Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.06.2023

Είναι ώρα να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά, Σκορπιέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η μέρα σε θέλει να ασχολείσαι με το αν η πορεία σου μέσα στη δουλειά είναι αυτό που θέλεις, αυτό που σε γεμίζει πραγματικά και αν σε κάνει χαρούμενο! Ερωτηματικά, αμφιβολίες και η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων είναι ένα απότομο ξύπνημα σήμερα. Έχεις κι αυτό το ψυχολογικό βάρος πως όλα χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά που δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα… Για βάλ’ τα λίγο κάτω και δες τι πρέπει να γίνει!

Ταύρος
Όλα μαζί μέσα στο κεφάλι σου δεν είναι το καλύτερό σου, Ταύρε… Υπάρχει ένα χάος πληροφοριών στο μυαλό σου που σου δημιουργούν ένα άγχος! Η νοητική αταξία που θα νιώσεις σήμερα θα χρειαστεί να μπει σε μια σειρά προκειμένου να μην είναι μια μέρα χαμένη! Μην πάρεις το χρόνο σου για να το κάνεις αυτό, γιατί πάει η Τρίτη! Μόλις κάνεις την αρχή, θα δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις!

Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάτι που ηθελημένα κρατάς μακριά από το φως, γιατί δε σου αρέσει το συναίσθημα που δημιουργείται μέσα σου. Λεπτές κι ευαίσθητες χορδές αγγίζονται κι αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, καθώς δε μπορείς να το ελέγξεις εγκεφαλικά! Σήμερα ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα σκάσουν στο κεφάλι σου διάφορα και θα κάνεις ένα κάποιο restart σε αυτό το κομμάτι! Σαν ρεύμα θα το νιώσεις και θα σοκαριστείς με το πόσο απλά μπορεί να ήταν τα πράγματα…

Καρκίνος
Καρκίνε σήμερα θα καταλάβεις επιτέλους όλα εκείνα μέσα στη σχέση σου που σε έκαναν να αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να συμβαίνει! Θέλει λίγη υπομονή και όχι βιαστικές ερωτήσεις η φάση! Εκεί που κάθεσαι ή όπως θα συζητάς τους προβληματισμούς σου με τους φίλους σου θα σου έρχονται φλασιές. Το να κάνεις τις ερωτήσεις που θέλεις έτσι αφιλτράριστες είναι ένα θέμα που δε θα σε βοηθήσει, να το ξέρεις!

Λέων
Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη, Λέοντα! Τρέξιμο με τη δουλειά, υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν, φίλοι και γνωστοί που θα σου ζητήσουν διάφορες εξυπηρετήσεις! Σε άλλα νέα, είσαι έτοιμος να βάλεις τα πράγματα κάτω και να αποφασίσεις αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στην επαγγελματική σου πορεία ή να επεκτείνεις την τωρινή! Γενικά μέσα σε όλο αυτό το χάος, θα υπάρξει και η γνωστή υπερβολή σου, καθώς θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά και τους φόβους που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια από αυτές τις πιθανές αλλαγές…

Παρθένος
Η διάθεσή σου, Παρθένε, ξεκινά με ένα καλό επίπεδο σήμερα. Μέσα στη μέρα θα δεις μπροστά σου να εκτυλίσσονται πράγματα και καταστάσεις που θα σου δώσουν ένα δίκιο! Επιβεβαιώνονται σκέψεις και υπόνοιες που είχες σχετικά με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Και θα αρχίσεις την κριτική για το ποιος μπορεί να μείνει δίπλα σου και ποιος χρειάζεται να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ, προκειμένου να γίνει μια ανανέωση τόσο μέσα σου όσο και έξω σου!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μια μέρα πολύ ευνοϊκή για να συνειδητοποιήσεις τη συναισθηματική και ψυχολογική σχέση και σύνδεση έχεις με το κομμάτι του σπιτιού και της οικογένειας. Θα συνδέσεις γεγονότα και λόγια που έχουν ειπωθεί και θα αντιληφθείς πώς σε έκαναν να νιώσεις! Η μέρα σε θέλει σκεπτικό και διερευνητικό πάνω σε αυτό το κομμάτι! Θα χρειαστεί προσοχή το πώς θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, καθώς η ωμή  αλήθεια δεν είναι ένα από τα όπλα σου…

Σκορπιός
Είναι ώρα να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά, Σκορπιέ! Κάποια πράγματα τα παίρνει πολύ πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε και αφήνεις στην άκρη κάποια πραγματικά σημαντικά θέματα! Σήμερα θα το νιώσεις αυτό και θα το ξεκινήσεις από το κομμάτι των συνεργατών και της σχέσης σου! Δεν θέλει όμως υπερβολές και κρίσεις – κι ας μπορείς να το κάνεις αλλιώς! Ένα βήμα πίσω, με επιχειρήματα και χωρίς συναισθηματικούς χειρισμούς θα βγει μιαν άκρη για να πας παρακάτω!

Τοξότης
Κάτι που τελειώνει, έχει ως αποτέλεσμα τον απολογισμό, Τοξότη… Λίγοι είστε από αυτό το ζώδιο που κάνατε απολογισμό, γιατί συνήθως λακίζατε πρώτοι… Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να νιώσεις πώς είναι αυτό το συναίσθημα… Να δεις τι έχεις αποκομίσει και πόσο έχει επηρεαστεί η αυτοεκτίμηση και το αίσθημα αυτοαξίας σου! Σκληρές, ωμές συνειδητοποιήσεις που δε θα έχουν θετικό aftermath αλλά θα σου δείξουν ίσως και την άλλη πλευρά. «Ό,τι δε μου αρέσει, δεν το κάνω» η βασικότερη συνειδητοποίηση σήμερα…

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, είναι σα να βλέπεις ξεκάθαρα την αλήθεια που έχεις μέσα σου. Συνειδητοποιείς τα συναισθήματά σου στο μεγαλύτερο εύρος τους –αν όχι στο 100%– και νιώθεις σα να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα! Το γεγονός ότι μπορεί να ζοριστείς για να βάλεις αυτό το feeling σε ένα καλούπι και να το εκφράσεις θα σε ζορίσει σήμερα αρκετά! Όμως σταδιακά θα το κάνεις και θα βγάλεις την άκρη σου!

Υδροχόος
Σήμερα η μέρα σε θέλει εσωστρεφή, σκεπτικό και αρκετά απομονωμένο… Όσο εύκολα μπαίνεις σε κύκλους άλλωστε, τόσο εύκολα χάνεσαι, Υδροχόε! Διάφορα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά γυρνάνε στο κεφάλι σου, κι επειδή είσαι και άμαθος με τη συναισθηματική διαχείριση, γιγαντώνονται μέσα στο κεφάλι σου… Το καλό σήμερα είναι πως μπορείς να τα κατανοήσεις εγκεφαλικά, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς και μέσα από μεθοδευμένη και απλοϊκή σκέψη! Δεν είναι όλα τόσο σύνθετα, όσο πιστεύεις!

Ιχθύες
Ποιος είναι πραγματικά δίπλα σου; Ποιος είναι εκεί όταν δε μπορείς να κάνεις καλά τον εαυτό σου από το κλάμα και την πίεση; Ποιος μπορεί να διαχειριστεί το ότι είσαι αλλού για αλλού σε κάποιες φάσεις; Μερικά από τα ερωτήματα που μπορεί να στα σκάσουν σήμερα, Ιχθύ… Εσύ τους νιώθεις όλους δικούς σου ανθρώπους και είσαι πάντα εκεί. Σήμερα θα δεις λίγο πιο καθαρά όμως και την άλλη πλευρά! Και το σοκ δεν είναι κάτι που σου αρέσει, ούτε και το θες… Κομμάτι της ωρίμανσης κι αυτό όμως ε!

@athensvoiceofficial

ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Η @Aggeliki Manousaki 😍 #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ