Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 28 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2022

Ιχθύ, αναλαμβάνεις ρόλο πρωταγωνιστή στη ζωή σου, τολμώντας να σκεφτείς και να αγκαλιάσεις τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου το επόμενο διάστημα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 817
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ixthyes.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου και σε προτρέπει να βάλεις ένα «στοπ» στον εξωτερικό χαμό της καθημερινότητας και της τρέχουσας επικαιρότητας και «να τα πεις» λιγάκι με τον εαυτό σου, κάνοντας μια εσωτερική αναδρομή που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου και κυρίως το τι πραγματικά χρειάζεται να αλλάξει εδώ και τώρα για να αντλείς μεγαλύτερη χαρά από τη ζωή σου. «Γνώθι σαυτόν» με λίγα λόγια, βρίσκοντας ξανά τις ισορροπίες σου, τελειώνοντας παράλληλα με ανθρώπους και καταστάσεις που σε «μιζεριάζουν», ώστε να υπάρξει χώρος για το καινούργιο στη ζωή σου. Παράλληλα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις ένα fitness rebooting, εντάσσοντας περισσότερη κίνηση στο πρόγραμμά σου, αρχίζοντας διατροφή, κόβοντας βλαβερές συνήθειες που σε βλάπτουν. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, δείχνει πιεστικές συνθήκες στα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται οι χειριστικές συμπεριφορές σε σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, προϊσταμένους να κάνουν ένα βίαιο escalate, που διαμορφώνει εξελίξεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο την Κυριακή αλλάζει το κλίμα, αλλά και την όλη σου διάθεση, δίνοντας και μεγαλύτερες αβάντες στο φλερτ.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά άνετη σε σχέση με τις υπόλοιπες του μήνα, φιλοξενώντας μια Νέα Σελήνη στους Ιχθείς την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ανοίγοντας νέους δρόμους σε επίπεδο στόχων και συλλογικής δουλειάς, «συνεπικουρούμενη» από την ενέργεια της τυχερής συνόδου Ήλιου-Δία στους Ιχθείς που σχηματίζεται το Σάββατο. Με αυτό το φεγγάρι ίσως μπορέσεις να πάρεις μία πιο ηγετική θέση μέσα σε ομάδες που συμμετέχεις, να βρεις ευκολότερα συμμάχους για τα σχέδιά σου, να υλοποιήσεις ίσως κάποιο όνειρο που ήθελες εδώ και καιρό, έχοντας τη στήριξη φίλων αλλά και ανθρώπων που έχουν λόγο στα πράγματα, αξιολογώντας τώρα θετικά την όλη σου προσπάθεια. Ταυτόχρονα φέρνει και μια διάθεση για μεγαλύτερη κοινωνικότητα, εξόδους με φίλους και «ψαξίματος» στο φλερτ, λειτουργώντας σαν μια «κατάφαση» στη ζωή στους δύσκολους καιρούς που ορίζουν οι διεθνείς συγκυρίες. Πάντως η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα την Πέμπτη, που αφορά κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, μπορεί να προκαλέσει έντονες διαφωνίες τόσο για τα ζητήματα τις επικαιρότητας όσο και σε επίπεδο συνεννόησης σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, οπότε καλύτερα να αποφύγεις «επικίνδυνες» συζητήσεις. Την Κυριακή η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, σηματοδοτώντας μια περίοδο ενάμιση μήνα όπου τα επαγγελματικά θα είναι το main focus σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Τα νέα για τα επαγγελματικά σου είναι potentially πολύ θετικά Δίδυμέ μου, καθώς αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται μια ωραία Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, δίνοντας βοήθειες για να κάνεις κάποια όνειρα σου πραγματικότητα. Και αυτό γιατί θα υπάρχει ήδη και η επιρροή της ετήσιας συνόδου Ήλιου-Δία (5/3) που φέρνει ευκαιρίες επέκτασης σε αυτό τον τομέα. Κάτσε και σκέψου πώς θα ήθελες να εξελιχθούν τα πράγματα το επόμενο διάστημα, οργανώνοντας πρακτικά τη δράση σου, είτε αυτό σημαίνει ότι αρχίζεις να στέλνεις βιογραφικά αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, είτε ζυγίζοντας τις επιλογές σου στην περίπτωση που θέλεις μια αλλαγή κατεύθυνσης στην καριέρα σου κ.λπ. Για μερικούς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικά lucky breaks, προτάσεις συνεργασίας, προαγωγές κ.λπ. Η Πέμπτη με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι μια έντονη μέρα που μπορεί να εντείνει φόβους και προσωπικές ανασφάλειες, περιπλέκοντας τα πράγματα και στα ερωτικά, αφού θα είναι δύσκολο να χαλιναγωγήσεις το συναίσθημά σου, κυρίως αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου. Το σύνθημα πάντως είναι «make love not war» με την ευχή αυτό να έχει «αντήχηση» και στο διεθνές πεδίο. Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στον φιλικό Υδροχόο την Κυριακή αλλάζει τη διάθεσή σου, βοηθώντας σε να βρεις περισσότερο κέφι μέσα στην καθημερινότητα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης σου δίνει την ευκαιρία να αφουγκραστείς τον εαυτό σου και να σχεδιάσεις τα πλάνα σου για το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης στους Ιχθείς την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων, για άνοιγμα οριζόντων σε επίπεδο επαγγελματικών και σπουδών (αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία) και λόγω του ότι αυτό το φεγγάρι συμπίπτει χρονικά και με την τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία στο ίδιο ζώδιο που γίνεται ακριβείας το Σάββατο, είναι ώρα να δουλέψεις για τα όνειρά σου. Εστίασε σε κάποιον συγκεκριμένο στόχο, π.χ. στην προώθηση της δουλειάς σου μέσω της τεχνολογίας, σε μια αίτηση για εισαγωγή σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού, στο να στείλεις βιογραφικά να ψάχνεις δουλειά, ακόμα όμως και στην οργάνωση κάποιου ταξιδιού abroad που θα σου δώσει νέο αέρα, εικόνες, εμπειρίες, αναμνήσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα απέναντί σου στον Αιγόκερω την Πέμπτη θέλει προσοχή γιατί μπορεί να βγάλει όλο το spectrum των αρνητικών συναισθημάτων, χειριστικών συμπεριφορών, παιχνιδιών εξουσίας και ελέγχου σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, δείχνοντας δυνητικά μια αύξηση της έντασης και της βίας στην τρέχουσα πολεμική σύρραξη. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Αιγόκερω από την Κυριακή φέρνει τα θέματα των οικονομικών και των ερωτικών στο προσκήνιο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς (2/3) που ενεργοποιεί έναν πιο εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Καθώς μπαίνουμε στην Άνοιξη φαίνεται πως χρειάζεται να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου, αντιμετωπίζοντας «γόνιμα» ανασφάλειες και φόβους του προηγούμενου διαστήματος, συνειδητοποιώντας καλύτερα τις ανάγκες σου στα ερωτικά, απομακρύνοντας των εαυτό σου από ανθρώπους και καταστάσεις που αποδεικνύεται ότι λειτουργούν περιοριστικά για την πορεία σου. Παράλληλα και συνδυαστικά με την τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία στο ίδιο ζώδιο (5/3), ίσως με αυτό το φεγγάρι προκύψει μια ευκαιρία στα επαγγελματικά με θετικό οικονομικό αντίκτυπο, ενώ εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σχετικά με θέματα κληρονομικών, ακίνητης περιουσίας, επενδύσεων, συμβολαίων, φορολογικών, διατροφών, δανείων κ.λπ. Η Πέμπτη είναι μια απαιτητική μέρα με τη σπάνια σύνοδο Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, αυξάνοντας την πίεση και τις υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα, λειτουργώντας «εμπρηστικά» σε σχέσεις με συναδέλφους, υπαλλήλους, πελάτες, συνεργάτες, ανωτέρους κ.λπ., οπότε θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία, ιδιαίτερα αν ήδη υπήρχαν προβλήματα, ενώ μπορεί να βγάλει και θέματα υγείας για μερικούς. Την Κυριακή η Αφροδίτη και ο Άρης παίρνουν θέση απέναντί σου στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα Απριλίου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο σχέσεις και συνεργασίες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με μια ωραία Νέα Σελήνη απέναντι σου στους Ιχθείς υποδέχεσαι την Άνοιξη (2/3), με τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες να επηρεάζονται θετικά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σε βάζει στη διαδικασία να δεις τις προτεραιότητες σου σ' αυτούς τους τομείς. Έτσι, θα υπάρχει θέληση να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, να σκεφτείς αποφάσεις για μια εξέλιξη στη σχέση σας, όπως μια συγκατοίκηση ή μια επισημοποίηση, ή αντίθετα να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, ίσως με πιο «ανώδυνο» τρόπο. Αυτό φυσικά αναφέρεται και σε συνεργασίες, όμως καθώς το Σάββατο σχηματίζεται και η σύνοδος Ήλιου-Δία στους Ιχθείς φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις και σχέδια για νέες προτάσεις, συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες. Αν είσαι μόνος μάλλον δεν θα μείνεις παραπονεμένος, αφού το φλερτ μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στη ζωή σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι in the game. Μάλιστα η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα την Πέμπτη μπορεί να «φουντώσει» το πάθος στα ερωτικά, χαρίζοντάς σου μεγαλύτερη «πέραση», ωστόσο μπορεί να  βγάλει και τάσεις έντονης κτητικότητας και ελέγχου στις σχέσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο την Κυριακή σηματοδοτεί ένα διάστημα μεγαλύτερων απαιτήσεων σε δουλειά και καθημερινότητα μέχρι τα μέσα Απριλίου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Στις αρχές της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς (2/3) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, φέρνει τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης σε πρώτο πλάνο. Καθώς αλλάζουμε εποχή, θα πρέπει να αναλογιστείς αν χρειάζεται να προχωρήσεις σε μια αλλαγή στο κομμάτι της φροντίδας του εαυτού σου, εντάσσοντας ίσως νέες, πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σου, που θα ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού σου και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετα με το σώμα σου ενόψει καλοκαιριού. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κανονίσεις ένα τσεκ απ, να ξεκινήσεις διατροφή, αλλά και να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να μην σε «τρώει» το άγχος. Παράλληλα, μπορεί με αυτό το φεγγάρι να προκύψει μια επαγγελματική ευκαιρία, μια νέα πρόταση για δουλειά -αν είσαι στο «ψάξιμο» ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά- ή μια αλλαγή καθηκόντων για μερικούς, βοηθούμενη από τη σύνοδο Ήλιου-Δία το Σάββατο. Η Πέμπτη είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δεν θα επαναληφθεί ξανά για έναν αιώνα, κλιμακώνει βίαια την ένταση σε προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις, επηρεάζοντας άμεσα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Προσοχή, λοιπόν. Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στον φιλικό Υδροχόο από την Κυριακή διαμορφώνει ένα διαφορετικό, πιο ευχάριστο κλίμα μέχρι τα μέσα του Απρίλη, απαλλάσσοντάς σε από την ένταση του τελευταίου (αρκετά μεγάλου) διαστήματος.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ναι, οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, όπως μαρτυρούν οι διεθνείς εξελίξεις, ωστόσο για σένα ο Μάρτης μπαίνει με μια όμορφη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3), καλώντας σε να βρεις ξανά μέσα σ’ όλο τον «χαμό» την ελπίδα και την πίστη σου σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το φεγγάρι, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, σε κάνει πιο εξωστρεφή και πρόθυμο να χαρείς και να «ξεχαστείς» μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, διασκεδαστικές εξόδους με φίλους, παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα, βοηθούμενο από τη θετική σύνοδο Ήλιου-Δία στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο. Όσοι είναι, ή αισθάνονται, καλλιτέχνες, θα έχουν περισσότερη έμπνευση, κάποιοι μπορεί τώρα να αποφασίσουν να αξιοποιήσουν ένα ταλέντο επαγγελματικά, άλλοι θα κάνουν σχέδια για νέες επιχειρηματικές κινήσεις κ.λπ. Παράλληλα, μαζί με τη φύση που ξυπνά, θα «ξυπνήσει» και ο αισθησιασμός στα ερωτικά, ενεργοποιώντας σε και σε επίπεδο φλερτ μέσα από νέες γνωριμίες, ενώ αυξημένη θα είναι η γονιμότητά σου, οπότε αν θες να αποκτήσεις ένα μπεμπάκι... Το σύμπαν, με λίγα λόγια, σου στέλνει το μήνυμα πως «η ζωή συνεχίζεται». Η Πέμπτη ωστόσο έχει την «εντασούλα» της με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στην Αιγόκερω, κυρίως για τους γεννημένους τελευταίες μέρες, επομένως οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις. Την Κυριακή Αφροδίτη και Άρης εισέρχονται στον Υδροχόο για μια περίοδο ενάμιση μήνα, όπου τα θέματα οικογένειας, σπιτιού και επαγγελματικών θα σε απασχολήσουν περισσότερο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ξεκινάς την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου με μια Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3), που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θέλοντας να ανανεώσεις την ψυχολογία και το περιβάλλον όπου ζεις, ξεχνώντας για λίγο την τραγική επικαιρότητα. Αυτό το φεγγάρι είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις ένα γερό decluttering στο σπίτι, «ελαφραίνοντας» τον χώρο από την άχρηστη σαβούρα που ασυνείδητα σε «μιζεριάζει», καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα από τη «βαριά» ενέργεια του χειμώνα, καλωσορίζοντας την Άνοιξη.  Αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις σε κάποια επισκευή/ ανακαίνιση, αν είσαι στη φάση που ψάχνεις για σπίτι, αναζητάς μια αλλαγή σε επίπεδο συγκατοίκησης -αν είσαι π.χ. φοιτητής-, σε συνδυασμό με την τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία στους Ιχθείς το Σάββατο θα έχεις καλύτερες προοπτικές να τα καταφέρεις. Εύνοια θα υπάρχει επίσης σε θέματα κληρονομικών, αγοραπωλησιών και ακίνητης περιουσίας, ενώ θα διαπιστώσεις πως αισθάνεσαι μεγαλύτερη «δυσανεξία» σε συμπεριφορές που βγάζουν τοξικότητα. Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη έχει «διπλή ανάγνωση», αφού από τη μια μπορεί να φέρει οικονομικές ευκαιρίες για κάποιους, βγάζοντας έξοδα και δυσκολίες στον ίδιο τομέα από την άλλη για μερικούς, με τους γεννημένους τελευταίες μέρες να επηρεάζονται περισσότερο. Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο αυξάνει τις κοινωνικές συναναστροφές και τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου ως τα μέσα Απριλίου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η Άνοιξη, «τυπικά» τουλάχιστον, ασχέτως καιρού, ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που σε βγάζει από το «καβούκι» σου επικοινωνιακά, δίνοντας ώθηση και στην κοινωνική σου ζωή. Με αυτό το φεγγάρι, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα υπάρχει ανάγκη να συζητήσεις για τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματά σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ με τη θετική σύνοδο Ήλιου-Δία το Σάββατο στους Ιχθείς θα υπάρξουν και ευκαιρίες εξέλιξης. Αν ήθελες να διαφημίσεις καλύτερα τη δουλειά σου, να δικτυωθείς με το εξωτερικό, να «ψαχτείς» σε επίπεδο σπουδών και σεμιναρίων, να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες, να υπογράψεις συμβόλαια, τώρα το πεδίο γίνεται πιο κατάλληλο, ενώ ευνοούνται επίσης σχέδια για ταξίδια μέσα στο επόμενο διάστημα. Η Πέμπτη είναι μια απαιτητική μέρα με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στο ζώδιό σου, που ναι μεν μπορεί να βγάλει καρμικές καταστάσεις στα ερωτικά, μπορεί όμως να προκαλέσει και έντονες χειριστικές  συμπεριφορές, οδηγώντας σε εν τέλει σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις σου, ακόμα και σε ρήξεις, με τους γεννημένους των τελευταίων ημερών να επηρεάζονται σαφώς περισσότερο. Την Κυριακή η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν στον Υδροχόο, «αίροντας» ένα μεγάλο μέρος της πίεσης που σε ταλαιπώρησε από το φθινόπωρο, με τα οικονομικά να σε απασχολούν τώρα ως τα μέσα Απριλίου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθείς την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα των οικονομικών. Αυτό το αρκετά «γενναιόδωρο» φεγγάρι θα σε βάλει πιθανώς στη διαδικασία να βρεις τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, να φέρεις σε μια ισορροπία το προσωπικό ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, εξετάζοντας επιλογές που μπορούν να σου αποφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδος. Σε αυτό θα βοηθήσει η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στο ίδιο ζώδιο που γίνεται ακριβείας το Σάββατο, παρουσιάζοντας ίσως κάποια ευκαιρία για να βάλεις μπρος μια επιχειρηματική ιδέα, να αξιοποιήσεις τώρα ένα δημιουργικό σου ταλέντο, να προχωρήσεις σε μια νέα συνεργασία, να βρεις μια δεύτερη δουλειά, να εκμεταλλευτείς ένα περιουσιακό στοιχείο, να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου, να ρυθμίσεις παλιές οφειλές κ.λπ. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη αναμοχλεύει «άγρια» το ψυχολογικό σου equilibrium, με την απαισιοδοξία να οφείλεται φυσικά και στις πρόσφατες παγκόσμιες εξελίξεις που προκαλούν θλίψη και ανασφάλεια, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, οπότε καλύτερα να αποφύγεις και επαφές με «γνωστά» τοξικά άτομα που μπορούν να σε «ρίξουν» κι άλλο. Την Κυριακή η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στο ζώδιό σου, ενεργοποιώντας σε δυναμικά, εγκαινιάζοντας όμως και μια περίοδο ενάμιση μήνα με αυξημένες απαιτήσεις και τρέξιμο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Στις αρχές της εβδομάδας σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γενέθλια στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, βοηθώντας σε να κάνεις «ολική επαναφορά» στο κατώφλι της άνοιξης. Αναλαμβάνεις ρόλο πρωταγωνιστή στη ζωή σου, τολμώντας να σκεφτείς και να αγκαλιάσεις τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου το επόμενο διάστημα στα ερωτικά, στα επαγγελματικά, σε σχέση με μακροπρόθεσμα σχέδια, σε θέματα εμφάνισης κ.λπ. Σημαντική ώθηση θα σου δώσει και η τυχερή ετήσια σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιό σου που ολοκληρώνεται το Σάββατο, ανοίγοντας κι άλλο τη «βεντάλια» των θετικών επιρροών. Σχέδια για το μέλλον των σπουδών σου, ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, για μια πιθανή εγκατάσταση στο εξωτερικό, εξελίξεις στα προσωπικά όπως μια συγκατοίκηση ή επισημοποίηση της σχέσης σου είναι μέσα στα πιθανά σενάρια, ενώ το ρίσκο φαίνεται πως σου πάει περισσότερο. Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης - Άρη - Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθιστά εντούτοις την Πέμπτη μια δύσκολη μέρα, δημιουργώντας κλίμα έντασης και παιχνιδιών εξουσίας σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, με τους γεννημένους των τελευταίων ημερών να «βάλλονται» άμεσα και χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη την Κυριακή στον Υδροχόο δείχνει πως μέχρι τα μέσα του Απριλίου θα «παίξει» ενδεχομένως αρκετό παρασκήνιο στη δουλειά και στα ερωτικά, ενώ θα πρέπει να φροντίζεις πιο επιμελώς την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ