Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.01.2023

Ζυγέ, η Τετάρτη ξαναβάζει το χαμόγελο στα χείλη σου

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία από το ζώδιό σου μπορεί να φέρει βοήθειες σε σχέση με συλλογικά πρότζεκτ, ενώ ειδικά για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και θετικές ειδήσεις.

Ταύρος
Καλή η Τετάρτη για να βάλεις σημαντικές συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά κ.λπ, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι
Με καλύτερες προοπτικές η Τετάρτη για να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου και ειδικά όσες αφορούν στο επικοινωνιακό κομμάτι, σχετικά με ζητήματα επαγγελματικών, σπουδών, νομικών θεμάτων κ.λπ (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Καρκίνος
Ίσως η πιο υποστηρικτική μέρα της εβδομάδας, χρήζει αξιοποίησης προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ειδικά αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις σχετικά με τη δουλειά ή τα οικονομικά σου.

Λέων
«Ανάσες» δίνει η Τετάρτη ύστερα από έναν πιεστικό ξεκίνημα βδομάδας και μάλιστα μπορεί να έχεις θετικά νέα τόσο σχετικά με συζητήσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά, όσο και σε σχέση με νέες γνωριμίες, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Παρθένος
Ανάγκη να «ρεγουλάρεις» με κάποιο τρόπο το άγχος που κοντεύει να σε πνίξει, με τη μέρα να είναι θετική για θέματα δουλειάς και οικονομικών, με τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο να έχουν ίσως και κάποια σχετική πρόταση.

Ζυγός
Η Τετάρτη ξαναβάζει το χαμόγελο στα χείλη σου, το χιούμορ στην αντιμετώπιση της πραγματικότητας και την γοητεία στις προσεγγίσεις σου, βοηθώντας σε νέες γνωριμίες, αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Σκορπιός
Από τις πιο βοηθητικές μέρες της βδομάδας η Τετάρτη, αξίζει επομένως να βάλεις ό,τι απαιτητικό σε δουλειά και πρακτική εκκρεμότητα, ενώ ίσως υπάρξει και κάποια εξέλιξη σε θέματα ακινήτων, μετακομίσεων κ.λπ, αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.

Τοξότης
Η καλύτερη -probably- μέρα της εβδομάδας είναι εδώ, βάλε ό, τι συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, υπογραφές συμφωνιών κ.λπ και φλέρταρε άμα λάχει, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. You never know...

Αιγόκερως
Πιο «βατή» η Τετάρτη, προσφέρεται για να βάλεις ό,τι απαιτητικό υπάρχει σε εκκρεμότητα αναφορικά με κινήσεις, συζητήσεις, αιτήσεις και διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με οικονομικά ή ζητήματα ακινήτων (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Υδροχόος
Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Δία δίνει εύνοια στο επικοινωνιακό κομμάτι, βοηθώντας σε τόσο σε συζητήσεις, επαγγελματικές επαφές και πρότζεκτ, όσο και σε ζητήματα σπουδών και ταξιδιών (1ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ιχθύες
Θετική η Τετάρτη για υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, καθώς και για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς αναφορικά με τα οικονομικά σου, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.