Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.08.2022

Ιχθύ, ας είσαι πιο φειδωλός με όσα μοιράζεσαι και ακόμα περισσότερο με όσα εμπιστεύεσαι στους άλλους

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Λιγάκι δύσκολο να διατηρησεις την καλή σου διάθεση today, θα βοηθούσε πάντως αν έκανες την προσπάθεια να δεις τη μεγάλη εικόνα, δίνοντας ίσως λίγο «δίκιο» και στους άλλους (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου φέρνει ένα είδος εσωτερικής σύγκρουσης, δύσκολα διαχειρίσιμο ακόμα κι αν βρίσκεσαι διακοπές, καλύτερα όμως να μην «ενδώσεις» στο παράπονο (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι
Από τις μέρες που μια λάθος κουβέντα, ένα διφορούμενο σχόλιο ή ένα «υποτιμητικό» βλέμμα μπορούν να προκαλέσουν σύγκρουση, οπότε δείξε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι (3ο δεκαήμερο κυρίως) αλλά και στις μετακινήσεις.

Καρκίνος
Μια κυκλοθυμία, ίσως λόγω του συνεχιζόμενου οικονομικού άγχους, μπορεί να σε πιάσει σήμερα, ενώ σίγουρα δεν χρειάζεται να μετρήσεις την «συναισθηματική επάρκεια» της ερωτικής σου ζωής (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο «βαραίνει» τη σημερινή μέρα, βάζοντάς σε ασυνείδητα στη διαδικασία να μετρήσεις ανθρώπους και συμπεριφορές, καταλήγοντας στο «τις πταίει» για την κατάστασή σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος
Τα «πεπραγμένα» σου στους τομείς της υγείας και της εργασίας μπορεί να σου δημιουργήσουν από ενοχικό μέχρι φοβικό σύνδρομο today (3ο δεκαήμερο κυρίως). Ok, άσε καλύτερα τις υπερβολές και άλλαξε στάση asap.

Ζυγός
Μια διαφορετική ματιά και μια δεύτερη άποψη για ό,τι σε προβληματίζει στην ερωτική σου ζωή θα ήταν περισσότερο χρήσιμη από τα «βαρύγδουπα» βιαστικά συμπεράσματα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός
Τα έντονα συναισθήματα και η αίσθηση μελαγχολίας είναι μια πραγματικότητα αυτή την Κυριακή - ακόμα κι αν βρίσκεσαι «αγκαλιά» με την ξαπλώστρα- απόρροια της αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Oh well.

Τοξότης
Το να εμπλέξεις -σκοπίμως ή όχι- το συναίσθημα στην επικοινωνιακή σου προσέγγιση σήμερα είναι αρκετά «ριψοκίνδυνο», γι’ αυτό χαμήλωσε λιγάκι το σχετικό volume (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως
Οι οικονομικές έγνοιες αλλά και πιθανές «αστοχίες» στην διαχείριση των πόρων σου, σχετικά με έναν σύντροφο, συγγενή ή συνεργάτη, μπορεί να σε προβληματίσουν αρκετά σήμερα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
Αρκετά «ζόρικη» η Κυριακή, Υδροχόε μου, με την αντίθεση που δημιουργεί ο Ήλιος με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να περιορίζει την ανεμελιά, προκρίνοντας την «απογοήτευση» ως γενικό disposition (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες
Ας είσαι πιο φειδωλός με όσα μοιράζεσαι και ακόμα περισσότερο με όσα εμπιστεύεσαι στους άλλους today γιατί, παρότι της Παναγίας αύριο, still ο διάβολος έχει πολλά «ποδάρια»... (3ο δεκαήμερο κυρίως).