Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.06.2023

Όλα γίνονται κάπως γρήγορα, Λέοντα! Ή μήπως είναι η δική σου φούρια που τα κάνει και σήμερα γρήγορα;

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Έχεις πλήρη αντίληψη του τι συμβαίνει μέσα σου, Κριέ! Και σήμερα εξετάζεις το τι νιώθεις και πόσο μπορούν τα συναισθήματά σου να επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής σου! Δεν το κάνεις σε μεγάλο βάθος, όπως απαιτεί η διαδικασία… Παρατηρείς, αντιλαμβάνεσαι, δεν αποδέχεσαι και τόσο και απλά πας παρακάτω προκειμένου να μη χάσεις χρόνο! Θέλω να προσέξεις τα οικονομικά σου σήμερα! Και δώσε και λίγη βάση σε αυτά που χρειάζεται το σπίτι σου!

Ταύρος
Είναι κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σου, Ταύρε, που σε ενοχλούν σε μεγάλο βαθμό! Όσο και να εθελοτυφλείς για να μη δημιουργήσεις τον κακό χαμό, σήμερα τα βλέπεις τόσο καθαρά που θα χρειαστεί να πάρεις την απόφαση και να συζητήσεις ήρεμα… Επίσης, ενώ υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σπίτι, θα παρατηρήσεις πως σήμερα σαν να δημιουργούνται εμπόδια ή ξαφνικές αλλαγές πλάνων που σε αποπροσανατολίζουν!

Δίδυμοι
Το τρέξιμο που κάνεις, Δίδυμε, είναι απερίγραπτο σήμερα! Έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου και πολλές διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσεις! Υπάρχει ένα άγχος και μια πίεση που δεν σου ταιριάζει είναι η αλήθεια, αλλά αν το δεις λίγο πιο ψύχραιμα – πώς θα μου πεις και θα το έχεις το δίκιο σου – θα καταλάβεις πως η οργάνωση σου λείπει για να μπορέσεις να τα κάνεις όλα όσα θες και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τα δεδομένα σου…

Καρκίνος
Σήμερα θέλεις να περάσεις όμορφα, Καρκίνε! Δεν σε απασχολούν και τόσο τα μικρά οικονομικά θεματάκια που μπορεί να αντιμετωπίσεις, γιατί όλοι ξέρουμε πως έχεις καβάντζα! Η διάθεσή σου σήμερα είναι για φλερτ, για διασκέδαση και για να μην σκέφτεσαι όλα αυτά που σε πονάνε! Θα το κάνεις άλλη μέρα για να έχεις και λόγο να την πεις στον κόσμο! Το ξέρουμε και αυτό!

Λέων
Όλα γίνονται κάπως γρήγορα, Λέοντα! Ή μήπως είναι η δική σου φούρια που τα κάνει και σήμερα γρήγορα; Οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις που παίρνεις άλλη μια μέρα, δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις! Μπορεί να νιώθεις ότι ολοκληρώνεις πράγματα πριν από τις τελικές διορίες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό από το επιθυμητό! Σήμερα θα θες να οργανώσεις τον χώρο σου, να φτιάξεις τα συρτάρια σου και να πετάξεις οτιδήποτε σου θυμίζει παλιές καταστάσεις…

Παρθένος
Μωρέ δυσκολεύεσαι να το πάρεις απόφαση αλλά δεν το παραδέχεσαι! Το θέμα, Παρθένε, είναι πως δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά… Πρέπει να ξεκολλήσεις κάπως το μυαλό σου και να πας παρακάτω! Ναι, να συζητήσεις σήμερα με τους φίλους σου τα του πρώην ή πρώην φίλων, αλλά ας είναι η τελευταία φορά! Άλλωστε θα στο πουν και οι φίλοι που θα συναντήσεις σήμερα! Δεν στα λέω μόνο εγώ δηλαδή!

Ζυγός
Μέρα που θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να ενισχύσεις τα οικονομικά σου, Ζυγέ! Ενώ έχεις καλές προοπτικές και στη δουλειά σου υπάρχουν ευκαιρίες σήμερα που θα σου δώσουν μια καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία, εσύ νιώθεις κάπως μπλοκαρισμένος, πως δεν έχεις τη δυνατότητα να αναλάβεις δράση. Και φυσικά όλο αυτό σου δημιουργεί μια ένταση! Το γεγονός ότι το αντιλαμβάνεσαι όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να το λύσεις πιο γρήγορα από όσο πιστεύεις!

Σκορπιός
Σκορπιέ, η μέρα σήμερα φαίνεται να είναι λίγο καλύτερη από τη χτεσινή. Σήμερα συνεχίζεις μεν στο ίδιο μοτίβο με χτες, αλλά θα δεις πως τελικά δεν μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι προκειμένου να νιώσεις δικαιωμένος – και καλύτερα ίσως… Έχεις μια ένταση μέσα σου που σήμερα θα την αντιληφθείς και ίσως μπεις στη διαδικασία να την κατανοήσεις! Και μέσα σε όλα, σαν μια διέξοδο διαφυγής ίσως δεις ένα ταξίδι…

Τοξότης
Δεν ξέρω τι γίνεται με σένα, Τοξότη… Νομίζω πως είσαι στη φάση που θέλεις να εξελιχθείς όσο γίνεται περισσότερο και να γίνεις ουσιαστικά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Περνάς μια περίοδο οργάνωσης του προσωπικού σου χώρου αλλά και της ψυχοσύνθεσής σου, που σε κάνει να διαφέρεις από αυτό που όλοι ξέρουν! Ωριμάζεις εξαναγκαστικά! Και η μέρα σήμερα το επισφραγίζει αυτό με το να παρατηρείς, να αφουγκράζεσαι και να μη μιλάς… Απλά σα να κρατάς σημειώσεις για τα επόμενά σου βήματα!

Αιγόκερως
Οι φίλοι σου σήμερα θα σε ακούσουν με πολλή προσοχή, Αιγόκερε! Θέλεις να συζητήσεις ανασφάλειες και πολύ προσωπικά πράγματα που σε απασχολούν και νιώθεις ότι σου είναι εμπόδιο! Μπράβο για το ότι θες να τα συζητήσεις! Από την άλλη έχεις τη διάθεση να κάνεις και πράγματα με το αμόρε! Σε πιάνουν τα ρομαντικά σου και θέλεις να έρθετε πιο κοντά! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μην κοιτάς μόνο κάτω… Ξύπνα, γιατί θα έχεις και τα τυχερά σου!

Υδροχόος
Είσαι ευχαριστημένος από τη δουλειά σου, Υδροχόε; Υπάρχει κάποια προοπτική εξέλιξης που να σε κρατάει εκεί και να σε κάνει να θέλεις να δουλέψεις ή να βάλεις το λιθαράκι σου για να βοηθήσεις στην εξέλιξη της εργασίας σου; Αυτά τα ερωτήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα… Το θέμα είναι πως έχεις ένα βαρύ συναίσθημα σήμερα, που σου δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την κατάσταση γύρω σου, κι αυτό γιατί δεν θα το κάνεις με ήρεμο τρόπο… Βαθιά ανάσα και οργανώσου!

Ιχθύες
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν, Ιχθύ! Θεωρώ πως αυτό που χρειάζεσαι είναι να οργανώσεις καμιά μίνι απόδραση με το αμόρε, να ξαλεγράρεις λιγάκι, γιατί δεν την παλεύεις και αυτό κάνει μπαμ! Η φάση με την ενηλικίωση δεν είναι και το καλύτερό σου και το αντιλαμβάνεσαι! Όμως να θυμάσαι πως μέσα από μια διαχείριση των καταστάσεων που βιώνεις, θα αναδυθεί αυτή η αποθηκευμένη σοφία που τόσο περηφανεύεσαι ότι έχεις σαν το τελευταίο ζώδιο!

@athensvoiceofficial

Για κάποιο λόγο το κατέβασε το tik tok 🤷🏼‍♀️ @Aggeliki Manousaki Πάμε πάλι 🩵 #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki

♬ Chill Vibes - Tollan Kim
@athensvoiceofficial

ΠΑΡΤ 2 @Aggeliki Manousaki με εβδομαδιαίες προβλέψεις. #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ