Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.02.2023

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική και παραγωγική σε όλα τα επίπεδα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro 

Κριός
Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Εν προκειμένω της προθυμίας σου -ή όχι- να παραδεχτείς ότι το «καλύτερο» σε κάθε επίπεδο θέλει και θυσίες.

Ταύρος
Η καθημερινή σου ρουτίνα φαίνεται πως «στρώνει» καλύτερα και μάλιστα μπορείς να εντάξεις και κάποια «μικροευχάριστα» μέσα στο πρόγραμμα σου, με φίλους ή σύντροφο.

Δίδυμοι
Θα ’ταν καλό για ’σένα και τους γύρω σου αντί ν’ ανησυχείς για το καθετί που «πονάει, σουβλάει, πρήζεται» να μην κάνεις μόνος σου τον γιατρό, αλλά ν’ απευθυνθείς σ’ εκείνους που το έχουν σπουδάσει.

Καρκίνος
Συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις και λοιπές συνδιαλλαγές γύρω από τα επαγγελματικά είναι καλό να γίνουν σήμερα και σίγουρα σε καμία περίπτωση αύριο.

Λέων
Για να κατευθυνθείς προς κάτι καλύτερο στα προσωπικά, χρειάζεται πρώτα να γεφυρώσεις θεωρία και πράξη, κυρίως εκεί που δεν σε «βολεύει».

Παρθένος
Ο τρόπος που «οργανώνεις» τον εαυτό και τις σχέσεις σου λειτουργεί πιο αρμονικά, υπάρχει όμως και η ανάγκη να «ανοιχτείς» λίγο βαθύτερα και ουσιαστικότερα.

Ζυγός
Υπάρχει ο «κίνδυνος» να αναλωθείς just σε δουλειές και αγγαρείες για το σπίτι, την οικογένεια, το γραφείο, έχοντας zero χρόνο για ’σένα. Απ’ την άλλη, είναι προτιμότερο απ’ το να μείνουν γι’ αύριο.

Σκορπιός
Η Πέμπτη σε βοηθά να κινηθείς βάσει των στόχων σου στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα όσα αφορούν συλλογική δουλειά, μελλοντικά πρότζεκτ, διαπραγματεύσεις κ.λπ.

Τοξότης
Με καθαρότερο βλέμμα η Πέμπτη όσον αφορά αδυναμίες σου σε επίπεδο «βάσεων» στα επαγγελματικά και πως μπορείς να τις καλύψεις στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως
Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική και παραγωγική σε όλα τα επίπεδα, οπότε αξίζει να την χρησιμοποιήσεις για να κλείσεις εκκρεμότητες.

Υδροχόος
Είναι σημαντικό για την συναισθηματική σου ισορροπία να αποδεχθείς, ότι αυτό που λειτουργεί για ’σένα στο τώρα, μπορεί να μην λειτουργεί για τον απέναντι σου. Α π λ ά.

Ιχθύες
Πιο «βολική» η Πέμπτη, σου επιτρέπει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και δυνατότητες για δημιουργικές ασχολίες με φίλους, σύντροφο, παιδιά κ.λπ.