Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.05.2023

Δύσκολα βγαίνει άκρη σήμερα, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.05.2023:  Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Η μέρα έχει μια έντονη τάση, Κριέ. Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα, κυρίως στον χώρο της δουλειάς σου! Τα πράγματα δεν προχωρούν και υπάρχουν πράγματα που καθυστερούν χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έτσι όλη η διαδικασία που ήθελες να τελειώσεις σήμερα, πάει πίσω και μάντεψε… Απέχεις ελάχιστα από το να τα κάνεις όλα «ώπα»! Προσπάθησε να γίνεις πιο κατανοητός με πιο χαμηλά ντεσιμπέλ.

Ταύρος
Υπάρχει μια διάθεση χαράς, Ταύρε. Έχεις μια θετική ενέργεια κατά βάση σήμερα που σου δίνει την εντύπωση πως μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα! Υπάρχει μια τάση κυκλοθυμίας ή θα αποφασίσεις στα ξαφνικά να ασχοληθείς με άσχετα πράγματα, προκειμένου να νιώσεις καλά! Η μέρα δεν έχει ιδιαίτερη ροή με λογική σήμερα, αλλά εσύ νιώθεις καλά! Τι να πω… άλλα ντ’ άλλων σαν να λέμε.

Δίδυμοι
Θεματάκια με το σπίτι έχουμε σήμερα, Δίδυμε… Το κλίμα μυρίζει μπαρούτι, με σένα να είσαι έτοιμος να ανάψεις το φυτίλι. Υπάρχουν και όρια θα μου πεις… Ξαφνικά νέα θα έρθουν να αλλάξουν τον προγραμματισμό των οικονομικών σου. Είτε για καλό είτε για κακό, θα χρειαστεί να βγάλεις καινούργιο πλάνο! Βάλε λίγο το χιούμορ μπροστά μπας και κάνεις πιο ελαφριά την ατμόσφαιρα.

Καρκίνος
Μέσα στο μυαλό σου υπάρχει μια θολούρα σήμερα, Καρκίνε. Υπάρχουν διάχυτα συναισθήματα που φορτίζουν τις σκέψεις σου και θολώνει η λογική σου! Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να μην αποδειχτούν όσο αποτελεσματικές ήλπιζες… Έχεις κι αυτά τα κυκλοθυμικά σου σήμερα, που το κάνουν όλο και χειρότερο…καλά γιατί πότε δεν τα έχεις.

Λέων
Δώσε βάση στα οικονομικά σου, Λέοντα! Υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά σου που θα επηρεάσουν άμεσα το οικονομικό σου. Υπάρχει μια παρασκηνιακή δραστηριότητα που επηρεάζει την ψυχολογία σου, και κατά συνέπεια την απόδοσή σου στη δουλειά! Προσοχή στο ξέσπασμα που θα κάνεις στα ψώνια, βαφτίζοντάς τα «ανάγκες»! (σε καταλαβαίνω)

Παρθένος
Σήμερα η μέρα, Παρθένε είναι διαφορετική! Υπάρχει ένταση στο περιβάλλον και αυτό σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Καθυστερήσεις, ασυνεννοησία, τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενες. Αναπάντεχα γεγονότα που σε συγχύζουν και σε βάζουν σε νέες διαδικασίες. Προσοχή σε έξοδα που προκύπτουν από το πουθενά και καβγάδες με το αμόρε, επειδή μιλάς αφιλτράριστα... για να μην πω άξεστα.

Ζυγός
Υπάρχουν πράγματα που καταλαβαίνεις… Που είναι σα να γίνονται μπροστά στα μάτια σου και εσύ δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Κι αυτό σε πεισμώνει να αποδείξεις πως έχεις δίκιο… Δύσκολα βγαίνει άκρη σήμερα, Ζυγέ. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στη μέρα που θα απογοητευθείς και θα θες να τα παρατήσεις!

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα θέλω να είσαι προσεκτικός! Υπάρχει μια κινητικότητα περίεργη στους κύκλους σου και το πράγμα δεν μπορώ να πω ότι είναι καλό… Υπάρχει μια τάση για εξαπάτηση σήμερα. Θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία για συνεργασία, που δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό που σου παρουσιάζουν! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και άκου το ένστικτό σου!

Τοξότης
Στη δουλειά υπάρχει μια ατμόσφαιρα δύσκολη σήμερα, Τοξότη. Δεν υπάρχει συνεννόηση αλλά ούτε και διάθεση για συνεργασία από τους άλλους, κι εσένα στη δίνει που όλη η δουλειά παίζει να πέσει πάνω σου! Και να παραιτηθείς που σκέφτεσαι, είναι σε τέτοια κατάσταση τα οικονομικά σου που δεν… Πρόσεξε ποιες υποχρεώσεις από αυτές που θα φορτωθείς είναι πράγματι δικές σου μόνο!

Αιγόκερως
Δεν τελείωσαν τα χτεσινά, Αιγόκερε… Υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας που σε πνίγει και θέλεις να το ξεκαθαρίσεις προκειμένου να ηρεμήσεις και φυσικά να αποδείξεις στην άλλη πλευρά ποιος έχει δίκιο (κλασικά)! Σκαμπανεβάσματα στη διάθεση γιατί το μυαλό σου είναι σε αυτό το κομμάτι, αν και υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα σε θέματα συνεργασίας! ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.

Υδροχόος
Αυτές οι κοινές υποχρεώσεις που δεν ολοκληρώνονται σε φέρνουν σήμερα στα όριά σου, μπορώ να πω, Υδροχόε! Καταλαβαίνεις πως κάποια θέματα που ΗΔΗ τρέχουν δε μπορούν να συνεχίσουν και αυτό σου δημιουργεί ένα έξτρα άγχος! Υπάρχει πίεση, ψυχολογική από εσένα τον ίδιο κυρίως σήμερα, που αν δεν προσέξεις, θα ξεσπάσει στον οποιοδήποτε!

Ιχθύες
Ιχθύ, τα πράγματα έχουν μια δυσκολία σήμερα. θέματα με συναδέλφους και μια ένταση στον χώρο εργασίας που δε σε ευχαριστεί και κάπως στραβώνεις… Υπάρχει ένα κλίμα που σου δημιουργεί μια ανασφάλεια! Έχεις κάποιες ιδέες και σκέψεις για το πώς μπορείς να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου, όμως κάτι σε σταματά και αφήνεις τα πράγματα ως έχουν! το «αύριο» ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.