Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.03.2023

Αιγόκερε, προσπάθησε να δεις τα πράγματα σφαιρικά και να μην προσωποποιείς πράγματα και καταστάσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η καριέρα και το κυνήγι μιας καλύτερης θέσης, Κριέ, σε βασανίζουν σήμερα. Και σε βασανίζουν γιατί υπάρχει ένα θολό περιβάλλον σε συμφωνίες που κάνεις και που μπορεί να φαίνονται καλές και με μέλλον, αλλά έχουν από πίσω ψιλά γράμματα που δεν τους δίνεις σημασία εξαιτίας του ενθουσιασμού. Και μετά θυμώνεις και μετά όλα ώπα! Δες, κρίνε και μετά ενθουσιάσου! Αλλιώς… κουβά!

Ταύρος
Εσύ τώρα, Ταύρε, μέσα σε μια μέρα περίεργη και κάπως έντονη, θες να καλύψεις την τάση φυγής που σε έπιασε. Κάπου θες να πας και να απομονωθείς και το καταλαβαίνω. Αλλά να ξέρεις, είναι κομμάτι δύσκολο. Μη σε ταράξω, αλλά μην κλείσεις δωμάτιο και εισιτήρια, γιατί θα τα κλαις τα λεφτά σου, να το ξέρεις…

Δίδυμοι
Ένα συναίσθημα καταπίεσης σε πνίγει και δεν θέλεις καθόλου να το κρατήσεις μέσα σου γιατί θεωρείς ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αν το βγάλεις. Πρόσεξε! Θέλει δεύτερη σκέψη γιατί, ενώ είσαι άτομο που τα σκέφτεται, σήμερα δεν θα είσαι ευγενικός ούτε ξεκάθαρος και θα κάνεις ζημιά γιατί θα φανεί σαν επίθεση… Μείνε ψύχραιμος και, όσο μπορείς, συγκροτημένος!

Καρκίνος
Ένταση στη δουλειά, να το ξέρεις! Και μην κάνεις τα στραβά μάτια, γιατί έτσι δεν θα μείνεις στο απυρόβλητο… Κάνε βήματα πίσω και άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και οι περιστάσεις. Σε καλό θα βγει αν το διαχειριστείς σωστά! Γενικά, όλα τα υπόλοιπα σήμερα περνάνε σε δεύτερο πλάνο και η εργασία σου μονοπωλεί την Πέμπτη!

Λέων
Η καθημερινότητά σου είναι σήμερα κάπως βαριά; Κάπως τα βλέπεις τα πράγματα περίεργα; Δεν ξέρεις πού να κινηθείς για να βρεις λίγο άκρη και να δεις καθαρά τι συμβαίνει γύρω σου κι αυτό σε στρεσάρει. Το καταλαβαίνω και θα σου πω να μην ασχοληθείς πολύ πολύ με αυτά που θα δεις γύρω σου, γιατί όντως δεν θα βγάλεις άκρη…

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα η μέρα θα πάει κάπως περίεργα… Θα έχεις προκλήσεις που θα δεις να αμφισβητούν τη δουλειά σου και την αποδοτικότητά σου. Και θα θέλεις να ξεσπάσεις. ΟΜΩΣ! Δεν είναι αυτή η λύση, το ξέρεις. Θέλω απλά να πάρεις ανάσες και να ξεπεράσεις όποιο σκόπελο δεις μπροστά σου, γιατί ακόμα δεν τελείωσε η βδομάδα…

Ζυγός
Ζυγέ μου, εκεί που θέλεις να βρεις την ισορροπία και την ηρεμία σου (χαχα, τι λέω), εκεί ακριβώς έρχεται η Πέμπτη και σου λέει «τι μπορείς να διαχειριστείς άμεσα;» και σε αφήνει σύξυλο. Νιώθεις μια ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα. Εγώ θα σε ενημερώσω πως δεν θα είναι ούτε άμεσα, ούτε ξεκάθαρα, και θα σου προτείνω να πας χαλαρά και να μη βιαστείς, γιατί δεν θα τη δεις τη μπανανόφλουδα!

Σκορπιός
Σήμερα μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά που θέλεις να πεις; Πεμπτιάτικο σε έπιασε η διάθεση να πεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν για να καλυτερεύσεις τα πράγματα… Την κατάλληλη μέρα βρήκες! Γιατί οι άλλοι είναι απορροφημένοι με τα δικά τους και δεν θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που θα πεις! Και θα νευριάσεις και θα τους τα χώσεις και θα ξανακλειστείς στον εαυτό σου.

Τοξότης
Χρήμα! Η πίεσή του σε κάνει να αφήνεις την αισιοδοξία σου στην άκρη μέσα στη μέρα και να γίνεσαι κάπως επιθετικός. Σα να περιμένεις να σου γυρίσουν δανεικά που πήραν πρόπερσι… Τα νεύρα δεν σου κάνουν καλό, Τοξότη μου, και θα το καταλάβεις. Μπορεί να ξέρεις τι σου φταίει και να έχεις νεύρα, απλά να μη θες να το δεις κατάματα! (ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑΙ;)

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα ψάχνεσαι… Για λύσεις ψάχνεσαι; Για καβγά; Πάντως έχεις μια ταραχή μέσα σου και αυτό βγαίνει και στον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και στον τρόπο που μιλάς. Και όσο δεν το ελέγχεις, η μέρα θα πηγαίνει ακόμα πιο περίεργα. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα σφαιρικά και να μην προσωποποιείς πράγματα και καταστάσεις!

Υδροχόος
Τι σου φταίει; Ξέρεις; Αμ δεν ξέρεις… Έχεις μια διάθεση περίεργη, βαριά και θέλεις να απομονωθείς γιατί ξέρεις πως σήμερα, αν βγεις, δεν θα περάσεις καλά. Εγώ θαρρώ παίζει ρόλο το οικονομικό που το βρίσεις λίγο θολό και δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Ναι, σήμερα θα σου κάνει καλό να μείνεις λίγο μόνος σου και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου!

Ιχθύς
Ιχθύ, σήμερα η μέρα φαίνεται να ξεκινά όμορφα, ωστόσο είναι περίεργη και το αντιλαμβάνεσαι. Φίλοι και ο κοινωνικός σου περίγυρος έχει μια περίεργη στάση. Ωστόσο εσύ το εκλαμβάνεις έτσι και θυμώνεις χωρίς λόγο. Αντί να κάνεις εκρήξεις που δεν έχουν λόγο, προσπάθησε (βλέπεις, σε πάω με το καλό ακόμα) να καταλάβεις και να μην φανείς για άλλη μια φορά ο περίεργος…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ