Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.12.2022

Υδροχόε, δες τα διλήμματα που αντιμετωπίζεις συναισθηματικά σαν μια διαδικασία για επίγνωση

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η προσκόλληση σε people-pleasing συμπεριφορές στην προσπάθεια σου να «εδραιώσεις» μια αίσθηση ασφάλειας στις σχέσεις σου λειτουργεί ακριβώς αντίθετα. Καιρός ν’ αλλάξεις «τακτική». 
Ταύρος
Επειδή πολλά απ’ αυτά που ακούς / σου μεταφέρονται στη δουλειά αλλά και σε μια προσωπική σχέση δεν είναι ακριβώς έτσι, απόφυγε όσο μπορείς τα εύκολα συμπεράσματα.
Δίδυμοι
Η σκέψη ότι χρειάζεται να καταφέρεις κάτι σημαντικό, να «πιάσεις» έναν στόχο για να αποκτήσεις μια αίσθηση ελεγχου μπορεί να σε «τρελάνει» αν δε βάλεις όρια. Do your best and just about it.
Καρκίνος
Ο χρόνος με φίλους, τα κανονίσματα δημιουργικών δραστηριοτήτων με το αμόρε ή τα παιδιά, παίρνουν μεγαλύτερο «χώρο» στο κεφάλι σου σήμερα. Αναφορκά με τα υπόλοιπα αντέχεις για... τα «πάνω πάνω» ίσως.
Λέων
Δώσε και στους απέναντι το δικαίωμα της αμφιβολίας αλλά και την ελευθερία που αξιώνεις για ’σένα και το αποτέλεσμα μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα.
Παρθένος
Πιθανόν να υπάρχει μια αίσθηση αβεβαιότητας σχετικά με τα επαγγελματικά σου και ορισμένες προτάσεις που σου φαίνονται «so so», σαν να μην μπορεις να εμπιστευτείς 100% την κρίση σου. Καλύτερα όχι αυτές τις μέρες (μέχρι και την Κυριακή).
Ζυγός
Η πολλή ονειροπόληση δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου σε οτιδήποτε πρακτικό, από δουλειά, μέχρι ενασχόληση με πράγματα που πρέπει να γίνουν για το σπίτι, την οικογένεια κ.λπ. Βάλε ένα δυο στόχους και εστιάσου εκεί.
Σκορπιός
Δεν έχεις καθαρό μυαλό για να επιλέξεις επιτυχώς ανάμεσα σε δύο προτασεις, σκέψεις, εισηγήσεις στη δουλειά, ακόμα και στον κατάλογο για το delivery. Και το τελευταίο πες ok, για τα αλλά όμως μη βιαστείς.
Τοξότης
Ίσως νιώθεις ότι οι κινήσεις σου για να περάσεις χωρίς «τραύματα» την επαφή σου με την οικογένεια ή κάποιους συνεργάτες δεν έχει την ανταπόκριση που θα περίμενες, βγάζοντας απογοήτευση.
Αιγόκερως 
Θέλεις μεν την ηρεμία σου, αλλά μπορεί να σε πιάσει και ένα je m’ en fous αποτρεπτικό «κρεσέντο» που μάλλον θα σε δυσκολέψει στο πρακτικό κομμάτι (δουλειά, γάμος κ.λπ).
Υδροχόος
Δες τα διλήμματα που αντιμετωπίζεις συναισθηματικά σαν μια διαδικασία για επίγνωση, χωρίς να σου «χρυσώσεις» το χάπι για πιθανά σου λάθη.
Ιχθύες
Άλλαξε προτεραιότητες σήμερα και κατά βάση απόφυγε να κλειστείς στους τέσσερις τοίχους, αφού το σπίτι και οι άνθρωποι του σου δημιουργούν ανασφάλεια και αγχος με κάποιο τρόπο.