Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20.04.2022

Ταύρε, τα γενέθλιά σου ξεκινάνε για φέτος. Προχώρα με φόρα, χωρίς φόβο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυο κορίτσια ποζάρουν στην κάμερα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Όταν μιλάμε για το παρελθόν, στην ουσία λέμε ψέμματα, καθώς η αλήθεια με το πέρασμα των χρόνων πλάθεται στα χέρια της μνήμης μέχρι να πάρει μια μορφή που μπορούμε να κατανοήσουμε» σύμφωνα με τον ποιητή. Ας είσαι λοιπόν πιο επιφυλακτικός με το past longing.

Ταύρος
Χρόνια Πολλά! Τα γενέθλιά σου ξεκινάνε για φέτος με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ενέργεια να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που έχεις ανάγκη για να εξελιχθείς. Προχώρα με φόρα, χωρίς φόβο!

Δίδυμοι
Ο σκοπός μάλλον δεν αγιάζει τα μέσα as you know, ούτε στα επαγγελματικά, ούτε και στις διαπροσωπικες σχέσεις, πόσω μάλλον Μεγαλοβδομαδιάτικα! Και ο συμβολισμός μετράει κάπου κάπου να ξέρεις, ε;

Καρκίνος
Η φυσική σου κατάσταση θέλει ένα «revamping», να ασχοληθείς δηλαδή λιγάκι πιο σοβαρά και συστηματικά με το όλο θέμα κι όχι να το αφήνεις συνεχώς τελευταίο και «στο περίπου».

Λέων
Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, όμως αντί να έχεις διάθεση για το Μέγα Ευχέλαιο, «γαργαλιέσαι» με την αίσθηση του λαδιού στο σώμα για άλλους λόγους, κολάζοντας «εαυτόν και αλλήλους». Το λες και bad timing πάντως.

Παρθένος
Μια απροσδιόριστη «νευρικότητα» την έχεις σήμερα, ίσως λόγω έλλειψης «συντονισμού» με τους άλλους στη δουλειά, στα προσωπικά ή σε θέματα που αφορούν το σπίτι. Μην το «προσπαθήσεις» ιδιαίτερα.

Ζυγός
«Άχαρο» όταν πρέπει να καταπιαστείς κυρίως μ’ αυτά που «πρέπει» και ξέρεις ότι χρειάζονται και όχι μ’ αυτά που «γουστάρεις» μέσα στην καθημερινότητα, το πείσμα όμως δεν βοηθάει και πολύ.

Σκορπιός
Ok, το Πάσχα είναι μια «ανάσα» μακριά, οπότε φυσικά θα βγεις να κάνεις τις αγορές σου και τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, απλά φρόντισε να πας με λίστα, γιατί η τάση θα είναι να βγεις way off budget.

Τοξότης
Αρκετά στο «mood» της Μεγάλης Εβδομάδας σήμερα, βγάζοντας δηλαδή μεγαλύτερη ευαισθησία και για πράγματα που δεν χρειάζεται. Άκου περισσότερο το ένστικτό σου για να πάρεις «σωστή κατεύθυνση». 

Αιγόκερως
Η σημασία της φροντίδας του εαυτού σου μέσα από μια ρουτίνα καλής διατροφής και τακτικής άσκησης μάλλον λείπει από την καθημερινή σου «to do» list. Καιρός για μια αλλαγή.

Υδροχόος
Θέλεις να «ξαλεγράρεις» λίγο με τους φίλους και τον σύντροφό σου, χωρίς μάλιστα να έχεις υπομονή για την Κυριακή του Πάσχα. Κάν' το κι άσε τις «ενοχές».

Ιχθύες
Θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις σήμερα, τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά, γιατί το κριτήριό σου δεν είναι τόσο αντικειμενικό. No rushing.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ