Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 07.02.2023

Υδροχόε, εκδηλώνω τα συναισθήματά μου δεν σημαίνει «γκρινιάζω από συνήθεια για να ξαλαφρώσω»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 07.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Είπαμε να κρατήσεις το πρόγραμμα, αλλά όχι μέχρι βαθμού «να χάσεις το δάσος» σχετικά με την αίσθηση χαράς μέσα στην καθημερινότητά σου. Take a break.

Ταύρος
Μαζέψου λίγο με τα έξοδα και τα «χαζοξοδέματα» ακόμα δεν άρχισε ο μήνας κι ας έχει εκπτώσεις. Οι ηλεκτρονικές αγορές μετράνε κανονικότατα!

Δίδυμοι
Δεν είσαι σε φάση για να κολλάς σε τύπους ούτε απέναντι στην οικογένεια, ούτε στον σύντροφό σου. Δράσε ανάλογα με αυτό που απαιτεί η κατάσταση.

Καρκίνος
Φρόντισε να εντάξεις κάποια δημιουργική δραστηριότητα μέσα στη μέρα σου, κάτι που σου προσφέρει ευχαρίστηση, αλλιώς θα σε πιάσουν τα «διαόλια» σου προς το βράδυ.

Λέων
Πρόσεξε λίγο το «μηχανικό-συναισθηματικό» φαγητό που δεν σου χρειάζεται, αλλά καλύπτει άλλα κενά απόλαυσης και ευχαρίστησης στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος
Πάρε λίγη απόσταση από τα πράγματα των επαγγελματικών-οικογενειακών, ειδικά τις βραδινές ώρες, για να αποφύγεις να βρεθείς σε «δίνη».

Ζυγός
Μιας και οι περιστάσεις δεν είναι συνηθισμένες, οφείλεις κι εσύ απ’ την πλευρά σου να αναθεωρήσεις το «συνηθισμένο», ειδικά αν σε μπλοκάρει πρακτικά.

Σκορπιός
Συζητήσεις και κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή το «κοινό πορτοφόλι» με τον σύντροφο σου, καλύτερα να μην πάνε στο δεύτερο μισό της ημέρας.

Τοξότης
Είναι καλό να θυμάσαι, πως υπάρχουν και όρια σ’ αυτά που επιτρέπονται ακόμα και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Always.

Αιγόκερως
Δεν ξέρω πώς θα τα φέρεις και τι θα κάνεις, πάντως κανόνισε να ξεκουραστείς λιγάκι, ιδίως τις βραδινές ώρες, γιατί είσαι στα όριά σου.

Υδροχόος
Εκδηλώνω τα συναισθήματά μου δεν σημαίνει «γκρινιάζω από συνήθεια για να ξαλαφρώσω», ενώ μπορεί να μην με πειράζει και κάτι τόσο πολύ. Έχει διαφορά.

Ιχθύες
Κάτι αναφορικά με μια προσωπική σχέση / συνεργασία ή και μια κατάσταση στα οικογενειακά, ζητά την προσοχή και την ενέργειά σου. Η νευρικότητα πάει «πακέτο».