Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2023

Αυτός ο μήνας θα φέρει τα πάνω - κάτω. Πρωταγωνιστές; Όλοι μας! Όλα τα ζώδια θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θα γίνουν τρομερές αλλαγές.

Αγγελική Μανουσάκη
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Μαΐου 2023.

Καλό μήνα! Αυτός ο μήνας θα φέρει τα πάνω κάτω. Πρωταγωνιστές; Όλοι μας! Όλα τα ζώδια θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θα γίνουν τρομερές αλλαγές. Τι να πρωτοπώ; Για την έκλειψη τη σεληνιακή, στις 5/5, στον Σκορπιό;  Η Αφροδίτη που φεύγει από τους Διδύμους και περνάει στον Καρκίνο στις 7/5;  Επιτέλους λίγη φροντίδα και λίγο παραπάνω ζουζούνιασμα… Στις 15 φεύγει ο ανάδρομος Ερμής. Στο καλό και να μας γράφεις! Ενώ υποδεχόμαστε τον Δία στον Ταύρο όπου αυτό είναι καλό, και θα κάτσει κάνα χρόνο.  Στις 19 Μαΐου η Νέα Σελήνη στον Ταύρο.. Και 20 Μαΐου φεύγει ο Άρης από τον Καρκίνο, δόξα σοι… Και περνάει στον Λέοντα! Δίνοντας λάμψη και αυτοπεποίθηση…

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Αυτός ο μήνας θα είναι τίγκα στις αντιθέσεις … θα είναι το ying yang! Σκέψου ότι από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο θα γίνουν αλλαγές αλλά και αποκαλύψεις λόγω της πανσελήνου στον Σκορπιό. Θέλουν πολλή προσοχή τα οικονομικά… Καθώς και οι συνεννοήσεις για δουλειές εφόσον ο Ερμής παραμένει ανάδρομος. Μη νευριάζεις με συναδέλφους ή γενικά με άτομα από τη δουλειά. Τι σου λέω τώρα; Νευρίασε αλλά κράτα το για τον εαυτό σου. Μετά τις 15 του μήνα θα είναι τα πράγματα πιο χαλαρά καθώς και έχει και Νέα Σελήνη στις 19 στον Ταύρο όπου αυτό ευνοεί θέματα σπιτιού ή θέματα μετακομίσεων οικονομικά αλλά και οικογενειακά. Θα μπορέσεις να μονιμοποίησης μία σχέση αλλά και να τελειώσεις μία ήδη τελειωμένη. Τα ψυχολογικά που τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ έντονα επιτέλους προς το τέλος του μήνα φεύγουν καθώς φεύγει κι αυτός ο κωλο-Άρης στον Καρκίνο και περνάμε σε μία περίοδο αυτοπεποίθησης και δημιουργίας. Οι δικαιολογίες τελείωσαν καθώς και το καθισιό, ώρα να δουλέψεις για τα υπάρχοντά σου αλλά και για αυτά που θέλεις. Κριός είσαι, αφού επέζησες στην προηγούμενη έκλειψη, δεν σε φοβάμαι τώρα.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Ένα μόνο θα σου πω…. Η υπομονή σου θα ανταμειφθεί πολύ σύντομα. Θα είναι ένας μήνας στον οποίο θα καταφέρεις να ρεφάρεις από τους προηγούμενους και να νιώσεις πολύ καλά με τον εαυτό σου και να πάρεις και επιβράβευση σε θέματα που έχεις αδικηθεί. Στα πρώτα μισά του μήνα θα χρειαστεί προσοχή το επικοινωνιακό κομμάτι σε όλους τους τομείς. Αν δηλαδή θεωρείς πως πρέπει να κλείσει μία υπόθεση από το παρελθόν, γκομενική, γκόμενοι, επαγγελματική, θέλει πολύ προσοχή και πολύ επιτήδειο τρόπο διαχείρισης. Επίσης στα πρώτα μισά του μήνα προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες και να διευθετήσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν. Την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα γίνουν πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου τις οποίες δεν θα το καταλάβεις αμέσως αλλά είναι για καλό. Στο δεύτερο μισό του μήνα, έχεις μία ευδιάκριτα καλή διάθεση και βγαίνει προς τα έξω. Ανανεώνεις τη σχέση σου κι εσύ που δεν έχεις είναι πολύ πιθανή μία καρμική συνάντηση. 19 του μήνα σε θέλω προσηλωμένο και με πολλή αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Η Νέα Σελήνη πάνω σου και εσύ τα θέλεις όλα. Και σου αξίζουν όλα! Αν θεωρείς πως όλο αυτό το διάστημα ήσουν στάσιμος αυτό τελειώνει! Οικονομικά υπάρχουν ακόμα από νερά αλλά δεν θα λείψουν οι καλές προτάσεις για κάποια έξτρα.  

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ρόδα είναι και γυρίζει. Και αυτό θα είναι το quote of the month. Θα ξεκινήσω με τα δυσάρεστα για να κλείσουμε με τα ευχάριστα. Χρειάζεται σίγουρα προσοχή το πού λες τι. Πρόσεχε τι λες σε παρακαλώ πάρα πολύ! Η τάση του μήνα δείχνει ότι ένα αθώο σχόλιο μπορεί να μετατραπεί σε θέμα συζήτησης με ανούσιες καρακάξες Και να βρεθείς μπλεγμένος σε κουτσομπολιά τα οποία δεν σε αφορούν. Αν ένας άνθρωπος δεν σε εμπνέει και νιώθεις ότι πάει να σε ψαρέψει μην πέσεις στην παγίδα! Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις εσύ το vibe σου καθαρό… Και άσε τους να λένε! Στη συνεννόηση έχεις ένα μικρό θέμα γιατί νιώθω ότι δεν  γίνεσαι κατανοητός και επαναλαμβάνεσαι κάτι το οποίο σε κουράζει. Θα δεις μεγάλη βελτίωση μετά το δεύτερο μισό του μήνα στο οποίο σαφώς και θα είσαι πολύ πιο κοινωνικός, δημοφιλής και με περισσότερη όρεξη. Μπορείς επιτέλους να κανονίσεις πιο οργανωμένα ένα ταξίδι που τόσο καιρό θέλεις να κάνεις και να στρώσεις λίγο τα οικονομικά σου - αυτά καλύτερα από 21 του μήνα και μετά. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε λίγο παραπάνω για αυτήν, το ξέρω είσαι σε μία φάση που έχεις κουραστεί αλλά μην το βάζεις κάτω, τόσο κόπο έχεις κάνει! Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα θα έχεις ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και θα αρχίσεις πάλι να κάνεις τα κλασικά, να τάζεις σχέσεις χωρίς να έχεις σκοπό να κάνεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Έχεις ακούσει τη φράση «καρότο – μαστίγιο»; Ίσως μόνο εγώ να την ξέρω αυτή την ατάκα αλλά έχει να κάνει με το τι τραβάς και με την επιβράβευση. Μία έτσι, μία αλλιώς… Είσαι πάρα πολύ πιεσμένος και νιώθεις τρομερή ένταση μέσα σου! Είναι λογικό εφόσον υπάρχει πολλή πληροφορία γύρω σου, την οποία δεν μπορείς να επεξεργαστείς εύκολα. Σίγουρα αυτός ο μήνας θα τα έχει όλα. Ας πιάσουμε το γκομενικό το οποίο σε αφορά περισσότερο αυτόν τον μήνα εσύ: Ή που θα χωρίσεις τελείως για να τελειώνεις, να το πεις επιτέλους! Ή που θα την φτιάξεις από την αρχή αλλά να συνεχίζεις έτσι, δύσκολο. Την απάντηση θα την πάρεις την πρώτη βδομάδα του μήνα. Από τα μισά του μήνα και μετά όμως η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σε γλυκαίνει και σου φέρνει πολλές ευκαιρίες και σε γκομενικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί; Αν το πιστεύεις αυτό κοροϊδεύεις τον εαυτό σου είσαι ξεκάθαρα προβληματισμένος με θέματα του παρελθόντος. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος και να πεις αυτό που αισθάνεσαι. Κάπου στο τέλος του μήνα περνάει και ο Άρης στον Λέοντα. Κοίτα μη σε πιάσει καμιά πρεμούρα να κάνεις glow up. Και χαλάσεις όλα σου τα χρήματα σε αχρειασιές.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Άκου να δεις τώρα. Έφαγες το γάιδαρο τι σου είναι η ουρά; Δεν θα τα παρατήσεις τώρα, μία εβδομάδα με ζόρια έμεινε και μετά έρχεται η άνοιξη, Η προσωπική σου άνοιξη όμως! Η πρώτη εβδομάδα θα έχει μέσα μία έκλειψη στην οποία θα κλείσουν κύκλοι,  θα γίνουν αποκαλύψεις και ίσως εκπλαγείς με κάποια πράγματα τα οποία δεν περίμενες να δεις και να ακούσεις. Όμως μετά φεύγει ο ανάδρομος Ερμής και καταφέρνεις επιτέλους να συνεννοηθείς και να κανονίσεις πράγματα τα οποία τα χεις βάλει στον πάγο ή σου βρέθηκαν αναποδιές στον διάβα σου. Θα φύγει και ο Δίας από τον Κριό και θα περάσεις τον φίλο σου τον Ταύρο και θα είσαι πολύ πιο cool. Αν είσαι σε σχέση, μπορείτε να τα βάλετε κάτω και να τα βρείτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι και όχι σαν αούγκανοι. Αν είσαι ελεύθερος, αν παλιότερα είχες γνωρίσει κάποιον και μετά χαθήκατε δεν ξαναμιλήσατε ή δεν σου ξαναστείλε… guess who is back…   Επαγγελματικά μιλώντας τώρα, αν μπορείς να κρατηθείς μετά τις 15 του μήνα, μη σου πω 17. για να πάρεις την απόφαση που θέλεις τόσο καιρό να πάρεις, θα ήταν φουλ καλό. Τώρα αν σε πιάσουν οι αυτοκαταστροφικές σου τάσεις πάλι, πρόβλημά σου … Εγώ προειδοποίησα. Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα. Να εξετάζεις κάθε πιθανότητα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Και την έβδομη μέρα και ο θεός ξεκουράστηκε. Μας έχεις πρήξει αυτόν τον μήνα, πάλι καλά που φεύγει γιατί ήσουν ανυπόφορος. Αν θέλεις να γίνεται σωστά η επικοινωνία και τα κανονίσματα, μην τα κανονίζεις όλα με ανάδρομο Ερμή. Τα έχουμε πει ή δεν τα έχουμε πει; Εσύ εκεί να πας κόντρα! Παίρνεις λίγο τα χαμπάρια σου στο πρώτο μισό του μήνα και καταλαβαίνεις πως δεν είναι δυνατόν να βλέπεις ότι μία τακτική ή ένα σκεπτικό δεν λειτουργεί, και να το επαναλαμβάνεις! Προσπάθησε να μη θυμώνεις από τις μικρό-αναποδιές και να τις παίρνεις στην πλάκα!  Μετά τις 15 του μήνα ηρεμείς, και θέλεις να ανανεώσεις τη ζωή σου με εικόνες και ταξίδια! Ο Δίας που μπαίνει στον φίλο σου τον Ταύρο και θα κάτσει έναν ολόκληρο χρόνο, θα σε κάνει να καταλάβεις πως πέραν από τον κύκλο σου υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφέροντες άνθρωποι και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, ετοιμάσου να αλλάξει ζωή σου! Ετοιμάσου να μπαλώσεις τρύπες αλλά και να επανορθώσεις σε σχέσεις τις οποίες έχεις εσύ ο ίδιος πληγώσει, δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε γκομενικά! Ο επιμένων δεν νικά πάντα… γι’ αυτό και παίρνω απόσταση όταν βλέπεις ότι κάτι δεν λειτουργεί. Οικονομικά προς τα τέλη του μήνα περίμενε μία αποκάλυψη η οποία δεν θα σου αρέσει.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ένας μήνας γεμάτο ερωτηματικά. Πολύ δουλειά λίγα λεφτά, πολλές επαφές λίγο σεξ, πολλή επικοινωνία, λίγη συνεννόηση! Πέρα από την πλάκα είναι ένας μήνας ο οποίος έχει καταστροφική τάση στα οικονομικά σου και γενικώς στο πορτοφόλι σου. Πρέπει να προσέχεις τις συναλλαγές σου αλλά και τα άτομα που συνεργάζεσαι. Παρόλα αυτά οι όψεις μετά τις 16 του μήνα είναι θετικές καθώς περνάει και ο Δίας στον Ταύρο και ασχολείσαι πιο πολύ με χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό. Θα μπορούσε να έχει να κάνει και με κληρονομικά βέβαια. το οποίο θα θέλαμε να το αποφύγουμε ιδανικά. Πολλή προσοχή μέχρι τις 19 του μήνα! Άσε τον παρορμητικό εαυτό σου στο σπίτι πριν φύγεις. Η καχυποψία σου και το ένστικτό σου είναι από τις λίγες φορές που θα σου πω να ακούς αυτή τη φορά.  Υπάρχουν προοπτικές και επαγγελματικές αλλά και γκομενικές…. Ασχολείσαι πολύ με άτομα από το παρελθόν τα οποία ίσως να σε είχαν πληγώσει. Τώρα να σου πω ότι δεν έχει νόημα; Σάμπως θα μ’ ακούσεις; Αν είσαι σε σχέση μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και μην αρπάζεσαι μου ό,τι σου λέει. Αν θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, πάρε λίγη απόσταση. Δώσε πολλή προσοχή σε συμφωνίες…

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο μήνας των ξεκαθαρισμάτων. Είσαι ως εδώ … δεν με βλέπεις κιόλας! Θα πρέπει αυτή τη φορά να πάρεις αποφάσεις, τις οποίες θα πρέπει να τις κρατήσεις κιόλας και να είσαι πιο συνεπής σε αυτές. Με την έκλειψη πάλι πάνω στο κεφάλι σου, δεν σου μένει επιλογή από το να διώξεις άτομα από τη ζωή σου ή και να σε διώξουν. Μείνε ψύχραιμος … Ξέρεις τη συνέχεια. Ταυτόχρονα οι ευκαιρίες δεν θα είναι λίγες σε επαγγελματικό κομμάτι αλλά εσύ είσαι της συνήθειας και δεν θέλεις να αλλάζει περιβάλλονται, αυτά είναι δικά σου προβλήματα, τα οποία θα τα βρεις μπροστά σου! Όταν κάτι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε, δεν καθόμαστε εκεί. Κι αν καθόμαστε, δεν γκρινιάζουμε. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά. Εσύ που είσαι σε σχέση και δεν ξέρεις πώς να το τελειώσεις μην ανησυχείς, θα αποφασίσει το φεγγάρι για σένα, εσύ που ακόμα ψάχνεις την αγάπη, έρχεται το φεγγάρι, η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας και ο Δίας σε ένα δωμάτιο και τσακώνονται πάνω από το κεφάλι σου για το ποιος είναι ποιος σωστός σύντροφος. Κοινώς θα γνωρίσεις διάφορους αυτόν τον μήνα, το θέμα είναι να ξεχωρίσεις το διαμάντι από τις πέτρες. Απόλαυσε ό,τι σου δώσει ο μήνας γιατί αναμένονται εντάσεις τον Ιούνιο. Καλά μην τρομάζεις, κάθε καλοκαίρι ταράζονται τα νερά σου.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Οι μέρες είναι περίεργες και κυλάνε με νωθρότητα, κάτι που εσύ δεν αντέχεις και σου προκαλεί άγχος. Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες! Προσπάθησε να δεχτείς τις αλλαγές που έρχονται λόγω έκλειψης, κάτι μέσα στην καθημερινότητά σου αλλάζει. Μην γκρινιάζεις γιατί εσένα σ’ αρέσουν οι αλλαγές, τώρα είσαι απλά λίγο στραβόξυλο. Θα υπάρξουν αρκετές πληροφορίες που θα μπορέσεις να της αξιοποιήσεις στη δουλειά σου και να διακριθείς. Ωστόσο οι επαγγελματικές προτάσεις δεν θα είναι λίγες ,προσπάθησε να αποφασίσεις μετά τις 16 του μήνα! Στα γκομενικά τώρα κινείσαι με ρυθμούς βραδύποδα! Αν είσαι σε σχέση τις πρώτες μέρες του μήνα δώσε προσοχή στο τι λες και στο πώς το λες, γιατί δεν θέλει και πολύ το ταίρι να τα κάνει όλα «ώπα».  Εσύ που είσαι ελεύθερος φλερτάρεις πολύ με την ιδέα του να κάνεις σχέση. Δεν είναι κακή ιδέα. Αξιοποίησε τις ηλίθιες γνωριμίες που έχεις για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις και κανά γκομενάκι. Μα κάθε καλοκαίρι να βασανίζεσαι στη δουλειά; Κάνε λίγη υπομονή, ένας μήνας είναι θα περάσει. Θεωρητικά πάντα, γιατί έρχονται και οι επόμενοι δύσκολοι μήνες δουλειάς.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κάνω αυτήν τη στήλη στην ATHENS VOICE, κι έχω επιτέλους την ευκαιρία να γράψω δημόσια πως αυτόν τον μήνα θα τα πάμε πολύ καλά οι Αιγόκεροι… Ορκίζομαι ότι το γράφω αυτό χαμογελώντας! Στα γκομενικά μας απασχολεί σίγουρα κάτι από το παρελθόν, περσινά ξινά σταφύλια θα πω εγώ αλλά άμα δεν έχεις κάτι σίγουρο να ασχολείσαι δεν πειράζει! Εσύ που είσαι σε σχέση, ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς και να πάτε επιτέλους ένα ταξιδάκι. Μία κάποια ένταση θα υπάρξει μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Μετά μπαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο και φτιάχνει δουλειές, οικονομικά, θέματα σπιτιού, γκομενικά …τα πάντα! Ο Δίας στον Ταύρο, που θα κάτσει έναν χρόνο, φέρνει έρωτες ή παιδιά, ή μια επαγγελματική ιδέα που θα φέρει τρομερά έσοδα. Δώσε προσοχή στις επαγγελματικές σου προτάσεις. Όταν λέω προσοχή, εννοώ δώσε βάση στις λεπτομέρειες. Γενικά θα είναι ένας ήσυχος και ωφέλιμος μήνας! Σίγουρα θα μπορέσεις να απαλλαχθείς από υποχρεώσεις οι οποίες μόνο άγχος σου προκαλούν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Πφφφφ….τι να σου πω πια! Δηλαδή και εσύ έχεις δίκιο από την πλευρά σου γιατί έχει γίνει η κατάσταση αφόρητη. Θα καταφέρεις όμως σαν φοίνικας να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Αυτό φυσικά μετά το δεύτερο μισό του μήνα. Στο πρώτο μισό τώρα, η ασυνεννοησία για αναποδιές και η ένταση είναι αναμενόμενη. Και λόγω ανάδρομου Ερμή αλλά και λόγω έκλειψης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και καλές μέρες στο ενδιάμεσο, απλά σε ενημερώνω! Στο επόμενο μισό όμως θα υπάρξουν στιγμές τις οποίες θα λες «μπράβο, ρε Μανουσάκη, τα ‘λεγες»! Από τις 16 και μετά αρχίζεις και χτίζεις ηρεμία σιγουριά και σταθερότητα. Και φυσικά αυτό θα χτίζεται για έναν ολόκληρο χρόνο λόγω Δία… Εσύ που είσαι σε σχέση μέχρι τις 16 δώσε προσοχή στον τρόπο σου και στον τόνο σου γιατί δεν θέλει και πολύ για να αρπαχτείτε. Εσύ που είσαι ελεύθερος φαίνεσαι λίγο αγχωμένος για το πώς θα πορευτείς στη ζωή σου. Μάθε ότι αυτό που σου λείπει δεν είναι ο γκόμενος και ποτέ δε θα ’ναι αυτό που λείπει. Ταυτόχρονα και στις 21 που περνάει ο Άρης στον Λέοντα, δημιουργεί ναι μεν εκνευρισμό και ένταση αλλά ταυτόχρονα ανακτάς τη χαμένη σου εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Θα υπάρξουν φυσικά ευκαιρίες για επαγγελματικά, όλα έχουν να κάνουν με τη δική σου διαχείριση και συνεννόηση.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Ψαράκι μου, είσαι σε ένα mood πολύ αντιφατικό! Από τη μία θέλεις να τους πάρει όλους και να τους σηκώσει, και από την άλλη θέλεις να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Στο πρώτο μισό του μήνα αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις άτομα γύρω σου τα οποία δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου και αντιθέτως σου τρώνε από την ενέργειά σου. Θα είναι πολλές οι φορές μέσα στο μήνα που πιάνεις τον εαυτό σου να μην περνάει καλά με αυτό που εσύ ο ίδιος έχεις διαλέξει να κάνεις. Αυτό πιάνει και επαγγελματικό αλλά και ερωτικό. Μάθε να αλλάζεις τις καταστάσεις όταν δεν σ’ αρέσουν. Σε καμία περίπτωση το πρώτο μισό δεν είναι καλή περίοδος για εξομολογήσεις και αποκαλύψεις … άσε την πανσέληνο να κάνει τη δουλειά της στις 5/5! Δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο ούτε συνήγορο, κάτσε στ’ αυγά σου και μην παίρνεις θέση στους καυγάδες άλλων. Από το επόμενο μισό του μήνα θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως οι ευκαιρίες για αποδράσεις και ταξίδια είναι πολλές. Θα πιάνεις τον εαυτό σου να χαμογελάει πιο συχνά και να χαίρεται με ό,τι έχει και να μην ψάχνεται χωρίς λόγο… Βέβαια από τις 20 του μήνα και μετά θα χρειαστείς περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σου καθώς θα έχεις περισσότερο φόρτο εργασίας. Δεν σε φοβάμαι, θα βρεις τον τρόπο να λουφάρεις! Στα ερωτικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είσαι ελεύθερος να βρεις το άλλο σου μισό μέσα από κοινές παρέες. Αν είσαι σε σχέση ίσως γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή για σταθεροποίηση της σχέσης. Δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα παρ’ ολ’ αυτά.