Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.11.2022

Λέοντα, γενικότητες και ασάφειες δεν θα λειτουργήσουν πολύ καλά σήμερα στα αισθηματικά σου

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να μην επικοινωνείς αρμονικά με κανέναν: να μην μπορείς να δεις τίποτα άλλο πέρα από τη δίκη σου άποψη, όσο σωστή κι αν είναι.
Ταύρος
Το χιουμορ θα σε βοηθήσει σήμερα να αποφύγεις την αίσθηση του «πληγώματος» (και μάλιστα χωρίς λόγο) στη σχέση με τα παιδιά σου, τον σύντροφό σου ή κάποιον φίλο.
Δίδυμοι
Ίσως λιγάκι ξενέρωτο εκ πρώτης, θα βοηθούσε όμως τις ισορροπίες στο σπίτι, το να βάλεις μια δόση δημιουργικότητας στα βαρετά της καθημερινότητας.
Καρκίνος
Αν θέλεις να είσαι ήρεμος και άνετος, επίλεξε απλά και και μετρημένα λογάκια, έναντι της επιμονής στο «ποιος έχει δίκιο». Αν θέλεις πάντα.
Λέων
Γενικότητες και ασάφειες δεν θα λειτουργήσουν πολύ καλά σήμερα στα αισθηματικά σου. Better be (way) more precise.
Παρθένος
Μην το παίρνεις ως θυσία το να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στη δουλειά, στο σπίτι ή στη σχέση σου για να «βολευτούν» κάπως όλοι. Αν σου «βγει», θα αισθάνεσαι κι εσύ καλύτερα.
Ζυγός
«No pain, no gain» φίλε Ζυγέ και ok, δεν είπε κάνεις να κάνεις ice bath στους -3 όπως η Nicole Scherzinger, αλλά λίγο παραπάνω έντονο καθημερινό περπάτημα έστω χρειάζεται.
Σκορπιός
Βρες λίγο πραγματάκια να κάνεις, για να μην αφήνεις το μυαλό σου να υπεραναλύει τα πάντα, αναπαράγοντας τις ανησυχίες σου. Κάποιο χόμπι ίσως;
Τοξότης
Κάνε το αυτονόητο σήμερα για να έχεις «καλά ξεμπερδέματα», τουτ’ έστιν επικοινώνησε με ανθρώπους που καταλαβαίνεστε, ενώ με τους υπόλοιπους... just the basic stuff.
Αιγόκερως
Σημαντικό να θυμάσαι ποιος είσαι, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένας για να το «τσεκάρει». Εκεί βασικά ίσως μετράει και περισσότερο.
Υδροχόος
Λίγο να βγεις από τη λογική του «risk assessment» σε συναισθηματοερωτικό ή οικονομικό επίπεδο. Αν, όταν και εφόσον συμβεί η όποια «απώλεια», θα δράσεις αναλόγως.
Ιχθύες
Από το να εμμένεις να προσπαθείς να «αναπαράγεις» καταστάσεις που δεν είναι επί του παρόντος εφικτές, δες τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις στην προσωπική σου ζωή.