Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.11.2022

Αιγόκερε, γιατί να ασχολείσαι τώρα με το τι έγινε σε παλιότερες ερωτικές σου σχέσεις;

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλύτερα να αποφύγεις σήμερα αγορές συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας, όντας παράλληλα πιο προσεκτικός με το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά και την οδηγική σου συμπεριφορά.
Ταύρος
Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σήμερα με αγορές μέσω ιντερνετ και αλλά και με τη γενικότερη διαχείριση των καρτών, των κωδικών σου κ.λπ, αποφεύγοντας όσο μπορείς τις δοσοληψίες.
Δίδυμοι
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα μπορεί να παίξει παιχνίδια με την αίσθηση ασφάλειας σου στα επαγγελματικά και σίγουρα δεν είναι η στιγμή για να πάρεις τώρα αποφάσεις (αρχές 3ου κυρίως).
Καρκίνος
Κάνε τη «χάρη» στον εαυτό σου και προστάτεψε τον από τον «κακό» και αγχωτικό εαυτό σου, που αναπαράγει συνεχώς τις ίδιες ανασφάλειες και απωθημένα. Φτάνει.
Λέων
Καλύτερα να μην μπεις στη διαδικασία της «μετάφρασης» όσων ακούς σε ό,τι θα σε βόλευε ν’ ακούς, κρατώντας παράλληλα τα μυστικά σου για τον εαυτό σου.
Παρθένος
Ίσως νιώθεις μια ψιλοατονία ενεργειακά, ενώ φαίνεται πως για κάποιο λόγο δεν μπορείς να κατεβάσεις «διακόπτες» σχετικά με τα άγχη της δουλειάς (αρχές 3ου κυρίως).
Ζυγός
Χρειάζεσαι μια διαφορετική οπτική σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας και συνύπαρξης με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες κ.λπ, αλλά φαίνεται πως σήμερα μάλλον βαριέσαι να ασχοληθείς περισσότερο.
Σκορπιός
Τα συναισθήματα σου είναι λίγο ανάκατα σήμερα, χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις την αιτία επακριβώς. Ίσως χρειάζεσαι λίγο περισσότερη «ευχαρίστηση» στην καθημερινότητα σου in general.
Τοξότης
Καλό είναι καθένας να κάνει όσα του αντιστοιχούν στην οικογένεια ή στη σχέση, ωστόσο αν αυτό δεν γίνει σήμερα, ας είσαι πιο «επιεικής», αποφεύγοντας να μπεις στο παιχνίδι της κριτικής.
Αιγόκερως
Γιατί ν’ ασχολείσαι τώρα με το τι έγινε σε παλιότερες ερωτικές σου σχέσεις, «αναμασώντας» αστοχίες και παραλείψεις; Ποιος νοιάζεται ειλικρινά; Time is now.
Υδροχόος
Προσανατολίσου προς μια ανανέωση ελεύθερου χρόνου και τρόπου διασκέδασης, βρίσκοντας έτσι καλύτερα το τι σε εκφράζει δημιουργικά και το τι όχι.
Ιχθύες
Από ενέργεια μάλλον είσαι «off» σήμερα και αυτό ίσως συνεπάγεται και μια δυσκολία συγκέντρωσης ή αντίληψης διαφόρων πραγμάτων στα προσωπικά ή τα οικογενειακά σου (αρχές 3ου κυρίως).