειρά… Πού έφτασες ε; Και μαζί με τα οικονομικά, ένα μικρό μάζεμα θέλει και το μυαλό σου! Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και βάλε μια σειρά! Κλείσε κεφάλαια οριστικά! Έχεις και μια μετακίνηση, ένα ταξιδάκι που σε στενοχωρεί αλλά μάλλον είναι ο συναισθηματικός φόρτος που σε κάνει υπερβολικό! Στο σπίτι που επιστρέφεις σε περιμένει δουλειά και δεν το ξέρεις ακόμα… Έχεις να οργανώσεις, να ξεκαθαρίσεις – ναι, κι εκεί – και να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να απολαύσεις την ηρεμία και να βγεις να διασκεδάσεις, αλλά και να φλερτάρεις ελεύθερα!

Αιγόκερως
«Τι έχω κάνει μέχρι στιγμής; Τι έχω καταφέρει; Πώς θα συνεχίσω από εδώ και πέρα;» Ερωτήματα που θα σου φάνε το μυαλό στην αρχή της εβδομάδας, Αιγόκερε και θα πιεστείς να βρεις κάποιες απαντήσεις! Βασικά αυτό που πρέπει να βρεις πρώτα, είναι χρόνος για να σκεφτείς όλα αυτά τα πράγματα σωστά και να δώσεις τις αντίστοιχες απαντήσεις! Το χρήμα ρέει αλλά δεν έχει έλεγχο και μέσα στην εβδομάδα θα δεις σκαμπανεβάσματα με ξαφνικά έξοδα ή και ξαφνικά έσοδα! Συνοχή δεν υπάρχει, άρα κι εσύ δεν έχεις μια καθαρή εικόνα! Και όλο αυτό σου δημιουργεί προβληματισμούς και νιώθεις ότι μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης! Μια υπερβολική σκέψη γιατί «δε μπορεί να είναι όλοι τόσο καλοί μαζί μου!»… Μη δώσεις βάση σε λόγια που θα ακούσεις από το ταίρι σου και μην απαντήσεις απερίσκεπτα! Έχε λίγο και το νου σου στο κομμάτι των εξόδων, γιατί αυτό το καταναλωτικό δεν είναι και ψυχοθεραπευτικό…

Υδροχόος
Μια εσωτερική κρίση σε πιάνει Υδροχόε με την πανσέληνο! Το συναίσθημα που δεν έχεις και τόσο σε εκτίμηση, θα σου δείξει πως είναι εδώ, είναι δυνατό και όσο και να το αγνοείς θα σε προβληματίζει ακόμα περισσότερο! Περισυλλογή και σκέψεις, τάση για απομόνωση και θέλεις να βρεις τον εαυτό σου… Αλλά μάταια! Μέχρι να ξυπνήσεις σαν από χειμερία νάρκη και να αρχίσεις πάλι τα παλαβά τα Υδροχοϊκά σου και να πάρεις πάλι μπρος! Στα οικονομικά σου να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς δεν ξέρεις τι γίνεται και βλέπεις μόνο τα έξοδα να πολλαπλασιάζονται! Οπότε χρειάζεται να κάνεις κάτι άμεσα για αυτό και να μην το αφήνεις στη μοίρα του! Οι σκέψεις που κάνεις να ξέρεις δεν έχουν και τόσο επαφή με την πραγματικότητα, και θα το καταλάβεις από τις συζητήσεις που θα κάνεις! Ή αυτό, ή που θα νιώσεις τόσο μόνος σου μέσα στο σύμπαν!

Ιχθύες
Οι φίλοι και οι παρέες σου τραβούν την προσοχή σου και αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να προσφέρεις περισσότερο χρόνο σε αυτούς Ιχθύ! Ναι, έχεις τα ζόρια σου, ναι έχεις τα σκαμπανεβάσματά σου ψυχολογικά αλλά όπως και να ‘χει, πρέπει να δώσεις χρόνο! Αλλιώς θα ακούσεις κι άλλα παράπονα! Και τα παράπονα που θα ακούσεις – τα πρώτα εννοώ – θα σε βάλουν σε μια διαδικασία σκέψης και ενδοσκόπησης για να δεις τι νιώθεις εσύ και πού χρειάζεται να βελτιωθείς! Όσο και να θυσιάζεις τον εαυτό σου, αν δεν είσαι εκεί όταν σε χρειάζονται οι φίλοι – όπως κάνουν κι εκείνοι – αυτά θα έχεις! Αλλά θα το στρώσεις το κομμάτι αυτό γιατί τουμπάρεις εύκολα τους άλλους και θα αναζητήσεις λίγο την ηρεμία σου μέσα στη ροζ σου φούσκα που τόσο πολύ σου έχει λείψει τον τελευταίο καιρό! Έχε το νου σου στο οικονομικό, γιατί σε βλέπω να μένεις στον άσσο κι ακόμα δεν ξεκίνησε ο Ιούλιος… Προσοχή στα αλόγιστα έξοδα και σε αυτά που θεωρείς εσύ ως απαραίτητα, ενώ είναι εντελώς αχρείαστα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ