Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021

Υδροχόε, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στον οικονομικό τομέα, ενώ και η μέρα γενικότερα σου πάει περισσότερο για να το ρίξεις λίγο έξω

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
seth-doyle-iwvb-rtfhng-unsplash_1.jpg
© Seth Doyle / Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Η Κυριακή σε καλεί να χαλαρώσεις ουσιαστικά, να κοιμηθείς περισσότερο και να κάνεις pampering στον εαυτό σου, κλείνοντας πιο γλυκά την εβδομάδα.

Ταύρος
Κοινωνική η σημερινή μέρα, δίνει ευκαιρίες για όμορφες στιγμές με φίλους και το ταίρι σου, χωρίς να δημιουργεί δύσκολες όψεις, οπότε είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σε απασχολούν περισσότερο σήμερα και μάλιστα αν και Κυριακή είναι καλή μέρα για συζητήσεις και συνεννοήσεις με κάποιον συνεργάτη.

Καρκίνος
Ευχάριστη η Κυριακή σου, προσφέρεται για εξόδους, εκδρομούλες, βουτιές και ξεγνοιασιά, ενώ το βράδυ έχει και ερωτικό ενδιαφέρον.

Λέων
Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες και επειδή η βδομάδα που ξεκινά αύριο είναι απαιτητική αλλά και η διάθεση σου σήμερα περισσότερο «ιδιωτική», ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς, καλμάροντας τα ψυχολογικά σου.

Παρθένος
Από τις όμορφες μέρες του Σεπτέμβρη η σημερινή, αξίζει να οργανώσεις κάτι με τον σύντροφο σου ή τους κολλητούς σου, εκμεταλλευόμενος και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ζυγός
Πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της δουλειάς σε κρατούν alert, όχι όμως με αρνητικό τρόπο και μάλιστα αν θέλεις μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα λίγη δουλίτσα.

Σκορπιός
Άνετη μέρα η Κυριακή, ανεβάζει την διάθεση αλλά παράλληλα και το ερωτικό κέφι, ευνοώντας εξόδους, μπάνια στη θάλασσα και ό, τι άλλο σε κάνει να χαμογελάς.

Τοξότης
Με διαφορετικούς ρυθμούς έρχεται η Κυριακή, προετοιμάζοντας το κλίμα για την Πανσέληνο στους Ιχθείς και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις η νέα εβδομάδα να σε βρει ξεκούραστο και με γεμάτες μπαταρίες.

Αιγόκερως
Ωραία μέρα η Κυριακή, ειδικά το βράδυ είναι σούπερ για εξόδους, καλέσματα, φαγητά και συναντήσεις με καλή παρέα, αλλά και ερωτικά τετ α τετ.

Υδροχόος
Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στον οικονομικό τομέα, ενώ και η μέρα γενικότερα σου πάει περισσότερο για να το ρίξεις λίγο έξω.

Ιχθύες
Η Κυριακή είναι ό, τι πρέπει για μπάνια, αποδράσεις, συντροφιές και καλύτερη ερωτική επικοινωνία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single, το βράδυ «επιβάλλεται» να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ