Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.01.2023

Δίδυμε, είσαι σε διάθεση που θες κάτι «προχωρημένο»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Ο τρόπος σκέψης γεννάει λύσεις. Διεκπεραίωσε όσα χρειάζεται να γίνουν συγκεντρώνοντας το μυαλό σου, χωρίς να ασχολείσαι με το «ποιος», «γιατί» και άλλα ασήμαντα.

Ταύρος
Η μέρα σε ρίχνει με τα «μούτρα» στη δουλειά, έχεις όμως την ικανότητα να το διαχειριστείς όλο αυτό σωστά, βάζοντας φυσικά σαφείς προτεραιότητες.

Δίδυμοι
Είσαι σε διάθεση που θες κάτι «προχωρημένο» σε φάση κουβέντας, φαγητού, θεατρικής παράστασης, ταινίας, φλερτ, κάτι που να σου δώσει ένα «ουμφ» έμπνευσης. Try it.

Καρκίνος
Πολλή δουλειά στα επαγγελματικά και όχι απαραίτητα απλή ή ευχάριστη, δουλειά nevertheless, οπότε οργανώσου και κάνε το καλύτερο που μπορείς.

Λέων
Θέλεις επιτακτικά λίγη εναλλαγή προγράμματος ρουτίνας με δραστηριότητες και ανθρώπους που σε γεμίζουν ουσιαστικά. Μην το σκέφτεσαι μόνο, κάντο να συμβεί.

Παρθένος
Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει αν προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μια σχέση, εκτός ίσως από τον εαυτό σου, που «δυσανασχετεί» βλέποντας ότι το πράγμα δεν...τραβάει.

Ζυγός
Η μέρα «σηκώνει» κουβεντολόι, τηλεφωνήματα, βολτούλες, αγορές και γενικά «σχεδιάκια» πέρα των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Άντε, καιρός ήταν.

Σκορπιός
Δουλειά για τα επαγγελματικά, δουλειά για την οικογένεια, δουλειά για το σπίτι και κάπου «φρικάρεις», αναλογίσου όμως ποιανού επιλογή είναι όλα αυτά.

Τοξότης
Το να εξαφανιστείς από το οικείο περιβάλλον σου και να πιάσεις πιο «γαλαρία» θέση είναι το ζητούμενο για σήμερα, αλλιώς «ο Θεός να μας λυπηθεί» απ’ την γκρίνια σου.

Αιγόκερως
Δεν είναι κακό να κάνεις «πλανάκια», απλά φαίνεται πως με κάποιον τρόπο «σκοντάφτουν» πάνω στις υποχρεώσεις της οικογένειας, της δουλειάς, της καθημερινότητας. Ωιμέ!

Υδροχόος
Η εναρμόνιση με τα θέλω των κοντινών δικών σου ατόμων, παιδιών, φίλων, συντρόφων, αδερφών είναι θεμιτή, δεν «εξουδετερώνει» όμως ό, τι κοχλάζει από κάνω.

Ιχθύες
Μη «χάνεσαι» στις ρουτίνες και τις πρακτικές λεπτομέρειες επαγγελματικών και οικονομικών, εστιάζοντας και λίγο περισσότερο στην αισθηματική σου ζωή.