Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.08.2022

Υδροχόε, φρόντισε και λίγο την συναισθηματική παράμετρο της ζωής σήμερα.

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Decisions, decisions, decisions» που λένε και οι Αγγλοσάξονες και αναφέρομαι φυσικά στα προσωπικά σου, που όπως όμως γνωρίζεις, οι ίδιες επιλογές οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα...

Ταύρος
Πάρε μια βαθιά αναπνοή και γραψτους όλους «you know where» για μια μέρα. Απλό. Κάντο για’ σένα γιατί το χρειάζεσαι επειγόντως (και μην σε πιάνει το ενοχικό!).

Δίδυμοι
Όταν σε πιάνει αυτό του ξερόλα αυτογνωσίας τύπου: «εγώ ξερω σαφώς καλύτερα πως έχουν τα πράγματα/ τι μπορεί να λειτουργήσει και τι όχι/ δεν θα μου πείτε εσείς»...ωχ μάνα!

Καρκίνος
Δεν ισχύει ότι όταν τα’ χεις κάνει σκ@τ@ σε έναν τομέα και αφήσεις λίγο καιρό να περάσει, αν απλά ξαναδοκιμάσεις με την ίδια λογική, ότι τώρα θα λειτουργήσει. Όχι, δεν ισχύει.

Λέων
Όλα του Αυγούστου δύσκολα, έχεις και αυτόν τον εσωτερικό αντίλογο που εκεί που πας να το γυρίσεις προς το πιο light, σε επαναφέρει στην «τάξη». Τι έχεις πάθει;

Παρθένος
Ενώ έχεις τις ενδείξεις που σου λένε ότι η γενναιοδωρία σου δεν πιάνει τόπο/ δεν εκτιμάται αναλόγως, π.χ. στα προσωπικά, εσύ επιμένεις στην ίδια τακτική γιατί… Ναι γιατί ακριβώς;

Ζυγός
Κάπως δύσκολο να σου βγουν τα πρακτικά της μέρας όπως τα σκέφτεσαι, χωρίς στοιχειώδη οργάνωση αλλά και κάποιου είδους βοήθεια. Αξίζει να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο.

Σκορπιός
Το να βλέπεις μόνο την μια πλευρά της ιστορίας δεν σε βοηθά να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Και δεν αναφέρομαι σε παιδικά fairytales...

Τοξότης
Η φυσική δραστηριότητα -«εποχική» κατά προτίμηση- σου ταιριάζει απείρως καλύτερα σήμερα, απ’ ότι το ξεψάχνισμα των προσωπικών ή των οικονομικών σου. 

Αιγόκερως
Ενώ καταλαβαίνεις ότι το κάνεις, εντούτοις κολλάς σε λεπτομέρειες σχετικά με τη συμπεριφορα του άλλου, χάνοντας την ουσία. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, η ουσία δεν κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Υδροχόος
Η δουλειά (και οι έγνοιες της) δεν τελειώνουν ποτέ, οk, απλά επειδή δεν είσαι και «χαλκέντερος», φρόντισε και λίγο την συναισθηματική παράμετρο της ζωής σήμερα.

Ιχθύες
Από το να ανησυχείς και να προβληματίζεσαι «διανοητικά», μπες καλύτερα στη δράση και ασχολήσου head on με ό,τι σε αγχώνει. Θα σου φανεί ευκολάκι, αλήθεια.