Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27.01.2023

Υδροχόε, βάλε μια τα καθήκοντα της ημέρας δυναμικά στο πλάνο σου, πριν χαθείς στο έξω

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμένεις σε κάτι που ουσιαστικά σε αναστατώνει, έτσι «για τα μάτια του κόσμου». Κανένας όμως.

Ταύρος
Το σύμπαν μπορεί να στο «χρωστάει» -το τάδε- κι αλλά τέτοια, ok, απλά μέχρι να γίνει μην κολλήσεις εκεί στην «εμμονή», αλλά συνέχισε τη ζωή σου as usual.

Δίδυμοι
Εστίασε περισσότερο στην ερωτική σου διάθεση και δώσε χρόνο στη σχέση με τον άνθρωπο σου για να αισθανθείτε άνετα στις προσωπικές σας στιγμές.

Καρκίνος
Ό,τι πιστεύουμε, αυτό προσελκύουμε. Ό,τι πιστεύουμε για μας, αυτό είμαστε κιόλας και αυτό βλέπουν κι οι άλλοι. Όλα είναι καθρέφτης.

Λέων
Ωραία η τεμπελιά, απλά σήμερα δεν σε παίρνει να μην ασχοληθείς με όσα πρέπει ν’ ασχοληθείς. Βάλε προτεραιότητες και φτιάξε τους χρόνους σου.

Παρθένος
Λιγότερη εμπιστοσύνη σε «συνταγές» για τα ερωτικά και τη σχέση με τα παιδιά σου, ίσον μεγαλύτερη εξέλιξη και ευχαρίστηση.

Ζυγός
Το να επιμένεις να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου κατά βάση σε σχέση με τα οικογενειακά, δεν είναι και πολύ παραγωγικό. Παρ’ τ’ αλλιώς.

Σκορπιός
Σαφώς προτιμότερο το να είσαι ειλικρινής, παρά να προσπαθήσεις να «κουκουλώσεις» οποιαδήποτε ανασφάλεια, κάνοντας τον άνετο.

Τοξότης
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ισορροπήσεις τις δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σου με την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Αρκεί να το θέλεις.

Αιγόκερως
Επειδή εύκολα «μεταφράζεις» ανασφάλειες σε ζήλιες και επιθετικότητα, χαλάρωσε λίγο, ρίξε τόνους και επιστράτευσε το καλό σου χιούμορ.

Υδροχόος
Βάλε μια τα καθήκοντα της ημέρας δυναμικά στο πλάνο σου, πριν χαθείς στο έξω, σε συνεννοήσεις με φίλους, σύντροφο, παιδιά κ.λπ.

Ιχθύες
Να ξέρεις ότι κάποιες φορές η υπέρβαση έχει αξία μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ακόμα κι αν είσαι αβέβαιος για το αποτέλεσμα.