Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.06.2023

Τι είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο μέσα στη μέρα σου, Καρκίνε;

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα έχεις τη διάθεση να αλλάξεις παραστάσεις, Κριέ! Κάποιο μικρό ταξιδάκι; Πλάνα για να κάνεις ένα ταξιδάκι μέσα στο μήνα; Αυτό θα το δεις εσύ! Η αλήθεια όμως είναι πως θα σου μπει στο μυαλό η ιδέα αυτή και θα το οργανώσεις στο άψε σβήσε! Λίγη προσοχή σήμερα με έξοδα που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι και θα δημιουργήσουν μια ταραχή ή και προστριβές με την οικογένεια!

Ταύρος
Βαρύ το σημερινό φεγγάρι, Ταύρε… Ψυχολογικά είσαι κάπως βαρύς, έντονος και χωρίς ιδιαίτερες διαθέσεις για πολλά πολλά… Το να μείνεις σπίτι σου είναι το καλύτερο σενάριο που θα ήθελες! Αλλά… αλλά! Θα χρειαστεί να αποδεχτείς αυτά που αντιλαμβάνεσαι, να μην αγνοήσεις συναισθήματα και να αποδεχτείς πως οι αδυναμίες που έχεις δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο! Επίσης, σήμερα θα χρειαστεί να δεις καλύτερα το οικονομικό σου, ιδιαίτερα αν είσαι επιχειρηματίας!

Δίδυμοι
Με τον Ήλιο να στρέφει την προσοχή σου σε εσένα τον ίδιο, Δίδυμε, και με το φεγγάρι να γεμίζει να και σε κάνει να ασχοληθείς με το πώς συμπεριφέρεσαι μέσα σε φιλίες, πώς είσαι με τους συνεργάτες σου αλλά και πώς αντιμετωπίζεις την κατάσταση της σχέσης σου… Η δυναμική που έχεις και θέλεις να αναλάβεις δράση σου δίνει την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι απλά και πρέπει να δράσεις άμεσα! Συναισθηματικά όμως, νιώθεις την πίεση σήμερα…

Καρκίνος
Τι είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο μέσα στη μέρα σου, Καρκίνε; Πώς περνάς το χρόνο σου; Πόσο χρόνο προσφέρεις στον εαυτό σου; Πόσο αναγνωρίζεται η υπηρεσία και οι εξυπηρετήσεις που κάνεις στους γύρω σου; Αυτά θα σκεφτείς σήμερα και θα πάρεις – εν θερμώ, ως συνήθως – αποφάσεις! Περικοπές προβλέπονται και αυστηρά μέτρα στους αχάριστους! Η αλήθεια είναι πως υπάρχει αχρείαστος κόσμος γύρω σου, αλλά να σου πω και κάτι; Κι εσύ αχρείαστος είσαι σε κάποιες φάσεις!

Λέων
Η μέρα σήμερα είναι αρκετά καλή για σένα, Λέοντα! Έχεις τη διάθεση να βγεις, να περάσεις καλά και να ασχοληθείς με τους κολλητούς σου! Η μέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις που θα σε κάνουν να αποφασίσεις αν μπορείς να συνεχίσεις να ανέχεσαι συμπεριφορές ατόμων μέσα στον κύκλο σου! Ξεκαθαρίσματα με την πανσέληνο σε φίλους! Το φλερτ δεν είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα, να το ξέρεις! Ωστόσο η επαφή σου με κόσμο θα βελτιώσει την ψυχολογία των προηγούμενων ημερών!

Παρθένος
Η Κυριακή σου, Παρθένε, δεν είναι και από τις καλύτερες… Υπάρχει ένα άγχος και μια ψυχολογική πίεση που δε μπορείς να προσδιορίσεις, ούτε όμως και να την εκτονώσεις για να συνέλθεις κάπως! Η αλήθεια είναι πως εκτός από αυτή την εσωτερική πίεση, σήμερα η προσοχή σου θα πέσει στα θέματα που έχεις στο σπίτι: να τακτοποιήσεις, να καθαρίσεις, να ξεκαθαρίσεις αλλά και να ολοκληρώσεις διαδικασίες που πρέπει να κλείσουν επιτέλους… Συνηθισμένη φασούλα αλλά με πιο βαρύ φορτίο σήμερα!

Ζυγός
Το μυαλό σου γεμίζει με θετικές σκέψεις σε πρώτη φάση σήμερα, Ζυγέ! Η αλήθεια είναι πως το χρειάζεσαι για να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες γύρω σου και να τις βρεις και μέσα σου! Γνωριμίες παίζουν σήμερα με άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου ερωτικά και όχι τόσο συναισθηματικά! Αλλά θα εστιάσεις περισσότερο στο να περάσεις καλά σήμερα και να νιώσεις άνετα, χαλαρά και όμορφα! Μια Κυριακή όπως όλοι μας τη θέλουμε, καλώς ή κακώς…

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως το φως της πανσελήνου σήμερα τονίζει το οικονομικό σου, Σκορπιέ! Στην επιφάνεια θα έρθει η πικρή αλήθεια για τη διαχείριση που έχεις κάνει μέχρι στιγμή! Μπορεί να μην απόδωσαν ακόμα οι κόποι σου όσο πίστευες, ούτε να είδες τους στόχους σου να πραγματώνονται, αλλά θα έχεις μια εικόνα του τι και πώς… Ουδέν κακόν αμιγές καλού! Θα σε πιάσει λίγο και μια μίνι κρίση για το ποιος σε σέβεται και ποιος όχι, αλλά είναι παροδικό αυτό!

Τοξότης
Τοξότη, η μέρα σήμερα έχει τη δική σου σφραγίδα! Με την πανσέληνο να συμβαίνει στο δικό σου αστερισμό, το φως θα πέσει σε θέματα που σχετίζονται με εσένα τον ίδιο, αλλά και με τους σημαντικούς άλλους… Φίλοι, συνεργάτες και το σημαντικότερο που είναι η σχέση σου! Υπάρχει ένα κλίμα που σήμερα θα δώσει το πικ και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το ποιον έχεις απέναντί σου όπως και το πώς διαχειρίστηκες red flags που αγνοούσες λόγω… έρωτα!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως και σήμερα Αιγόκερε θα χρειαστεί να δουλέψεις με ένα προσωπείο που δε θα επιτρέψει σε τρίτους να δουν τι σε δέρνει μέσα στο κεφάλι σου! Υπάρχουν άγχη και κάποιες κρυφές σκέψεις που με το φως της πανσελήνου σήμερα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε ταράξουν! Όμως έχουν κάτι να σου πουν! Μην τα αγνοήσεις γιατί έχουν μια βάση! Το ξέρεις κι ας το αγνοείς… Λες και θα εξαφανιστούν αν δεν ασχοληθείς…

Υδροχόος
Σήμερα είναι ίσως από τις καλύτερες μέρες για σένα, Υδροχόε! Το γεγονός ότι θα ασχοληθείς με τους φίλους σου και θα βρεθείς ανάμεσα στις παρέες σου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σου συμβεί! Ίσως μέσα στη μέρα να νιώσεις μια συναισθηματική πίεση καθώς υπάρχουν θέματα στη δουλειά που πρέπει να κλείσουν και η συνεισφορά σου θα είναι απαραίτητη! Αλλά η άμεση αντίδρασή σου στις απαιτήσεις των περιστάσεων, σε συνδυασμό με το κίνητρο του να δεις πιο γρήγορα τους φίλους σου, θα σε κάνει πιο γρήγορο από τον άνεμο!

Ιχθύες
Εσύ πάλι, Ιχθύ, σήμερα δε θέλεις να κάνεις τίποτα! Να μην ασχοληθείς με κανέναν και με τίποτα, και να κοιμηθείς! Ωστόσο, επειδή δε μπορείς να σκιπάρεις την Κυριακή, θα ασχοληθείς όσο μπορείς περισσότερο με το κομμάτι της δουλειάς! Το γεγονός ότι θα συνειδητοποιήσεις πως ισχύουν ό,τι ψυχανεμιζόσουν, θα επιβεβαιώσει το ένστικτό σου, αλλά θα σου στοιχήσει συναισθηματικά, καθώς θα χρειαστεί να ξεκόψεις από άτομα και να βάλεις όρια σε καταστάσεις στη δουλειά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ