Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.01.2023

Ζυγέ, έχεις την τάση να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στη βολή σου παρά στις ανάγκες σου κι αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Show yourself some loving» this Σ/Κ, έτσι να βρεις χρόνο να σε ξεκουράσεις, να φροντίσεις το σώμα σου, να αδειάσεις το μυαλό σου από έγνοιες, γιατί το ’χεις ανάγκη.

Ταύρος
Προσπάθησε να μην το «παίζεις» στην παρέα σου και γενικά στις εξωεπαγγελματικές σου επαφές, δυσκολεύοντας τη συνεννόηση. Be yourself.

Δίδυμοι
«Ξεκούρασης το ανάγνωσμα» είναι ο στόχος γι’ αυτό το weekend, ρίχνοντας ρυθμούς, δίνοντας μεγαλύτερη αξία σε απλά πράγματα με μεγάλο ψυχικό όφελος, όπως η επαφή με τη φύση.

Καρκίνος
Με κοινωνική διάθεση το Σ/Κ σου και ανάγκη να ξεσκάσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, βλέποντας φίλους, κανονίζοντας δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά κ.λπ.

Λέων
Καθώς κλείνει ο μήνας, ίσως υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, αν και τα ερωτικά θα είναι στο μυαλό σου.

Παρθένος
Για ’σένα είναι το Σ/Κ Παρθένε μου, προσφέροντας δυνατότητες για αλλαγή παραστάσεων, ακόμα και για κάποιο χαλαρό ταξιδάκι / εκδρομούλα. Oh yes.

Ζυγός
Έχεις την τάση να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στη βολή σου παρά στις ανάγκες σου κι αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο για την υγεία σου, σωματική και ψυχική.

Σκορπιός
«Ανετίλα» και διάθεση ερωτύλου αυτό το Σ/Κ, μπορεί βέβαια να το ’χεις ανάγκη και λίγο το «παραμυθάκι» σου για να γουστάρεις, αλλά ok, θεμιτόν.

Τοξότης
Ίσως όχι και το πιο ξεκούραστο weekend σου, υπάρχουν μάλλον κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες που θέλουν φροντίδα, το ίδιο όμως και η υγεία σου.

Αιγόκερως
Από τα ωραία Σ/Κ το συγκεκριμένο, σε θέλει «out and about» με κοινωνικότητες, συναντήσεις με φίλους, σύντροφο, παιδιά, προμοτάροντας τη διασκέδαση.

Υδροχόος
Το θες το «γούτσου-γούτσου» σου σε συνδυασμό με total άραγμα αυτό το weekend, έτσι να «λιώσεις» με λίγο παραπάνω Netflix πριν διακόψεις από αντίδραση τη συνδρομή σου (λέμε τώρα).

Ιχθύες
Με διάθεση αλλαγής παραστάσεων το Σ/Κ σου, έτσι για ν’ ανέβεις λίγο και ψυχολογικά, με μια μίνι εκδρομούλα με φίλους να φαντάζει just the perfect scenario.